"άαααα, θέλω να πάρω τα μωρά στες βαρκούλλεεεεες...!"

Αμάν πόσον όξινα εν τα μούτρα της σήμμερα, αγκρισμένα τζιαι παραμορφωμένα.  Ρουθουνίζει σάν το αγριογούρουνον, θωρεί με τζι οι κεραυνοί πετάσσουνται που το μέτωπον της τζιαι φακκούν δίχα αποτέλεσμαν πάς την Ασπίδαν μου.  Χασκογελώ τζιαι λαλώ πελλάρες.   Πόσο θυμόν έσιει ολάν!  Μα κρατώ Ασπίδαν τζιαι δέν με πιάννει, γελώ τζιαι πειράζω την.  Την Αγάπην μου πιάννει την όμως η κεραυνοβολία, έν μπορεί να καταλάβει πώς μπορεί η δρακούνα να εν τόσον κατζιάρα τζι αναίσθητη, έν το χωρεί ο νούς της.

Δέ πόσο γεμάτη εν η σακκούλλα του θυμού, θυμού που μαζεύκεται 70 χρόνια μές το κορμίν της  θκιαόλας πλάθει της ρυτίδες γυρόν που τα φρύθκια συννεφκιασμένες ρυτίδες τζιαι χτιτζιόν σάν ναν ρυάκια που κάμνει ο βόθρος άμαν ξεχυλίζει που στουππωμένον λάκκον.

Φακκά το πόδιν χαμέ σάν το μωρόν, τζιαι κάμνει σκηνήν.  Αφού χρειάζεται το.  Εν ναρκωτικόν ο θυμός.    Το δράμαν ταϊζει το τέρας της τζιαι κάμνει την να νιώθει καλλύττερα για λλίο.   Άκου άκου μωρίστικο λόγο..  Γιατί, μα γιατί, ωιμέ να της στερήσουμε τη χαρά τζιαι να μέν θέλουμεν αύριον το πρωίν μετά τη συναυλίαν να πάμεν μαζίν της στην Πόλην για να παρπατήσει στο πάρκο ρομαντικά με τα κοπελλούθκια τζιαι να τους πάρει συμβολική βαρκάδα μές τη λίμνην στες ίδιες βάρκες-κύκνους που την έπαιρνεν ο παππούς της το 1945 που ήταν μωρόν τζιήνη?
Γιατί μα γιατί να της λαλούμεν Όχι?

Έσιει τρείς εφτομάδες που επιμένει.  Έν θωρεί πως είμαστεν τέζα που κούραση, εγώ τραβώ δωδεκάωρα, η Αγάπη έσιει πρότζιεκτς που την αναγκάζουν να δουλεύκει κάθε νύχτα ώς τα μεσάνυχτα έσιει που τον απρίλλην, έχουμεν τη συναυλίαν, βουρούμεν δίδυμα, κλπ κλπ.  Έν θωρεί πως αύριον θέλουμεν απλά να χαλαρώσουμεν δαμέ μετά τη συναυλίαν που έσιει 2 μήνες που ετοιμάζουμεν?  Έμπηκεν της η ιδέα να κάμει αναπαράστασην την παιδικήν της ηλικίαν τζιαι δέν σύρνει πίσω.  Δηλαδή καρτερά πως εν λογικόν να πάμεν 45 λεπτά ταξίδιν, να έβρουμεν πάρκινγκ κυριακήν ημέραν σε μεγαλούπολη, να παρπατήσουμεν με τα κοπελλούθκια για καμπόσην ώραν αργά αργά αφού ο πεθθερός μου εν ημιανάπηρος τζι ασκομαχά με το παστούνιν φρεσκοεγχειρισμένος με πρόσφατον εγκεφαλικόν τζιαι χημειοθεραπείες για τον πνεύμοναν του (...)   τζιαι να πάμεν βαρκάδαν για να της αθθυμίσει την παιδικήν της ηλικίαν.

Ρέ είπαμεν της 'μα έννεν καλή ιδέα'   ευγενικά.  Ρέ είπαμεν της  "it's not a good weekend for this, we are totally exhausted",  τίποτε.  Επιμένει.

