Ο ανεμοστρόβιλος

Εχτές είχαμεν κατάστασην εχτάχτου ανάγκης στην πολιτείαν μας.  Ήρταν κάτι νέφη, καταιγίδες τεράστιες γεμάτες αέραν χογλαστόν τζι υδρατμούς.  Συνταγή καταστροφής βιβλικής που λαλούν τζιαι τα media.  Σάν εδίδασκα ήρτεν μου μύνημαν που την Αγάπην στο κινητό  "έρκουνται ανεμοστρόβιλοι, έλα έσσω".   Επέτησα τζι εκλειστήκαμεν μές το σπίτιν να καρτερούμεν μήπως μας κατεβεί κανένας στρούφαλλος μές τη γειτονιάν τζιαι κάμει μας τα καλοτζιαιρινά.  Εκάτσαμεν μακρά που τα παράθυρα έτοιμοι να την κάμουμε για το υπόγειο που στιγμή σε στιγμή.   Ευτυχώς για μάς τζιαι δυστυχώς για άλλους επήεν αλλού το κακόν, εμείς είχαμεν μιάν απλήν νεροποντήν στύλ 'κατακλυσμός του Νώε'  με συνοδείαν απίστευτου αέρα τζιαι με κεραυνούς κάθε δευτερόλεπτον.  Απίστευτο θέαμα.  Επέρασεν που κοντά μα δέν εσταμάτησεν δαμέ.

Εγλιππάραμεν την με λλία λόγια.  Δακάτω άμαν κάμει στρόβιλους εν σοβαρή υπόθεση.  Έν μιλούμεν για καμιά στέγην τζιαι κανέναν κλωνίν μές το δρόμον.  Μιλούμεν για ατομικήν πόμπαν που καταστρέφει ολοσχερώς σπίθκια.  Δηλώννω ότι εσιέστηκα πάνω μου.  Ο άθρωπος εν αδύναμος μπροστά στη φύση τζιαι ξέρω το.

Μετά την καταιγίδαν εκατεβήκαν οι αρχές να βοηθήσουν τα πλάσματα που επληγήκαν  -4 νεκροί, καμμιάν εκατοστήν τραυματίες, ξεριζωμένα δεντρά τζιαι σπίθκια διαλυμένα σε μιάν διπλανήν πόλην.  Ήρταν τα τηλεοπτικά κανάλια να μιλήσουν του κόσμου που φοητσιασμένος έφκεννεν που τα σπίθκια του να βοηθήσει τους γειτόνους του τζιαι το στρατόν να καθαρίσουν νάκκον τους δρόμους.  Κανένας έν επαραπονέθηκεν, έν εφταίξαν κανέναν, έν εξητιμάσαν την πυροσβεστικήν τζιαι το στρατόν επειδή 'αρκήσαν να έρτουν'.  Επιάσαν τα φτζιάρκα τζι επιάσαν δουλειάν.



(φωτό που αυτόπτες μάρτυρες)

Σχόλια

Ο χρήστης Ρουθ είπε…
Είχα σας στη σκέψη μου σήμερα που την ώρα που είδα το Mass. και την ειδοποίηση στο twitter. Ευτυχώς που πέρασε από αλλού (δυστυχώς για άλλους, πράγματι!) Που τα λλία πράγματα που ο άθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει. Κρύφκεται τζιαι κάθεται τζιαι περιμένει πως θα "παιχτεί το παιχνίδι".

Μα να μεν φταίξει κανένας;; τσ τσ τσ... Σαν την Κύπρο ένα πράμα! :))
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Ευτυχώς Διάσπορε μου που εν επέρασε τζιαι που σας.Πράγματι τις φυσικές καταστροφές φοούμε τες τζιαι εγιώ πολλά!Tζιαι στην Ελλάδαν εν έτσι εν παραπονιέτε ο κόσμος για τίποτε(μη κακό μας) εκτός που τωρά που εν άλλη υπόθεση με το μνημόνιο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, είναι τρομαχτικό. Εύχομαι να μη ζήσει άνθρωπος τέτοια καταστροφή. Κρίμα ο κόσμος που χάθηκε, αλλά χαίρομαι που εσύ και οι δικοί σου είστε καλά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας κατακλυσμός του Νώε είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Οι ανεμοστρόβιλοι, χμμμ, γίνεται να μεν περάσουν που σπίθκια;

Στροβολιώτης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
απλα η φυση θυμιζει μας αμαν ξιασουμαι ποιος εσιει το πανω σιερη!!
=/
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ρούθ
Ευτυχώς εμείς έν επάθαμε τίποτε. Εθώρουν εψές στην τηλεόραση τα πλάσματα που εχάσαν τα σπίθκια τους τζι ελυπήθηκα πάρα πολλά. Που μιά στιγμή στην άλλη. Η φύση. Γεννά τζιαι καταστρέφει. Όντως, κανένας έν επαραπονιέτουν. Περίεργο.. Λαλούν πως οι Γιάνκηδες (οι βόρειοι δηλαδή) εν πλάσματα που εν παραπονιούνται.



σταλαματιά

Έχουμεν κάμποσες καταστροφές δακάτω, συχνά με τους στρόβιλους, είδες στο Joplin τί τους έκαμεν?



κορίννα
Λυπούμαι τους πολλά τζιήνους που εχάσαν τα σπίθκια τους που μιά στιγμή στην άλλη. Λαχείο, κανονικά.



στροβολιώτη

Επεράσαν μερικοί στρόβιλοι που το δάσος τζι εκάμαν δρόμο! Πάντα βρίσκουν τζιαι τα σπίθκια όμως, εν περίεργο. 40 μίλλια καταστροφής, 1 μίλι πλάτος το άροτρο του στρόβιλου.


δρπονοτζιέφαλος

Θυμίζει μας το, τζιαι πάλε εμείς βιάζουμεν την σάν να τζιαι είμαστεν οι μαστόροι του πλανήτη..
Ο χρήστης Joy Tears είπε…
Άσχετο...
Ο πίνακας του γέρου με τα φκιόρα που βλαστούν (?) που την τζιεφαλή του εν που μόνη της αντίφαση...Τα γερατιά και η νιότη μαζί. Τζιαι το ύφος του...τέλεια περίεργο!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Joy

Ο γέρος εν η ρίζα. Βλαστά λουλούδιν πάνω του τζιαι γι αυτό σιέρεται, ήβρεν το μυστικόν της ζωής. Τα Αντίθετα.
Ο χρήστης ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε…
Διασπορε, σιερουμε που εισατσε καλα..... το εν παραπονιουμαστε εν τζαι μπηχτη για μας δακατω εννεν? Διοτι αλλο ο ανεμοστροβιλος στα βορεια που καταστρεφει 100 σπιθκια τζιαι αλλο τα δικα μας που εξεσπιτωσε 2-3 εκατομυρια κοσμο.... τζιαι Ο Μπους εκαμε μας ππα που το αεροπλανο.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Κυπρολέων

Όι καλέ μου έννεν για τους νότιους δακάτω που λαλώ, τζιήνη η περίπτωση εσήκωννεν επανάστασην όι μόνον παράπονα. Εν για τους νοτιοκύπριους που λαλώ που μόλις φτύσει λλία νερά ο ουρανός κλαίουνται στες τηλεοράσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.