Σαββατιάτικο μυλλωμένο

Παρένθεση.  Πόψε δέν σώννω να γράψω.  Έφτασε η αντοχή μου στα όρια της μετά που το ωραίο μου δωδεκάωρο  -ειδικά την τελευταία ώρα όταν η μάνα του 17χρονου που προετοιμάζω για κολλέγιο μουσικής (η πρήχτισσα παραγωγός ταινιών που της είχα βάλει τότε τις φωνές τζι έκαμα τη μαρτούδι)  ελούθηκε στα κλάματα σάν κουβεντιάζαμε για την (μή) πρόοδο του γιού της παρά τες προσπάθειες μου τες υπεράνθρωπες.  Παρολλίο να πέσει στην αγκαλιά μου, ενεκάτσιασα σχεδόν.  Μές τες μύξες, τα δάκρυα της, κατάλαβα οτι μου έλεγε οτι ο γιός της καπνίζει μισό κιλό μαριχουάνα φρέσκα το μήνα.  Άαααα  το πουλάκι μου.  Γι' αυτό εν έτσι χαντακωμένος.  Κάτι είχα καταλάβει αλλά τελικά εν τεράστιο το πρόβλημα του.
"Κάμε κάτι"   -με ικέτεψε.

"Τώρα να τον σάσω καλά.   Διάς μου άδεια να του δώσω κανένα πάτσο αν χρειαστεί?"

"Ννναίι, διώ σου, μόνο εσένα ακούει δέ ξέρω τί του λές αλλά γράφει τους όλους στ' αρχίδια του, μόνο εσένα ακούει, κάμε κάτι κύριε Διάσπορε να χαρείς."

"Μέν ανησυχείς".


Περιττό να σας πώ οτι έφαα τεράστια ποσότητα ενέργειας πάνω του.  Έπιασα τον που το πουκάμισο, είπα  του  "θέλεις να γίνεις άστεγος ή πιανίστας?  Έτσι που πάεις, κούτσουρο θα είσαι μιά ζωή, να χαραμίσεις το ταλέντο σου, να σου πιάννουν τον κώλο σου οι άλλοι να σε κρατά η μάνα σου που την πουλλού.  Αρέσκει σου?  Είσαι γάδαρος, χτηνό, άχρηστος, αν δέν αρχίσεις να διαβάζεις 4 ώρες κάθε μέρα θα σε λύσω, έν είμαι αμερικάνος δάσκαλος εγώ εκατάλαβες?"
(Είπα του άλλα πολλά.   Επαλάβωσεν,  δέν του έχει ξαναμιλήσει άλλος έτσι.  Τώρα να δούμε.)


Ήρτα σπίτι κάπως κουρασμένος.   Βάλλω την τηλεόραση στο BBC  να δώ ειδήσεις της προκοπής, και τί να δώ...?    :    Ένα ολόκληρο σιόου αφιερωμένο στις πλαστικές εγχειρήσεις που υποβάλλουν ορισμένες γυναίκες το αιδοίο τους επειδή ιμίσχ  νομίζουν οτι εν κακάσχημο.  Εγέλασα πολλά, εξεκουράστηκα.   Συνεντεύξεις με διάφορες άβολα χαμηλοβλεπούσες υπάρξεις (όλες ωραίες κοπέλες 18-25 για κάποιο λόγο)  με αυτοπεποίθηση μηδέν, να μιλούν για τα κακά του ποτούτου τους, το οποίο τις ντροπιάζει με τα περιττά ξεχυλωμένα χείλια που κρέμμονται ή το σχήμα/χρώμα που τους θυμίζει (λέν)  κώλο πιθήκου.  Κλάματα.  Περιγραφές τραγικές για κραυγές συντρόφων που τραπήκαν σε φυγή με την πρώτη θέα ή με τους περίεργους ήχους την ώρα του σέχς.  (φαντάζομαι εννοούν σάν βεντούζα αποχωρητηρίου ο ήχος δηλαδή)

 Η δημοσιογράφα τους κρατά τα χέρια με έκφραση πόνου στα μάτια.   Μάλιστα πάει να κάμει brazilian wax για να μελετήσει το νιονιόνιο της και αυτή, μήπως της έχει διαφύγει η άσχημη του μουτράκλα τόσα χρόνια που έχει να το δεί απο κοντά να φρικάρει.    Μας το περιγράφει.   Ακούεται μιά χαρά πράμα.  Πάει σε γλύπτη, κάμνει το σε καλούπι για να το δεί ποιό καλά.  Απορεί.  Δέ βλέπει πρόβλημα.  Ξαναπάει πίσω στες κοπέλλες με τα υπερφυσικά αδοία να τες ρωτήσει πόοοσο μεγάλα είναι τα δικά τους.  Δηλώνουν οτι εν τεράστια, ανυπόφορα τεράστια.  Κλαίν κι άλλο.   Με ντροπή.

