Σωματική ανακαίνιση

Σήμερα ορκίζεται ο φίλτατος Οπάμας.  Αλλάζει η κυβέρνηση που τον ετοιμοπόλεμον Μπούsh τον Αρχιτράουλλον.  Εβκάλαμεν επιτέλους πρόεδρον που ράτσαν μειονότητας καλόψυχον, ανοιχτόμυαλον, κοσμικά λαμπαδηφόρο, ειρηνοποιό (ελπίζουμε),  τον αξιαγάπητο Παραΐκκαν τον Γελαστόν. 

Αρπάσσω την ευκαιρία για να ορκίσω μέσα μου τζιαι γώ νέον πρόεδρο.  Πρόεδρον του εσωεξωτερικού μου κόσμου.  Γιατί;;;;     Το λοιπόν:  Τούτος ο πρόεδρος που έχω τζιαι διοικά με χρόνια εν πραξικοπηματίας διχτάτορας φωνακλάς μαζί με μυαλό φωτισμένου ηγέτη αλλά τζιαι ηθοποιού άγριου μαζί    -δηλαδή εν συνδιασμός Στάλιν με Σβάτσενεκερ τζιαι Μακαρίου  (έσιει χαρακτήρα με στοιχεία δηλαδή benevolent self-righteous, ψυχοπαθητικά, ψευδοναζιστικά τζιαι σιβηρογενοκτονικά).

Εξηγώ πιό καλά:

Για πολλά χρόνια (ήμουν παιδάκι ταλαντούχο στο πιάνο, που έπαιζεν μόνον του στην αυλήν τζιαι έτρωεν παγωτόν τα διαλείμματα τα σχολικά παρακολουθώντας τους παίζοντας μάππαν συμμαθητές με απάθεια ενώ εσκέφτουμουν πολύπλοκες σκέψεις για την αθρωπότητα)  για χρόνια λοιπόν επίστευκα ακράδαντα άν και λανθασμένα οτι είμαι ένας νούς καρφωμένος άβολα πάνω σέ ένα ξένο κομμάτι κρέας (με το οποίο είχα πάντα σχέση πάθους-μίσους).  Όι οτι είμαι άσσσhιμος ή δέν έχω αυτοπεποίθησην.  Μιά χαρά είμαι, ξέρω τα καλά μου, αρέσκει μου η φάτσα μου, είμαι εύρωστος, έν έχω ούτε ρυτίδες ούτε γκρίζα μαλλιά, τζιαι για 36χρονος κυπραίος είμαι καλοστεκούμενος.  Ακόμα φλερτάρουν με οι γενέτζιες, ξέρω το ύψος των μετοχών μου καλά.  (*αναγκαία εξήγηση ικανοποίησης τζιαι απόδειξης τυπικού αντρικού εγωισμού).  Όι.  Έννεν ότι έχω body dysmorphia τζιαι πιστεύκω ότι είμαι χάλια.  Θωρκούμαι μιά χαρά.  Είναι πρόβλημαν σαρκικής μή-συνειδητοποίησης που έχω.  Συνεχώς έχω μανίαν να βυθίζουμαι στη σούππαν του μυαλού τζιαι να σκέφτουμαι, έχω μανία να προχωρώ τη σκέψην τζιαι τις γνώσεις 24ωρην.  Τούτον εν καλό.  Δυστυχώς, το process τούτον τζιυλά σε βάρος του κορμιού, το οποίο αγνοώ εντελώς τζιαι φτύννω το.  Δέν με κόφτει άν περνά καλά, αν βασανιέται κλπ.  Δέν του ακούω τζιαι μάλιστα θεωρώ το εχθρόν.  Όταν κουράζουμαι νευριάζω, σφίγγουμαι τζιάλλον.  Δέ θέλω να τζοιμούμαι παραπάνω που 5 ώρες αλλά το κορμίν αρνιέται να το κάμει πάνω που 2 μήνες συνέχεια. Νευριάζω.  Κάθουμαι στο μουσικογραφείον για ώρες, πονώ τη ράσιην μου, τη κκελλέν μου, τα μμάθκια μου, το σβέρκον μου.  Πάω στο δάσος τζιαι παρακάμνω το πέραν των δυνάμεων του, με αναβάσεις σε βράχους τζιαι ανήφορα βουρητός σαν τον άππαρον.   Συνέχειαν εμποδίζει με το κορμίν, δέν κάμνει όσα θέλω.  Διδάσκω όπως τον πελλόν γίνεται τούμπανον η τζιεφαλή που το δώσε-δώσε, εξήγα, νιώσε.  Νευριάζω που κουράζουμαι.  Έμεινεν μου κατάλοιπον που τα 8 χρόνια σπουδών η κούραση τζιαι το νεύρον της σκέψης σε βάρος του σώματος.  Τζιαι άλλα:  Παλιά έπιννα ανάμιση πακέττον American Spirits τα οποία εν βαρετά σαν τα κκάμελ τα άφιλτρα, ευτυχώς έκοψα τα έσιει τέσσερα χρόνια.  Ναι, η ζημιά έγινεν όμως. Παλιά έπιννα τζιαι ποτά συχνά-πυκνά.  Εκρούσαν τα στομάσια μου τζιαι έκοψα τα. 
Το κορμίν εκουράστηκεν τζιαι δέ θέλει άλλον να το θυσιάζω έτσι στο βωμόν της σκέψης.

