Το Μάθημα των Φκιών του Λαού.

α
(Φωτό στο σπίτιν της κυρίας C, που μου έκαμεν τη χάρη να με φκάλει σάν εδίδασκα το γιόν της)



Μα τί παράξενα ζώα που είμαστε εμείς οι όρθιοι πίθηκοι.!  Όσα έν έμαθα για τη φύση του πλασμάτου τόσα χρόνια που σκέφτουμαι τζιαι δέρνω το νού μου τζιαι κουβεντιάζω  θκιεβάζω γράφω,   εκατάφερε να μου τα μάθει η πελλάρα μου που ήρτε σε σπάνια στιγμή ελαφρότητας να με γαργαλήσει.



Σταθμός πρώτος:    Σούπερμαρκετ στα πλουσιοπροάστεια που διδάσκω.
Συνθήκες σταθμού:  Lunchtime, γεμάτο προαστειόπληχτους αγχωμένους που βουρούν να ψουμνίσουν πρίν να πιάσουν τα κοπελλούθκια που το σχολείο.

Μπαίννω μέσα με τα (μώβ) φτούθκια μου, πιάννω όσο σοβαρό τζιαι φυσικό ύφος γίνεται  (επήρε μου 2 λεπτά να μου περάσει το γέλιο τζιαι να τολμήσω να μπώ στο σούπερμαρκετ)  πιάννω χαλαρός το συντόμι ανάμεσα στα μαρούλια τζιαι περπατώ με άνεση προς τα ψωμιά.   Σταματώ δίπλα που άλλους πελάτες, κάμω πως κοιτάζω κάτι στο ράφι.   Τίποτε, έν με ζαοθωρεί κανένας.  Περπατώ με λλίο παραπάνω αέρα τζιαι υφάκι προς το deli με τα μυρωδάτα χάμ, τον κασάπη.  Περνώ δίπλα που πολλούς καταναλωτές μισοζώντανους, οι οποίοι εν κουρτισμένοι τζιαι ψουμνίζουν σάν τα ζόμπι χασκιασμένοι μπημένοι μές τα άϊφόουν τους τζιαι δέν συνειδητοποιούν ότι τα μμάθκια τους λαλούν τους πως έσιει έναν εύρωστο γενάν με φκιά του λαού πάς την τζιεφαλήν του μπροστά τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΝ ΜΕΙΝΙΣΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΩΡΕΙ.  Κοιτάζουν με τζιαι μετά αποφεύγουν τη μμαθκιά μου.   Ούτε χαμόγελο.  Ούτε να μου κάμει κανένας αστείο ή να αρκέψει πειράξιμο.  Πιάννω τους με την άκρια του μμαθκιού να κοιτάζουν μερικοί με τρόμο, σάν να τζιαι περιμένουν ότι η επόμενη μου κίνηση θα έναι να φκάλω πολυβόλο που το σάκκο μου τζιαι να αρκέψω να παίζω κόσμον με αλαλαγμούς στύλ αλκκάϊτα.

Πάω να πληρώσω.  Ο ταμείας κάμνει πως έν συμβαίνει τίποτε.  Μιλούμεν για τον καιρό.  "Μα είδες σιόνιν που έκαμεν εψές?"   Ευγενικότατος.   Πιάννω τες τσέντες μου, κνίθω το δεξί μου φτί τζιαι λαλώ του "have a great day", τζιαι κόμα έν μου λαλεί τίποτε για τα φτιά του λαού που φωνάζουν που πάς την τζιεφαλή μου "ΔΕΤΕ ΜΕ!  ΕΙΜΑΙ ΦΤΙΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΩΒ!   ΠΑΣ  ΤΗ ΚΚΕΛΛΕΝ ΤΟΥ ΓΕΝΑ!  ΤΙ ΚΑΜΝΩ ΔΑΠΑΝΩ?".


Φεύκω.


Μετά πάω στους μαθητές μου.


