Ξανά ο Ποδητός Χορός

Ξαναβάλλω το Χορόν τον Ποδητόν που έγραψα πρίν κανένα θκυό μήνες.  Γιορτάζω τον χρόνον που επέρασεν τζι εν τούτον το κομμάτιν που με εκφράζει καλλύττερα.
Χτίζεται σταθερά σάν την ηδονήν τζιαι ξεσπάζει 2-3 φορές, με τρόπον για μέναν ιδανικόν, σάν την ηδονήν που μόνον οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν (τυχερές!  όι μιά φοράν μπάμ τζιαι κάτω σάν εμάς..)

Θυμούμαι ούλλες τες νύχτες που το έγραφα, τα μμάθκια μου τα κουρασμένα η ώρα θκυό το πρωίν που ετέλλειωννα, πόσην που την προσοχήν μου μου ερούφαν σάν το άκουα τζιαι έσβυννεν ο κόσμος, τες οπτασίες που εθώρουν, τους γέρους που εκάτσαν μαζί μμου να μου ψιθυρίζουν μουσική μές το φτίν, θυμούμαι τα τζιαι σιέρουμαι που γίνεται το αθρώπινον κορμίν να πλάθει ήχον τζιαι να αισθάνεται.


ΈΝ τζιαι θέλω τίποτε άλλον.  ΕΝΑΣ  σας να μοιραστεί μαζί μμου τούντην ηδονήν, τζι έκαμα τη δουλειάν μου.

ΕΝΑΣ σας να κάτσει να συγκεντρώσει ούλλην του τη χαράν μιά νύχταν, να πιεί ζιβανίες, ή άλλα πράματα,  τζιαι να βάλει τούτον το κομμάτιν στα σκοτεινά, τζιαι να το χορέψει μέσα του τζι έξω.



Κοντεύκει η μέρα που έν θα μπόρω να γράφω συχνά...    Στα χωράφκια που πάω προσεχώς, έν έσιει ίντερνετ.



Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, εννά πάεις στα χωράφκια αλλά τούτη εν η μουσική που πρέπει νάσιεις στον νουν σου. Πανέμορφη φίλε μου τζιαι ούλλον ψυσιήν. Το σάζιν αρέσκει μου πολλά-που επήα Τουρκίαν εγόρασα τζιόλας μίσιημου να μάθω μόνος μου αλλά τίποτε.

Υποθέτω τούτα ξέρεις τα:
http://www.youtube.com/watch?v=1EvbN8YpiQw
Ο χρήστης Diasporos είπε…
pattixa

Εννα παίζω ακριβώς τούτον το στύλ κάθη μέρα, πάει πολλά με το περιβάλλο. Μα πώς απέτυχες να μάθεις? Μέν το ξαπολάς ρε. Να ακούεις σιντί συνέχεια τζιαι να δοκιμάζεις. Τζι εγώ μόνος μου έμαθα. (μαθαίνω)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε μου δυστυχώς εγώ εν είμαι μουσικός. Παίζω λλίην κιθάρα, έτο κάτι ψευτο-συγχωρδίες, αλλά θέλω κάποιον να μου δείξει 2-3 πράματα στην αρκήν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.