Αυτοπροσωπογραφία

Ταξίδι προς Ατλαντίδα.
Θκυό χάρτες.






Η έκσταση μου η χορευτική της ψυσιής, σούφης που κοντεύκει της Αγάπης, τζι ας σφίγγει πάντα τον λαιμόν ο αγράγκαθθος. Η έκρηξη έρκεται που το κέντρον του οργανισμού.













Ταξίδι προς την Ατλαντίδα
Πρώτα γίνεται τούτον.

Ο  Μύλος της ψυσιής.    Καθόλου έν τον φοούμαι, ο φόος εν χαμηλού κέντρου συναίσθημαν.  Τρείς φορές τον επέρασα..    Τα τρία μέρη της ψησιής γεννούν, κάμνουν εμετόν, τρών το έναν το άλλον τζιαι αναγεννιούνται,  ΕΝΑ.

................................

Τζι αν θέλεις, συνοδοιπόρε να θκιεβάσεις το χάρτη, που περιγραφήν δέν επιτρέπεται να δώκω, κοίταζε τα σχέδια τζι εννα φανούν τα κρυμμένα σχήματα..

Σχόλια

Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Τωρά σαν να τζιαι ξέρω παραπάνω για λλόου σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε! Μα εσυ τα καμες τα σχέδια τούτα γιέ μου;; εν πολλά καλή η γραμμή σου μάσσιαλλα.. Στην πρώτη ματιά δεν θα βρεις τη σύνδεση αλλά η δυναμική του σχεδίου τουτου εν πολλά παρόμοια με τζείνην του Egon Schiele (που τους αγαπημένους μου). Καθαρότητα τζαι τάξη στο περίγραμμα το οποίο έσσιει ως σκοπό να στεγάσει το χάος, το πάθος τζαι ένα κιλό φουρτουνιασμένην ενέργεια
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Aceras

Τα μμάθκια που ξέρουν να θκιεβάζουν το μέσα τους τζιαι το έξω τους θωρούν μέσα τζιαι σ' άλλους τον κόσμον τον κρυφόν, αέρφιν.



Cake

Ναί κόρη ο Egon Schiele εν μεγάλη επιρροή. Τζιαι τα σχέδια του Klimt επίσης. Ε όι τζι ένα κιλό μόνο φουρτουνιασμένη ενέργεια, ολόκληρον ηφαίστειο έφκαλα ;)
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Eιώ τζιήνο που θωρώ εν εσωτερική δύναμη που έγινε με πολλές ευαίσθητες γραμμές.Εν καταλάβω που ζωγραφική αλλά θα πρέπει να έχεις πολλήν υπομονή για να φτιάξεις μορφή(ξεχωρίζει η μορφή του πλασμάτου που έκαμες) με ένα κουβάρι που θυμίζει παλλιά τέλλια ανακατωμένα!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
stalamatia

Αν αφήκεις τα μμάθκια να ταξιδέψουν έσιει πολλά πλάσματα μές τα ττέλλια που είδες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.