Κυπραίοι. Δειλοί.


Εμπνέουμαι που τους αθρώπους της Αιγύπτου.  Τους δικούς μου τυρρανους περπατητός τους έριξα τζι εγώ μές το λάκκον της λήθης.

Σήκωσε τα πόθκια σου κυπραίε τζιαι πιάσε σιέρι με τους αρφούς σου. Παρπάτα ώς τη θάλασσα δειλέ.  Νά η ευκαιρία τώρα που η προσοχή΄του κόσμου εν έτοιμη.

Έν θα τολμήσουν να σας πυροβολήσουν.

Μα έτσι αρχίδια έν έσιετε φοούμαι.

Carpe diem λεχρίτες καλοφαγάδες. Ηρτεν η ώρα μα τζοιμάστε.

Σχόλια

Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
Διάσπορε κατά ένα όμορφο τρόπο έχω συνδέσει την εικόνα σου με τον ευγενικό κόπο και τώρα που η Νεράιδα προβιβάστηκε σε αγριοκάτσικο, ίσως και εσύ θελήσεις να μας γλουμπήσεις με τα κατσίκια σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
“Σήκωσε τα πόθκια σου κυπραίε τζιαι πιάσε σιέρι με τους αρφούς σου. Παρπάτα ώς τη θάλασσα δειλέ.”

Μα, θέλει το κανένας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τζε εγιω ειπα της μανας μου μακαρι να τα εκαμναμε στην κυπρο τουτα και εγινε θηριο.ξερετε ειναι προβατο της κομμουνιστικης σταλινοκρατιας.αν και πεθαινει της πεινας που λεει ο λογος.
Ο χρήστης ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε…
εσκεφτηκα το τζιαι γιω τουτο. Ποτε εννα επαναστατησουμε εναντιον της κομματοκρατιας, της ολιγαρχιας εναντιων των λλιων να τρων τους κοπους των πολλων.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Εν αργά. Κανένας έν ταράσσει.
Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Ο Κυπραίος είναι κατώτερο είδος ανθρώπου... Σιγά μην επαναστατήσει εναντίον του Χριστόφκια. Εδώ δεν διαδηλώνει εναντίον του κατακτητή του. Τρώει μαζί του ψάρι στην Κερύνεια. Ζώα!
Ο χρήστης ιων είπε…
Διάσπορε ξεκαθάρισε τωρά αν εννοείς να επαναστατήσουν οι Κυπραίοι εναντίον του Χριστόφια, ή εναντίον της κατοχής και ΥΠΕΡ της της επανένωσης της Κύπρου και της ειρηνικής συμβίωσης με του Τουρκοκύπριους.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ίων

Εναντίον του Χριστόφκια? Γιατί, εν Μουμπάρακ η κυβέρνηση μας? Εν άλλοι οι Μουμπάρακ, νάκκον πιό βόρεια του νησιού. Τζιήνους τους τυρράνους σηκωστήτε τωρά να θκιώξετε. Οι εσωτερικές διαμάχες εν που σταματούν τον κυπραίον που την πραγματικήν επανάσταση που πρέπει να κάμει για να δεί λύση.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
η Δοκησίσοφη κρέμασε τη σφυρίχτρα!!!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Έσιει έναν κοτσιροπάμπουλον δαμέ που κοντεύκει η ώρα να τον ιτσιλλήσω κάτω που την πηλομένην μου την ποϊναν αμαν συνεχίσει να τζιυλά τα κότσιρα όπως τα τζιυλά.