Οι σφιχτοί (μεγάλοι μαθητές άνω των 50)  μόλις αννοίουν την πόρτα τους λούννουνται του γέλιου σε βαθμό κλαμάτου.  Φαίνεται, άμαν είσαι σφιχτόπλασμα τζιαι δείς  κάτι παράλογο τζι εξωπραγματικό σπάζει το φράγμα σου τζιαι εκφράζεσαι σάν τον χείμαρρο.


Οι αδιάφοροι μιτσιοί   -επίσης τζιήνοι που μισούν το πιάνο-,  γελούν πουκάτω πουκάτω με χαιρεκακία που είδαν το δάσκαλο τους να γίνεται ρεζίλι μόνος του, τζιαι ππέφτω που τα μμάθκια τους τζι άλλο.

Οι "καλοί" μου μαθητές, οι "καλές" οικογένειες, γελούν με την πελλάρα μου πολλά τζιαι θωρώ πως τους έκαμεν να νιώθουν ακόμα πιό άνετα μαζί μου.  Φκάλλουν με φωτό.   You made our day. Βασικά έτσι μου ελαλούσαν.

Μερικοί ενιώσαν μεγάλην αμηχανία.    Είδαν άλλην μου πλευρά..  Μερικοί γονείς ερωτήσαν με  "χαχα, interesting!  γιατί φορείς φκιά του λαού?"   τζι όταν τους είπα  "Ε, έν ηξέρετε?  Εν η Παγκόσμια Μέρα Διδασκαλίας μετα Φκιών του Λαού", ... επιστέψαν το.



Στου τελευταίου μου μαθητή  (σπίτι που διδάσκω 7 χρόνια, είμαστεν σχεδόν "συγγενείς")  .    Μπαίννω μέσα, θωρεί με η μάνα του  (έχουμε πολλά καλή σχέση), ξαναθωρεί με, έν δείχνει έπληξη,  τζιαι λαλεί μου:

"Ρέ μα επέλλανες τέλλεια?"





Τί έμαθα σήμερα?  Τί έμαθα, ώ αναγνώστη?

Σχόλια

Ο χρήστης Παύλος είπε…
Ρε θωρείς το The Office στην τηλεόρασην τζιικάτω;

http://www.youtube.com/watch?v=J3SErzcezmU
Ο χρήστης Sike είπε…
ΤΕΛΕΙΟΣ!!! no further comments your honour *standing ovulation*
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι φοερός Δάσκαλε! Μάσσιαλλα σου!
Ο χρήστης Ina είπε…
Θα ΄ταν ενδιαφέρον να το έκανες στην Κύπρο. Είμαι σίγουρη ότι οι αντιδράσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@Ιna
Στην Κύπρο; Με φκιά του λαού πας τη κκελλέ; Ε σίουρα ήταν να τον φκάλουν πας τη μούττη του σιεπέττου!
Ο χρήστης κουλλούριν μουσσιεμένον είπε…
Χαράς το κουράγιο τζιαι την πελλάρα σου μαζί!

Για να είσαι politically correct, άμα θωρείς κάποιον άγνωστο να κυκλοφορεί έτσι "πρέπει" να του δείξεις πως ενεντάξη. Τόσες ψυχικές ανωμαλίες υπάρχουν, σεβάστου τες.
Να πιστέψω όμως πως ένεφοηθήκαν;; τζιαι εν ούλλοι τους fan του politically correct; Εν νάπρεπε να βρεθεί κανένας ψυχίατρος τζιαμέ γυρώ να σε προσεγγίσει!

Οι μαθητές σου εν πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Εν πλάσματα που σε ξέρουν τζιαι έν αντρέπουνται. Αν τζιαι αναμενόμενες (οι πιο σφιχτοί σπάζουν που το γέλιο, όσοι έν σε συμπαθούν αυτοδικαιώνουνται τζιαι όσοι σε συμπαθούν γελούν καλή την καρδία. Εχάψαν όμως πράγματι την απάντηση σου όξα είπαν άλλα πουμέσα τους; ή μετά πούφυες;

Είδες όμως τζιείνοι που σε πονούν ίντα μπου κάμνουν; Ήταν η σειρά σου να γελάσεις (ή να κλάψεις).
Ο χρήστης Neraida είπε…
Δεν ξέρω τι έμαθες εσύ....