Είπεν μου έναν πουλλάκι να αλλάξω τον Πρόεδρον που επέβαλεν τούντον μισητόν τρόπο σκέψης.  Έκατσεν το πουλλάκι σήμερα το πρωί πάνω στην τεράστια μπάλα ασκήσεως που εγόρασα για να κάμνω κοιλιακούς, ραχιαίους, πιλάτες, καμασούτρα τζιαι άλλα αυτογνωσικά όμορφα πράματα.  Λαλεί το πουλλάκιν "Διάσπορε, ήρτεν η ώρα της εναρμόνισης, φκάλε άλλον πρόεδρον"

Ο νούς ζεί μές τον ναόν του σώματος.  

Ούλλα τα συστήματα πρέπει να συγκατοικούν αρμονικά, χωρίς να μαλλώννουν. 

Η σοφία τούτη πρέπει να κατανοηθεί τζιαι που το μυαλόν τζιαι που το σώμαν.

Το σώμαν να το σεβούμαστεν όσον τζιαι το νούν.

Πρόεδρε Παραΐκκα Οπάμα εσωεξωτερικέ, έφτασες.  Τους επόμενους μήνες έρχεται η ολική αλλαγή ένα βήμα κάθε μέρα.   Ασκήσεις, stretches, βαράκια κάθε πρωί.  Θα ξεκουράζουμαι καλύτερα, κάθε μισή ώρα θα σηκώννουμαι που το μάθημα για μίνι-άσκηση.  Θα με σέβουμαι. Θα γίνω θηρίο ανήμερο.  Θέλω να βουρώ στο δάσος σάν το κκομάντο για ώρες χωρίς παρατράγουδα.  Να φκέννω βράχους.  Βουνά.  Να μέν σφίγγουμαι.  Θέλω να μέν πονώ τη ράσιη μου ποττέ.  Θέλω να ξαναέχω κοιλιακούς μύς.  Δέ θέλω άλλο να μισώ την υλική μου ύπαρξη.  Θέλω να νιώσω στο σώμαν μου το ίδιο συναίσθημα που νιώθω άμαν αυτοερωτίζουμαι με το νούν μου τζιαι κατανοώ πόσον έξυπνος είναι.  Δηλαδή, θέλω (επιτέλους) να Ζήσω.





Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά θα κάμεις γιατί αν το δεις και από την άλλη, αν δεν φροντίσεις το σώμα σου πως θα στηρίξει το πνεύμα σου ως τα 150 χρόνια που εν να φτάσεις για να δημιουργείς μουσική και περίπλοκες σκέψεις?

(ΥΓ:Πως μπορείς να κοιμάσαι 5 ώρες? Εγώ κάτω που 8 εν λειτουργώ!)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Καλά λές ΔρΣποκ. Έφτασεν η ώρα.