Τζι αφού επιμένει έτσι, τζι αγχώννει μου την Αγάπην τζιαι φορτώννει την με τες πελλάρες της, ήρτεν πάλε η ώρα αντί Ασπίδαν εννα φκάλω το σπαθίν για να το κόψει.  Έν τζι έχω νεύρα, απλά σούζω τη κκελλέν μου.  Το σπαθίν μου άμαν το φκάλω που το θηκάριν, φκάλλω το χωρίς να διαταράσσεται η ηρεμία μου.  Έτσι κάμνουν οι σαμουράϊ της ψυσιής.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγάλε το ξίφος σου ΤΩΡΑ!!!
Και φυσικά, με το γάντι, όπως κάθε μονομάχος που σέβεται τον εαυτό του!
(λυπούμαι σας...)
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Για όνομα πιον ,κάμνεις σας έτσι επειδή εν να φύετε για Κύπρο ψιλοζηλεύκει ,μπορεί να έσιει δίκιο που θέλει να πάει άτα με τα μωρά αλλά πρέπει να καταλάβει ότι άλλη φορά θα γινεί τούτο πήε΄νετε άλλην ημέρα!
Ο χρήστης takeiteasy είπε…
Εισήγηση: Άμαν αντέχετε κάμετε της το χατήρι, να νοιώσει λλίο αρχηγός, να της περάσει η ιδιοτροπία. Έτσι τζιαί έτσι, μετά εν να κάμετε τζιαιρό να την δείτε. Μπορεί να έσιει ανάγκη ακόμα μιά ευχάριστη ανάμνηση για τις ώρες της μοναξιάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι σαμουράι της ψυσιής...άρεσεν μου πολλά τούτον, κρατώ το. Φκάρτην κατάνα σου φίλε μου τζιαι κανεί...
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Εγώ νομίζω πως εν μωρόν που θέλει να νοιώσει. Όχι αρχηγός. Μωρόν με τα μωρά. Μπορεί να φοάτε ότι εν η τελευταία φορά που μπορεί να ξαναζήσει την παιδικήν στιγμήν με κάποιον που την αγάπαν. Μπορεί να θέλει να μείνει αθάνατη μες την μνήμην των αγγονουθκιών της έτσι όμορφα όπως έμεινεν ο δικός της παππούς του 1945. Μπορεί να σκέφτεται το 2075 τζιαι να της έρκεται η υποσυνείδητη επιθυμία να ζήσει ως τότε μες την σκέψην των μωρόν σου όπως ζει ο παππούς της τζιειίνης. Η δε αντίδραση στο όχι είναι tout à fait αντίδραση μωρού που δεν του εκπληρώνεις μιαν επιθυμίαν.

Αφού σου αρέσκει να είσαι κακός παπάς με τούτην, ευκαιρία να νοώσεις τζιαι Σαμουράι :))

(100% provocation για πλάκα ήταν το σχόλιο)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Κορίννα

Δέ θα ξιχάσω το γάντιν, πάντα 'κύριος'. χιχι.



σταλαματιά

Ε, ζηλεύκει, όι ψιλο-, πολλά! Έν έσιει δίκιο καλή μου, εν εμμονήν που έσιει. Θα τη σάσω καλά.


takeiteasy

χεχε, αλόπως έν παρακολουθάς τη σχέση με την πεθθερά που την αρκή. Εδοκιμάσαμεν να την αφήκουμεν ναν αρχηγός, next thing you know μπαίνει με τα παπούτσια μές το στρώμαν. Έν ισιώννει. Είπαμε, σπαθί και μόνο χαχαχα.



παττίχα

ΦΚάλλω τζιαι την κατάνα, φκάλλω τζιαι το άλλο σάϊζ σπαθίν καλού κακού.





ακέρα

Ήντα σ' αρέσκει να πειράζεις ρε ;)

Πάω εντός λεπτού στη συναυλία, θα έσιει χάζι η υπόθεση ποννα στραφούμε σπίτι.
Ο χρήστης Ruth είπε…
Μόνο τζιαι μόνο που θέλει να "κάμει αναπαράσταση την παιδική της ηλικία" να μεν την αφήκετε με τα μωρά! Είδετε ήντα κατάληξην είshen η παιδική της ηλικία.. Έλεος!

Καλή επιτυχία με τη συναυλία. Αν κρίνω που την περσινή (που μας είπες), εννάν πολλά ωραία τζιαι φέτος.
Ο χρήστης pellosousou είπε…
kopse tis tin kelle tis me to spathi kai kanei!!!! eneuriasa egw mono pou to diavazo :)
Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Όλε! Όλε! Τα αγαπημένα μου κείμενα! Μόνο και μόνο από τον τίτλο κατάλαβα ότι περιγράφεις την πεθερά και έσπευσα να το διαβάσω!

Πότε θα μας βάλεις μια φωτογραφία της να την δούμε; Από τα γραπτά σου, πεθαίνω να τη δω!!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ruth

Ούτε δευτερόλεπτο έν την αφήννουμε μόνη της με τα μωρά! Εχτές επροσβλήθηκε επειδή εβουρούσαν τιτσιρούθκια μές το σπίτιν ακούεις.. Η συναυλία επήεν καλά κόρη ευχαριστώ. Θα γράψω πόψε για τούτη.



πελλοσουσού

Έκοψα της την κκελλέν της τζιαι θα φύει σήμερα ακέφαλη η δρακούνα.



αντίχριστε

Ξέρω κάμνεις χάζιν τες ιστορίες της ρε, αν εζούσαμε κοντά της θα εγίνουμουν συγγραφέας σίουρα ;) Λαλείς να βάλω φωτόν της? Μα εν μέδουσα, τζι εννα σας μετατρέψει σε σιοίρους άμαν τη δείτε χαχαχαχα/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.