Ετρίτωσεν το κακόν.

Το λοιπόν. Θα φέρω παπάν να μας κάμει αγιασμόν μές το σπίτι. Έφκηκεν η πίεση μου 5 βαθμούς που το άχχος μου τούντο σαββατοκυρίακο. Έν κανεί που με εγράψαν οι μπάτσοι τζιαι θα πληρώννω τη νύφη για δύο χρόνια, έν κανεί που ήρτεν η πεθθερά μου να "Δεί Τα Μωρά" τζιαι έεεεπρισεν μας τα με την αρνητικότητα τζιαι την επικριτική της δρακουνοπροσωπικότητα (άστα, έν έχω όρεξη για χιουμοριστική ανάρτηση με την Πεθθερά-Οξαποδώ), εψές σάν επήαιννα να κάμω λυτρωτικό μπάνιο να πλύννω που πάνω μου την κρούστα του δηλητηρίου που μου έφτυννεν η Οχέντρα ούλλη μέρα τζιαι να καθαρίσω το μπαρουτοκαπνισμένο μου σώμα, ακούω τον εξής θόρυβο που την τρύπαν του μπάνιου:

"Γκλουυυυ, γκλ, γκλ, γκλουυυυ".

Ντάξει έννεν τίποτε, λαλώ. Συνεχίζω το λουτρό μου με το ωραίο μου σαπούνι της λεβάντας τζιαι του γιασεμιού, το ωραίο μου ζεστό μπάνιο (εν 16 βαθμοί, ώχχχω μάνα μου) τζιαι αρχίζω να τραουδώ με την βαρύτονη μου φωνή μιάν άριαν που το Otello του Βέρντι που μου ήρτεν στο μυαλό. Ξαφνικά διά μου ένας ζώλος απαίσιος. Σκέφτουμαι "μα αφού έν έκλασα, τί συμβαίνει?". Θωρώ κάτω στα πόθκια μου. ΤΙ ΕΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.

"ΦΦκλού, γκλού" πιτούν ξαφνικά κάτι βρωμόνερα όπως το συντριβάνιν που τον οχετό τζιαι χρωματίζουν με κύμα σάν το τσουνάμι το γκριζοκαφέ την άσπρη μου μπανιέρα τζιαι κοντεύκουν απειλητικά τα δάκτυλα των ποθκιών μου να τα ακκάσουν. -Εξαναείδετε ζαρκάδιν που το ξιππάζουν οι παρέες του για πλάκα? πεετάσσουμαι (ογδόντα οκκάες άθρωπος) τρία πόθκια στον αέρα, κάθουμαι πιό κάτω στη μπανιέρα, αλλά οι γυμναστικές μου ικανότητες προδώννουν με μισοούρανα τζιαι διώ ππάττα χαμέ μές τα βρωμόνερα με τον κώλο τζιαι τα πόθκια στον αέρα. Ευτυχώς αρπάσσω που τα πλευρά τζιαι απλά επόνησα το καβλονούριν μου με ταπεινωτικό τρόπο.

(τσιριλλιάα)

Σηκώννουμαι άρον άρον, αηδιασμένος.

Η Αγάπη έρκεται βουρητή. Αννοίει την πόρτα του μπάνιου.


"Τί έπαθες? Είσαι κα... Μα ήντα μπου βρωμεί?? Μα έκαμες τα μές το μπάνιιοοον??@!@


Εξηγώ της τί έγινε, τζιαι πάω στο άλλο μπάνιο να ξεπλυθώ. Αννοίω το. Αρκέφκει τζιαι τζιήνο να πιτά βόθρους. Πανικός. Ξεχυλίζουν τα αποχωρητήρια. Η ΚΟΥΖΙΝΑ. Βάλλω παντελονάκι τζιαι βουρούμεν στην αυλή, αρπάσσει η Αγάπη το λάστιχο τζιαι πιτά μου, πλέννω άγρια το κορμίν μου σάν να τζι εβιάσαν με φωνάζοντας που την αηδία. Dettol. Καθαρίζω καλά, σε 30 δευτερόλεπτα. Βουρούμεν πάλε μές το σπίτι. Χαμός. Τουμάνιν παντού. Νερά λέσιην. Αρπάσσω τη βεντούζα τζιαι βουρώ στο μπάνιο, αρχίζω να πομπάρω με μανία (ακούεται σάν να πηδάς πορνοστάρ με πολλά πρόστυχον τρόπον, σκέφτουμαι τζιαι γελώ πουμέσα μου σάν ανεβοκατεβαίννω μές την τρύπαν του μπάνιου με τη βεντούζα τζιαι το ξύλον)
Υποχωρούν τα νερά. Πνάζω λλίον. Πάω να αννοίξω τη βρύση να δώ -πάλε τα ίδια.