Εκατάλαες λεβέντη?
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
έχεις μακρύ μαλλί ή μήπως θες ένα γιαουρτάκι για την πιτουρίθρα??
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Λάμνε στη δουλεια σσου λεβέντη μου, έν σε σηκώννει το κλίμαν δαμέ.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
μα αυτή είναι η δουλειά μου, εγώ μιλώ με κάθε καλή πρόθεση
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Οι προθέσεις σου φαίνουνται καθαρά άμα αναφερτείς σε κάτι κωδικούς του DSM IV που θα σε βοηθήσουν πολλά. Δαμέ έν σε σηκώννει το κλίμαν είπαμε.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
για αυτό σε λένε ψυχανώμαλο???
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ναί, γι αυτό.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
άρα λογικά θα μπορούσα να πω καλωσήρθες στο κλαμπ. ή κάνω λάθος??
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Όι, εγώ είμαι που άλλο κλάπ, τζιήνον τους πεφωτεισμένους μαστόρους της ψυχανωμαλίας.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
κι εγώ από αυτό είμαι, θέλεις να καβαλήσουμε τη Χάρλεϋ?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Έν είσαι που τούντο κλάπ λεβέντη, κόμα κυριαρχεί σε η ανωμαλία, έσιεις στράταν να κόψεις πάς το ποδηλατούιν σου πρίν καβαλλήσεις τη χάρλεϋ.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
να κάνω μία ερώτηση, στο Λεβέντη του X τα λες αυτά?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Μάντεψε ποιός εν ο λεβέντης που δέν τον σηκώννει το κλίμα. Λαλούν τον Μενέλαον, τζι όπου γράφει φκάλλει βόθρον της ψυσιής που κουβαλά ακατάλυτον, τζιαι προσπαθά να χρίσει πλάσματα με όσα ο ίδιος έν αντέχει να αντιμετωπίσει, πέρκι λυτρωθεί. Λύσεις λλίες έσιεις λεβέντη, τζι ούλλες όσες εμείναν έχουν πόνον πολλύν. Άτε, ππέσε τζοιμήθου πέρκι αύριον ξυπνήσεις άλλος.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
τα μπέρδεψες μόνο λίγο με τον πληθυντικό γιατί πληθυντικός είμαι εγώ, εσύ είσαι μόνο ενικός αγράμματε. δεν καταλαβαίνω το ποιον των σχολίων σου..
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Έν εμπέρτεψα τίποτε λεβέντη μου ξέρω ντα μπου λαλώ. Η πογιά σου έν περνά δαμέ. Έβρε καμιά λύση για τους δαιμόνους σου, πολλυνίσκουν με τα χρόνια όσον τους αγνοείς ξέρεις. Αντί να μάσιεσαι να φκάλλεις την κατζίαν που σου εφορτώσαν πάς σε άλλα πλάσματα τζιαι πάνω σου σκέφτου τρόπους να την καταλύσεις. Ο ίδιος είσαι κάθε φοράν που αννοίεις το στόμα σσου έσιει τρία χρόνια που μολύνεις διάφορα μπλόγκ με την πενιχρή σου πένναν που στάσσει dysfunction τζιαι αρρώστειαν.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
δεν έχεις αποκτήσει ακόμα τόσα πολλά δικαιώματα για να μιλάς για άλλα μπλογκ. ο κόσμος είναι δικός μου και όχι δικός σου ξεφτυλισμένε σκουπιδιάρη. πήγαινε σε καμία κατουρημένη ποδιά να σε παρηγορήσει, άρρωστε
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Εν επειδή ξέρεις πολλά καλά πως εκατάθεσεν τα όπλα η ψυσιή σου που είσαι τόσον αμυντικός σάν να τζι είσαι 3 χρονών, έμεινες μωρόν συναισθηματικά, τζι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις καταστάσεις εχτός ελέγχου εν να βάλλεις μάσκες τζιαι να φτύννεις δηλητήρια, βρισιές κλπ. Επαναστάτα, τεμπέλη. Έμεινες αλυσοδεμμένος μές την ίδια σου τη φύση που εν πολλά πιό δυνατή που την λογική σου. Επαναστάτα, τζι άσε τους άλλους ήσυχους. Έσιεις έτσι αρτζίθκια ραγιά?
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
δεν κατάλαβες ότι αυτό είναι το δικό σου λάθος και όχι το δικό μου. ο δικός μου ο λόγος δεν είναι ποτέ απειλητικός γιατί κάτω από πολλές συνθήκες έχω μάθει και τον διαχειρίζομαι και άρα τον τουμπάρω ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. παρόλα αυτά που έλεγε και ένας βουλευτής στην ψυχιατρική υπάρχει κάτι που λέγεται διχασμός προσωπικότητας. αν δεις το πρώτο σχόλιο που σου έκανα θα καταλάβεις πως όλα τα υπόλοιπα είναι δικά σου μυθεύματα. μάλλον δεν είμαι μωρό συναισθηματικά, διότι αυτό ούτως ή άλλως δεν είσαι σε θέση να το εγκρίνεις. όπως επιθυμείς πάντως.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ο λόγος σου εν καλυμμένα σκατά κάτω που πέπλα λογοπαίγνιου, είπαμεν, χρόνια σε παρακολουθώ να χέζεις αντί να μιλάς. Εν χαλασμένη η μηχανή Μενέλαε, λλίες οι λύσεις. Κακό χαρτί σου ήρτε στο πόκερ της γέννησης, σταμάτα να το παίζεις τζιαι έβρε άλλες λύσεις. Έβρε το λόγο που σου έππεσεν ο λαχνός τούτης της ψυσιής τζιαι θα λυτρωθείς.

