Τέχνη επικίνδυνη. Παγίδα.

Έστησα στο δάσος κορμό μισοκαμένο τζιαι ξερό τζι ετσίλλησα τον πρόχειρα, προσεχτικά παγιδευτικά, ανάμεσα σε γρανιτόροτσους.
Στο ξέφωτο τούτο μαζεύκουνται κάθε τόσο μιά σημμορία γαδάρων να παίξουν paintball, να πιούν ποτά τζιαι να πετάξουν τες πουκκάλλες τους όπου έβρουν, να άψουν φωθκιές τζιαι γενικά να κάμουν μαλακίες, ξημαρησιόν, meth κλπ. Ζημιές. Τρόμο.

Επήα στο ξέφωτο μετά που μήνες τζι ανακάλυψα πως όι μόνον εβάλαν τζι άλλη φωθκιάν, εκαταστρέψαν το φράγμα τους κάστορες τζι εθκιώξαν τους.


Ε, εθύμωσα.


Έστησα τζι εγώ ο κακός παγίδαν να τους τιμωρήσω τους αλήτες.


Ράμπο-καλιτέγνης στη ζούγκλα που λαλούν.


Η τέχνη-παγίδα που έστησα εν απλή: το ανάποδον δεντρόν εν πολλα βαρετόν πουπανω τζι ελαφρύν πουκάτω τζι ίσια που το συγκρατούν οι πέτρες τζι όποιος του ντζιήσει να το ταράξει θα ππέσουν απότομα οι πέτρες που το κρατούν όρθιο τζι εννα ππέσει ο κορμός να τον λύσει τον απέναντι σάν θωρεί όπως το χάχαν.

Είδα τζι έπαθα να τον σηκώσω τζιαι να τον στήσω.

Θα έρτουν λοιπόν το σ/κ οι γάροι να δούν ποιός ετόλμησεν να πειράξει το ξέφωτον τους τζιαι θα αφηνιάσουν που κάποιος ετάραξεν τον κορμόν που εκρούζαν. Θα πάν να ντζήσουν πάνω, τζι ο κορμός θα ώκει πάς τες ξερές κκελλάες τους.


Αντίσταση Στους Μαλάκες #1

Σχόλια

Ο χρήστης doccia είπε…
παρά τη σοβαρότητα του θέματος έχει ένα χιουμοριστικό τόνο τζείνο που έκαμες διάσπορε χαχα εβγε εβγε πολλά καλό ..ήδη καταστρώνω τζαι εγώ σχέδιο για κάτι παρόμοιο
Ο χρήστης VK είπε…
Λοιπόν Διάσπορε, διαβάζω σε αραιά και που και έχω να ομολογήσω ότι έχεις πολλά καλό χιούμορ! Επίσης μπράβο σου για τούτο που έκαμες. Νευρια΄ζουν με όσοι δεν σέβονται την φύση! Ελπίζω να ανοίξει η κελλέ τους...Αν και με τόσο μεθ εννα εν όφκερη!
Ο χρήστης astronaftis είπε…
τζιαι αν πάει κάποιο παιδί ανύποπτο τζιαι ππέσει πάνω του;
Ο χρήστης rose είπε…
παντα υπαρχει ενα ΑΝ αστροναυτη
αλλα λίγοι ζουν
Ο χρήστης Leni είπε…
Μουαχαχαχαχααααα
Ο χρήστης Ξενικός είπε…
τα αγριόχορτα δεν εξαφανίζονται.
η αλητεία δεν πεθαίνει.
Ξενικός

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.