Φίλε μου Φόρρεστ, με τα γένια σου ώς την τζοιλιάν, αγρίμι, αγέλαστε με τα καταγάλανα μάθκια σου που σπινθιρίζουν.  Φόρρεστ που ξέρεις τη γλώσσαν της μουσικής, που βρίσκεις την ομορφιά μές στους πιό άσχημους ήχους τζιαι δείχνεις μας την σοφία σου.  Φίλε μου Ρόμπ, που γελάς τρανταχτά άμαν ακούσεις ωραίες μελωδίες δίπλα σου.

  Αγαπώ σας.   Τί μου εκάμετε με τες μουσικές σας εψές?  Γιατί επήα σε έτσι συναυλία να συχχιστώ τέλλεια τζιαι να μου κάμετε τη ψυσιή μου να πονήσει τόσον όμορφα?

Μιά ώρα επήε το κομμάτι μές τη σκοτεινή γκαλερί..  Νεκατωμένες μουσικές τους μάγους της αυστραλίας, του αμαζονίου στην αμερική, τους ινδιάνους, τους ευρωπαίους ήρωες μας.  Κρουστά, ηλεκτρονικά, σωλήνες.  Ηχογραφήσεις που τρένα, λεοφορεία, εργοστάσια.  Τα πιό άσχημα μετατρέπονται σε όμορφο που σε ταξιδεύκει.

Εταξιδέψαμεν σε άλλους πλανήτες παρέα.   Εξεκινήσαμε που χαμηλά, τζι εφτάσαμεν παρέαν ώς τζιαμέ που γεννιέται ο έρωτας τζιαι ο θάνατος.  Σάν τους δερβίσιδες.   Άκουσα να μιλούν οι αθρώποι που εχάσετε στη ζωή σας, εσύ Ρόμπ τη μάνα σου που την ετσίλλησε το αυτοκίνητο τζιαι που τότε μόνο με τη μουσική μιλάς, εσύ Φόρρεστ την ίδια σου την ζωή που εθυσίασες να γράφεις τα ποιό ακραία κομμάθκια τζιαι στα 52 σου έν έσιεις ούτε κάν αυτοκίνητο, οικογένεια, , φίλους, σπίτι.  Μόνο σκέφτεσαι τζιαι γράφεις.  Ασκητής της μουσικής.  Αγνός.  Αγαπώ σας πολλά, καταλαβαίνω.  Τζι εγώ που εθκιάλεξα να είμαι ασκητής αλλά να θυσιάσω τη μοναξιά μου τζιαι την απόλυτη αφοσίωση για να έχω οικογένεια τζιαι Ζωή, καταλαβαίνω.  Έν έσιει σημασίαν ποιά εν η θυσία, μόνο ο σκοπός του ταξιδιού που μας ενώννει.

Όπως επαίζετε ήρταν οι ψυσιές τζι εσταθήκαν γυρόν που τον Κήπον μας πυλωροί τζιαι προστάτες σάν τους μαιευτήρες να βοηθήσουν να γεννηθεί το Κοινό μεταξύ μας.  Τζι ένιωσα να επικοινωνούμε, εμείς οι άντρες που μιλούμε τη γλώσσα των αγγέλων.  Εν δυνατά τα συναισθήματα του Άντρα, ούλλο φωθκιά, τζι άμα μάθει να τα εκφράζει άφοα δυναμώννει τζι άλλο.

Μές την ομάδα την αντρική που έμπηκα για να χορέψω το χορό τον διονυσιακό, βαστώ σας σιέρι σιέρι τζιαι νιώθω τζι άλλον Άντρας.  Θκυό δάκρυα τζιαι δέκα μέτρα άγριας χαράς, μεθύσι του αντρισμού.

Είμαι άντρας τζιαι σώννω να νιώθω.  Είμαι άντρας τζιαι ξέρω να ακούω τον άλλο.  Είμαι τόσον άντρας που φορώ ρόζ τζιαι φούξια τζιαι πάει μου.

Σχόλια

Ο χρήστης Neraida είπε…
Ευχαριστώ που μου διάς φώτιση!
Ο χρήστης selene είπε…
Μου αρέσει να διαβάζω τον τρόπο που γράφεις...
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Νεράϊδα

Γυαλί είμαι, που περνά το φώς άλλου πουμέσα. Μέν με ευχαριστάς, ευχαρίστα τον ήλιο :))


selene
Καλή να εν η μέρα σου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.