Σε μιάν ώραν (Ζήτω η ΧΤΕρνία) ήρτεν ο ειδικός τους οχετούς (όι ο υδραυλικός) τζιαι εδήλωσεν μου οτι ο μέγας οχετός του σπιθκιού μου εστούππωσεν γι αυτό έρκεται πίσω το νερόν + βόθροι. Έφερεν μιάν τεράστια μηχανή με φίδι, τζιαι έμπηξεν την του σπιθκιού μου (100 πόθκια, έτσι κκερτίκκι) , άννοιξεν τον οχετόν τζι ούλλα ετελλειώσαν ομαλά. Κάποιος γάρος (βλέπε: Τζιήνοι που μας επροσέχαν το σπίτι το καλοκαίρι) έριχνεν cloth wipes μες το αποχωρητήριο τζιαι εκλείσαν ούλλα. Ά, εκαθαρίζαμεν ώς τες 3 το πρωί με χλωρίνες τζιαι 12 ρόλους χαρτί. Άααααααααααααααααααααααααααα!



Έσιει τζιαι επίλογον η ιστορία.

Ανακάλυψα σήμμερα που ήρταν οι εγγραφές των μαθητών οτι εκατασκότωσεν μας η οικονομία. Έχουμεν έλλειμμαν 30% διαφοράν που τα πέρσυ. Εχάσαμεν 10 μαθητές τζιαι βάλε. Άρα, αγχώθηκα πολλά.


Τζιαι επίσης έσπασεν η πιστή μου φραπεδιέρα μετά που 5 χρόνια σχέσης.








Σχόλια

Ο χρήστης Neraida είπε…
Α μάνα μου!
Παπάν, αγιασμόν,
νεραϊδόσκονη,
θυσίες,
τάμαν στον Δίαν

τζιαι γλήοοοοοοοοοορρρρρρρρραααααααα


:-)
Ο χρήστης rose είπε…
μετα τη βεντούζα ο ειδικός ακούστηκε κάτι σαν τον Γκουσγκούνη της υδραυλικης... :-)

ξεκαρδίστηκα σαν σε διαβαζα και σορρυ που γελω [πολύ] διασπορε μου
φαντάζομαι οτι δεν θα ηταν πολλά ευχαριστο αλλά η αληθεια είναι ότι με εκανες και το διασκεδασα :-)
Ο χρήστης MARINOS είπε…
Εγω που την άλλη αηδίασα και μόνο με την σκέψη!

Ομως ευτυχώς, τούτο ετέλειωσε. Το πιο σοβαρό εν η μείωση των μαθητών. Τούτο θα πρεπει να το αντιμετωπίσεις για έαν χρόνο...
Ο χρήστης ρίτσα είπε…
κύριελεησο αρφέ

είναι να μεν πάει διακοπές το πλάσμα τζιαι επιστρέφει σε έναν χάος.

στέλλω πνευματική συμπαράσταση ur way.

έλα να σου πω, που επήα στην ολλανδία τζιαι μέσα στο αποχωρητήριο εν είσιε κάλαθο επαραξενεύτηκα πολλά τζιαι ενόμισα εξηάσαν τον τζιαι έβαλλα τα χαρκιά μέσα σε ένα σακούλι να τα πετάξω τζιαι εκατέβαζα τα κάτω η ευσυνείδητη, ώσπου ανακαλάλυψα ότι σύρνουν τα μέσα γιατί το αποχετευτικόν τους εν πολλά δυνατό.

εσείς εν κάμνετε έτσι;
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Γιαξ...!! Αηδία ρε φίλε. Χαράς το κακό που έδωκεν πάνω σας!!

Τωρά εγώ γιατί πιστεύκω ότι ο οχετός που εξυshίλησεν έshι άμεση σχέση με τον οχετό της πεθεράς σου; Just a thought.

Η φραπεθκιέρα εν ίshεν όνομα; Ούτε Τούλλα τουλάχιστον να ταιρκάζει με την μακαρίτισσα την Σούλλα την φουκού... τσ, τσ, τσ...
Ο χρήστης Eólica είπε…
Θέλεις να πεις ετετάρτωσεν το κακόν...που σου εδιέλυσε την αυλή σου τζείνος ο γάρος; Μάνα μου διάσπορε μου, φέρε τζιαι παπά, πήαιννε τζιαι στην εκκλησία τους κρίσνα, κάμε καμιά θυσία, έλεος πιον!

"πλέννω άγρια το κορμίν μου σάν να τζι εβιάσαν με φωνάζοντας που την αηδία." αχαχαχαχαχα εθυμήθηκα τη φάση στο Ace Ventura που κάμνει μπάνιο ο Jim Carrey! Πολλά καλή περιγραφή!
Ο χρήστης κουλλούριν μουσσιεμένον είπε…
Πότε είπαμεν έρκεσαι Κύπρον ;-P

περαστικά ναναι τζιαι έν ναιν τίποτε. Έτο εν να θωρείς κάτι αηδιαστικούς αγχωμένους εφιάλτες για λλίον τζιαι μετά εν να ξηχαστεί.