Είδες που μόλις έπιασα να ψάξω τις σκοτεινές πλευρές του αθρώπου για να γράψω όπερα εκατέβηκες μου δαμέ ουρανοκατέβατος για να τες δώ μπροστά μου? Ούλλα έχουν λόγο που συμβαίνουν. Γιά πέ μας για το Σκότος που τόσο καλά το ξέρεις τζι άφησε τις άμυνες.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
την μηχανή την ξεκίνησες εσύ με το σχόλιο της Δοκησίσοφης. το δικό μου ενδιαφέρον είναι πάντα πολύ ευρύτερο της μηχανής, θες να το πληρώσεις άσχημα έχει καλώς, δεν θες και είσαι άνετος πάλι καλώς. τώρα αν όλα δια του πονηρού έχουμε μάθει να τα κάνουμε μηχανές, σου λέω ότι ο κόσμος αυτός δεν είναι μηχανή και άλλωστε αυτοί που γνωρίζουν από μηχανές δεν συνεπάγεται πάντοτε ότι γνωρίζουν από έργα που αφορούν μηχανές. σκότος αγαπητέ δεν υπάρχει, το χρησιμοποιείς μόνος σου μεταφορικά, μάλλον μεγάλωσες σε χαρτορίχτρα, για να δικαιολογήσεις/ήσουμε το ότι δεν έχεις/ουμε αναγνώριση, έμεινες/μείναμε πίσω. έτσι χρησιμοποιεί το σκοτάδι ο άνθρωπος. μάγια έχουν και τα παραμύθια, ξωτικά κλπ. δεν υπάρχει σκότος, υπάρχει μόνο ακολουθώ, δεν ακολουθώ. και εκτός αυτού, αφού εγώ ολοκλήρωσα με το σχόλίο μου στην τελευταία μου έκφραση, εσύ γιατί το συνεχίζεις. λογοπαίγνια κάνει η διανόηση διάσπορε, λογοπαίγνια δεν κάνουν οι γαλαρίες σου. σου είπα εγώ ότι θέλω να συνεχίσω?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Έδωκα σου την ευκαιρία να φύεις που νωρίς μόλις άρκεψες ειρωνίες κλπ, τζι εσύ ώς Μενέλαος που είσαι που δέν μπορεί να αντέχει ναν πουκάτω ενέδωσες στο OCD σου όπως επερίμενα, τζιαι δέ σταματάς με τίποτε. Οπότε, αφού εν απόγευμα δακάτω τζι έχω ώραν πολλήν είπα να παίξω να δούμεν πού πάει τούτος ο Μενέλαος τζιαι πόσον πρόβλημαν έσιει τζιαι τί θα μάθουμεν πόψε. Τίποτε έν εμάθαμε. Ούλλον πόρτους κλάννεις τζιαι ουσίαν καθόλου. Φαντάζουμαι πόσο χαμηλή θα έναι η αυτοεχτίμηση σου για να μιλάς με τούντους κωδικούς τους πλαστούς τζιαι ψεύτικους. Αλόπως εδέρναν σε που ήσουν ρόκωλος τζι έμεινεν σου μίσος για τους αθρώπους ρέ. Ελπίζω να μέν ιφκάλλεις έτσι μίσος που φαίνεται με τα σχόλια σου σε γυναίκες μπλόκερ τζιαι στην 'εξω' ζωή γιατί φοούμαι σε πως έσιεις τάσεις σαδιστικές/ή τζιαι ακόμα του βιαστή. Κόμα έν εφάνηκε αλλά κοντεύκουμε σιγά σιγά να σπάσουμε την κρούστα. Τί έσιει πουκάτω που την κρούστα? Γιά πέ μας τη ζημιά σου να ξέρουμε με τί ψυσιή που τα τάρταρα έχουμεν να κάμουμε δαμέ? Εν τόσο έντονο το σκότος σου που σε στραβώννει τζιαι λαλείς πελλάρες για να μέν το θωρείς. Δέ το να πνάσεις.
Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
σου απάντησα προ πολλού, αντίο...
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Don't let the door hit you in the ass λαλούν οι αμερικάνοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.