Μετά τις ακολουθούμε όλες στο χειρουργείο όπου ο γιατρός ο πλαστικός αφαιρά κομμάτια ολόκληρα δέρματος και καταφέρνει να αποκαταστήσει  το χαμόγελο στα σκέλια τους.  Μιάς της δείχνει το κομμάτι του δέρματος το κομμένο με τη τσιμπίδα του.  Γελά με ανακούφιση αυτή.   Αιδοιδιάζω.  

Εγέλασα ποοοολλά.  Ο κόσμος εν γεμάτος πελλούς τελικά.  Πού εξανακούστηκε άσχημο αιδοίο, έν έσιει έτσι πράμα, μα εν πελλές ορισμένες ολάν?   Πόσο λίγο ξέρουν τους άντρες....   Έν έσιει σκάρτοοοο, καταλάβετε τοοοοοο.

Σχόλια

Ο χρήστης rose είπε…
φανταζομαι οτι κανεις δεν μιλησε για τον ακρωτηριασμο των νευρων εκει που κοβει το νυστέρι ....
Ο χρήστης κι αγνάντευε... είπε…
Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να έχει ένας άνρθωπος, ιδίως μια γυναίκα, με τούτα ούλλα που μας πασάρουν ως πρότυπα...
Ελπίζω να επανέλθει ο μιτσής, πε του τζιάλλα αν χρειαστεί.
Ο χρήστης jf είπε…
Αιδοίου κρίσις!
Τύφλα νάχει η οικονομική...
:)
Ο χρήστης ρίτσα είπε…
kyrielehson
Ο χρήστης Αιθερας είπε…
χα χα τζαι πάλε χα!

η ανασφάλεια μεγαλώνει με τη σύγκριση, τζαι η σύγκριση με τη μόδα τζαι τον σθνεχή βομβαρδισμό των media ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΟΘΟΎΜΕ ΟΎΛΛΟΙ!

αλλά cosmetic παρέμβαση στο π***** πάει πολλά.
που να ξέραν πως οι άντρες εν φακκούν πέννα για το πώς μοιάζει, φτάνει που εν τζιαμέ μπροστά τους.

αλλά τζαι πάλε είπαμε, να μεν κρέμεται τζαι ως το γόνατο : )
Ο χρήστης Diasporos είπε…
rose
Τίιιι? Πού να μιλήσουν για τέτοιο πράμα.. Η 'ομορφιά' υπεράνω όλων.


κι αγνάντευε
Απίστευτο. Έν έχουν δουλειά να κάμνουν, γυρεύκουν αφορμή να μισούν τον εαυτό τους. Ά, εξέχασα να προσθέσω οτι είχε μιά που έκαμεν επέμβαση για να 'ασπρίσει' την πίσω της είσοδο γιατί έν της άρεσκε που ήταν σκούρα... άκουσων!!



ρίτσα
.......




Αιθέρα

Αχάαααπαρες τούτες οι κοπέλλες. Φυσικά ήταν εγγλέζες, οπότε κρίνοντας που τους ξενέρωτους στο σέξ άντρες που τες τριγυρίζουν δικαιολογώ τες κάπως.
Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Διάβασα σε ένα ελληνικό περιοδικό μια συνέντευξη του Φουστάνου, του πλαστικού χειρουργού, που έλεγε ότι έχει πολλές επισκέψεις από άντρες που ζητούν να τους αφαιρέσει τις "ζάρες" από τα αρχίδια γιατί ενοχλούντε οι γκόμενές τους! Να τους τα σιδερώσει με λίγα λόγια!

ΕΛΕΟΣ?
Ο χρήστης bangungot@gmail.com είπε…
http://www.viceland.com/int/v15n10/htdocs/woman-documentary-vaginoplasty-144.php

καλό σαββατοκυρίακο διάσπορε :)
Ο χρήστης rocknsane είπε…
Όπως τζι αν ένι σέρνει καράβι, δεν το καταλαβαίνουν;:p άκουσα πρόσφατα για μια διάσημη που είπε ότι για να της περάσει ο καημός όταν την εχώρισε ο φίλος της εδιακόσμησε το με δκιαμαντούθκια. People! What are we gonna do about them?!;)
Ο χρήστης Κκουλλάς είπε…
τζαι αλλού εν έχουν να φαν για να επιβιώσουν ακόμα μια μέρα του Θεού ...
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Μα ήταν που εν τούτες οι π..τ.oκουβέντες βρε Διάσπορε; sorry for my (almost)expression, αλλά εν άντεξα!

Γιαξ...!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαλεί ο Διάσπορος:




αντί-χρίστε
Χαχαχα, τες ζάρες!! Όι άππαρον.




παρπούνιν

Χαχαχα. Εν πελλός ο κόσμος..
Αμάν προβλήματα που σκέφτεται.


κκουλλά
Ώς δαμέ φτάνει ο ανθρώπινος εγωισμός. Που την άλλη, θωρώ πως σε έξι μέρες εκάμαν smsμαραθώνιο δακάτω ανάμεσα στον κόσμο για το σεισμό τζιαι εμαζέψαν 26 εκατ. να στείλουν.


ρούθλες
Είδες τί κάμνει η ανία?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.