Ο καθένας μας μαθαίνει διαφορετικά πράματα που μιαν εμπειρία.

Θα σου πω τι έμαθα εγιώ:

- Άρεσεν μου που αδιαφορήσαν οι ανθρωποι και ήταν διακριτικοι και δεν σχολίασαν. Αν ήταν έτσι ούλλοι ήταν να κυκλοφορώ με τα νεραϊδόφτερα μου και τα νεραϊδοφορέματά μου συνέχεια.

- Επρόσεξα τους πολλά κλειστούς που θέλουν έντονο τράνταγμα για να ξεσπάσουν. Μοιάζει μου λίον τουτον.

- Τζιαι δε μπεστ ατάκα έβερ είναι το : - Ρε, μα επέλλανες τέλεια;!!!
Εν έσιει τίποτε πιο αγαπησιάρικο να πει άνθρωπος :-)
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Από τους ανθρώπους στο σούπερ μάρκετ ενε περίμενα άλλην αντιμετώπιση το πολύ πολύ κρυφογελούσαν πίσω σου.
Οι μαθητές σου όμως ίνταλόις εκάμναν μάθημα με σένα δίπλα με τα φκια στη κκελλέ; Εγιώ ήταν να γελώ συνέχεια.Η μάμμα του μαθητή σου με το (μα επέλλανες τέλλεια)δίχνει αγάπη σε ΄σένα και ότι είσαι ευχάριστος ,και διασκεδαστικός άνθρωπος.
Ο χρήστης Leni είπε…
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΥΡΜΟΣ!!!
Πραγματικά εν ξέρω πώς εκατάφερες να φτύσεις το γέλιο :D
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
thalassamov writing

Drop Dead Diva!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πώς μπορείς να νιώσεις τρόμο βλέποντας μπάνι ίαρς; Πόσο καρόττος μπορείς να είσαι;

Φαντάζομαι πως με τα σχόλια μας το μάθημα συνεχίζεται αλλά έμπειράζει!


Είδες που λίγες μέρες ατ χόουμ κάνουν θαύματα ελευθερίας;

Η μάμμα στο τέλος όντως συμπαθά σε πολλά!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Παύλο

Θωρώ το κάποτε.




sike

χιχιχι, εξανάκουσα το.




invictus

Επαλαβώσαν οι μαθητές μου. Νομίζω είσιεν καλόν αποτέλεσμα στη ψυχολογία τους.


κουλλούριν

Εφοηθήκα μμε σίουρα μερικοί στην αγορά. Αλλά οι παραπάνω απλά αγνοήσαν με, όι που φόο, που συνήθιο επειδή οι εκκεντρικοί εν πολλοί δακάτω ;)


neraida

Να έρτεις δακάτω με τα φτερούθκια σου. Ο κόσμος εν πολλά μα πολλά διακριτικός, τζιαι θα φτεροπετάς ελεύθερα όπου θέλεις.



σταλαματιά

Πράγματι, η μάμμα του μαθητή μου (που με ξέρει χρόνια τζι έχουμεν οικειότητα) εν τέλλεια που αγάπη. Εδιασκέδασεν τη φάση αντί να γελά περιπαιχτικά.




Λένη

Έφτυσα το γέλιο επικαλώντας τη Θλίψη. Ε, να μέν τη βάλω να δουλέψει?



θάλασσαμωβ

Αν εθώρες τη φάτσα μου τωρά με τα μυτερά γένια τζιαι το προφίλ αρχαίου παχουλλού πολεμιστή θα σε έπιαννεν ο φόος αν τούτη η φάτσα εφόρεν φτιά του λαού χεχεχε ;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.