Οι πέντε ώρες ύπνον με εκπαίδευση τις αποκτάς.
Τες νύχτες εν ησυχία, τα μωρά κοιμούνται, εν η μόνη ευκαιρία να μείνω μόνος μου, ή να δημιουργήσω. Άρα, 5 ώρες ύπνο..
Ο χρήστης MARINOS είπε…
Obama rules!
:)
Μόλις έχουμε την πρώτη επίδραση της εκλογής Ομπάμα στους Κυπραίους!
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Διάσπορε μικρός είσαι ακόμα ,τι παναπεί? 36 και Κυπραίος .Τους έχεις δει τους κυπραίους πόσο καλά κρατιούνται?Οι άνδρες όμως.Οι γυναίκες δεν θα το έλεγα.
Κάνε τη γυμναστικούδα σου και θα είσαι μια χαρά και να ξεκουράζεσε και εκτός του βραδινού ύπνου,μεν αγχώνεσε όλα θα γίνουν.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Marino, "Ι'm inspired" -που λέμε δακάτω


σταλαματιά μου, μαθαίνω, μαθαίνω. Η ξεκούραση θέλει εκπαίδευση. Εσύ τί κάμνεις για να ξεκουράζεσαι, τόσες ώρες που ράφκεις;
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
Έλα να σου πω. Τι σχέση έχει το κάμα σούτρα με την μπάλα ασκήσεων που εγόρασες;
Τζιαι τούτη η κρίση ανασφάλειας ήρτεν μετά τις διακοπές στο ξενοδοχείο;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
dokisisofi
Άμαν δείς τί ασκήσεις κάμνω πάς τη μπάλα, θα καταλάβεις. Ήρτεν μου τούτη η κρίση μετά που ένα μήνα πόνου στη μέση αφόρητου που δέν φεύκει. Εκατάλαβα οτι έφτασεν ο κόμπος στο χτένι.
Ο χρήστης Leni είπε…
Γυμναστικούα τζαι πάλε γυμναστικούα. Τζαι άμα μπει το νερό στ'αυλάτζι τζαι κάμεις την άσκηση ρουτίνα θα το απολαμβάνεις πλέον τζαι θα δεις τεράστια διαφορά σε διάθεση και ευρωστία.
Καλές γυμναστικές τζαι καλή έμπνευση!!
Ο χρήστης Arahni είπε…
diaspore telika ehun dikio pou mas lalun oti prepei na glepume to soma mas gia na mas glepei tze tzinon alla prepei na mas milisei ashima to idion gia na to katalavume. tze me soma pu tha sasei tha niosei pio efharistimeni kai i psihi.

I am inspired by Obama as well!
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Διάσπορε. Μόνον έναν άθλημα μπορεί να ανακαινίσει ταυτόχρονα το μυαλό και το σώμα ενός μουσικού: το κολύμπι. (Όταν το αρχίσεις, θα με θυμηθείς).
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Leni ευχαριστώ. Εμπνέεις με. Δύο λέξεις: Αυλάτζιν. Ρουτίνα.

Αραχνη, ναι έχουν δίτζιον. Ήδη, μετά που μιάν εφτομάν προσπάθειας θωρώ διαφορά. Τελικά για να ζήσεις με balance πρέπει ούλλα να δουλεύκουν μαζί, σώμα τζιαι ψυχή.

Χρίστο Β.
Κάτι μου λαλεί οτι είσαι σωστός. Αν δέν ήταν τόση κρυάδα θα το εδοκίμαζα τωρά. Δαμέ έχουμεν κοινοτικό γυμναστήριο (YMCA) που μπορώ να πάω. (ρυθμός, μελωδία, αρμονία κινήσεων -σωστά??)
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Ναι. Ρυθμός τιθασευμένος από την ήπια υγρή αντίσταση. Μα πιο ιδιαίτερα: ο ήχος! Ο εξευμενιστικός ήχος του νερού. Από τον ήχο της μπουρμπουλήθρας, τον παφλασμό, το υπόκωφο ambient. Άλλο πράγμα φίλε μου!

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το ότι το κολύμπι έχει το πιο καλό αποτέλεσμα στις αναλογίες του σώματος, εννοώ κτίζει το τέλειο σώμα, αναλογικά. Στις επιταγές του "Νους υγιής εν σώματι υγιεί", με την υγεία να σημαίνει αρμονία, ναι;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.