Υποτίθεται θα πάμε κύπρο το σάββατο.  Δέν το συνειδητοποιώ.  Επέρασα την ημέρα μου πολλά νωχελικά, με βήχα κρυολογήματος καλοκαιριάτικου που με καθήλωσε στο κρεβάτι.   Σε κάποια φάση έφκηκα στην αυλή λλίο τζι επρόσεξα ένα λύμπουρα να κουβαλά κάτι τζι αποφάσισα να τον ακολουθήσω για να δώ πού εννα πάει.  Έν επήε πούποτε.  Εβαρέθηκεν να τον παρακολουθώ τζι άφησεν το φαϊν του τζι εφάκκα γυρούς άσκοπα.  Τα μωρά τζοιμούνται, η γυναίκα μου αποτριχώννεται για να ετοιμαστεί για την κύπρο τζιαι καταριέται τες british airways που δέν θα μας αφήκουν να πάρουμε τα καροτσάκια στο αεροπλάνο τζι εννα βασανιστούμε πολλά μές το χήθροου που να κρούσει ίσιαλλα.

Σχόλια

Ο χρήστης Pasxalina είπε…
Αχ τι ωραία αναμπουρμπούλα...! Έχει λάθος;
Ο χρήστης Α. είπε…
η British airways αφήνει τις αμαξούες. είμαι σίγουρη. απλά πρέπεις να τους ενημερώσεις που πριν. κάμνω μαζί τους τη διαδρομή αμερική-κύπρος-αμερική πολλά χρόνια τζαι πάντα έχει τουλάχιστον 10 αμαξούες μέσα στο αεροπλάνο. πιάσε τους τηλέφωνο στον αμερικάνικο τον αριθμό.
Ο χρήστης APOTINEDRA είπε…
Διάσπορε ταξίδεψαμε και μεις το Πάσχα για Λονδίνο με δυο βρέφη επίσης με τις βρετανικές και μας άφησαν ν ανεβάσουμε τα καροτσάκια ως την αίθουσα επιβίβασης. Μην δεκτείς το αντίθετο κάνε το θέμα γιατί ήτανε 2-3 ζευγάρια με παιδάκια και για όλους ίσχυε το ίδιο πράγμα. Καλό σας ταξίδι!
Ο χρήστης astronaftis είπε…
καλό σας ταξίδι. ο πίνακας πάνω εν υπέροχος. συγνώμη για την άγνοια αλλά ποιος τον έκαμε;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
πασχαλίνα

Έν έσιει λάθος, περιμένω το πώς τζιαι πώς τόσους μήνες.


Α. και Αποτηνέδρα

Εφάνηκεν μου παράξενο που το διάβασα στο website τους. Θα τους πάρω τηλ αύριο, έν γίνεται ολά. 2 χρονών δίδυμα, car seats, laptop, handbags ούλλα πάς στην πλάτη? Ε, όι.



Νυχτερινέ Ποδηλάτη

Ευχαριστούμε.
Άρεσεν σου ο πίνακας? Εν του David Hockney, σπουδαίος ο τύπος ψάξε τζι άλλους του. Πάντα έσιει βάθος μές την τέχνη του τούτος.
Ο χρήστης Leni είπε…
Να κρούσει που εν θα το χρειάζεσαι, κάτσε να έρτεις πρώτα :)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Κόρη Λένη, καλά λαλείς, θέλει amendment η κατάρα μου.
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Kαλά να περάσετε .Τι να σου κάμω που ένι σε σαν τους άλλους που έχουν Μαυρούες να τους κουβαλούν τα κοπελλούθκια. χαχαχα.
Ο χρήστης Antigonistyli είπε…
Καλό ταξίδι! Εύχομαι και φέτος να απολαύσεις μοναδικές στιγμές και να έχουμε μοναδικά πόστς!
Είδες τον λίμπουρο; Ποτέ δεν προδίδουν! Εγώ νομίζω εν γιαυτό που σταμάτησε...Για να μεν τον ανακαλύψεις... Προνοητικός, όχι όπως εμάς!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Σταλαματιά μου σ' ευχαριστώ!
Μαυρού ξιμαυρού, αύριο εννα περάσουμε εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι, με τόσα πράματα που πρέπει να κουβαλήσουμε.


Antl-l

Ευχαριστώ πολύ!. Έρχονται τα κυπριακά πόστ, νιώθω τα ήδη. Είπεν μου το ο λύμπουρος ;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.