Πππιιιι! μα τέλεια αηδία. Πάντως εγέλασα πολλά!

Ρίτσα οι ξένοι απορούν με μας που τα μαζεύκουμεν. Είναι το πιο εντυπωσιακόν πράμα που θωρούν τζιαι παν βουρητοί να το πουν τζιαι στους φίλους τους!
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Ου Παναϊα μου Διάσπορε μα εππέσαν ούλλα μαζεμένα; Τζιαι ποιος εν να σας κάμει αγιασμό; κάμνουν τζιαι στο Αμέρικα αγιασμούς;Εδώ που τα λέμε εν φυσιολογικό μεν να γεμίσει ο βόθρος εν σιχαμερίό δε να τα λουστείς.!!!!!Εκαμες τζιαι το μπανιούει σου στην αυλή σαν να τζιαι ήσουν στη Κύπρο.
Ο χρήστης habilis είπε…
Εγέλασα πολλά!!!
Ο χρήστης Richie είπε…
χαχαχαχαχαχαχαχαχ

"Τί έπαθες? Είσαι κα... Μα ήντα μπου βρωμεί?? Μα έκαμες τα μές το μπάνιιοοον??@!@

Ουλλα τα λεφτα ήταν τουτη η ατακα

χαχαχαχαχαχαχαχα
Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Διάσπορε!

Τωρά τελευταία άρχισα να σε διαβάζω πιο εντατικά και ομολογώ, ότι είσαι λόγος να συμπαθήσω την ράτσα μας!

Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς φύρνουν με!

"Σκέφτουμαι "μα αφού έν έκλασα, τί συμβαίνει?".

Χαχαχαχα!
Ο χρήστης ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε…
έπλενα το σώμα μου σαν βιασμένος...

κράτω τη φράση αν μου επιτρέπεις. Έχασα λίο τα μπλοκς, έφαν με το καλοκαίρι Διάσπορε.


Εμμμμ

το κομμάτι θα το βάλω να το ακούσω που ετραγούδας πριν την βρώμικη καταστροφή.



έτσι μιας κι ανεφερες κλασσική μουσική, προχθές ήρθε ένα παιδί στο νοσοκομείο (οπου παρακολουθώ) να του ράψουμε το γόνατο...Και επόνεν, και ρωτά τον η νοσοκόμα

"τι μουσική θέλεις να σου βάλουμε?"


και ο μιτσής απαντά κλασσική αν έχετε

και η νοσοκόμα εσκέφτηκε λιγο, μετα εχαμογέλασε τζιαι απαντά
"βανδή σου κάνει?"

και πριν να απαντήσει έβαλε το νυχτολούλουδο της βανδή, και τον έραψε μια χαρούλα.



Η μουσική μπορεί να κάνει στον εγκέφαλο τόσα όσα δεν μπορούν να κάνουν κάποια αντικαταθλιπτικά.


Άρχισε να γίνεται γνωστή η βιολογία της ηδονής που προσφέρει η μουσική μας.





Εξέφυγα....


Όλα καλά και να σου ζήσουν τα παιδία σου


PEACE
Ο χρήστης ΔemΩΝ είπε…
Αυτό είναι που λέμε: σκατοκείμενο του διαόλου! :)

(διαβάζοντάς το είχα την εντύπωση πως βρώμισε το γραφείο κι άνοιξα το παράθυρο σα βγήκα όμως να πάω στην κουζίνα για νερό κατάλαβα πως κάποιος από το διπλανό γραφείο την είχε αμολήσει - αυτό κι αν είναι συγχρονισμός! Κι εγώ που μέχρι εκείνη τη στιγμή έλεγα: μα έχει άρωμα (άσχημο) αυτό το κειμενο!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Diaspore,

se diavazo edo kai ligo kairo kai mou aresoun auta pou grafeis.
ekei pou ekanes mpanio me levanta kai giasemi,gemise to mpanio skata.
eutuxos pou lu8uke to provlima amesos. sth amerikh vriskeis udrauliko oti ora jai na nai?

Ontos h frapediera pou espase einai megalo provlima, ki ego agxonomai sth skepsi oti mporei na spasei kai etsi exo akoma mia spear ampa kai spasei kai mino xoris frape. Den mporo xoris frape.
Ο χρήστης drSpock είπε…
Ιιιιιιιιου! Πάντως εν το χειρίστικες καλά. Έπρεπε να βάλεις την πεθερά να καθαρίσει αφού πρώτα θα της έλεγες ότι στην Κύπρο το καθάρισμα εν δουλειά των γεναικών και δει των πεθερών!
Ο χρήστης Sike είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Sike είπε…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
"Εξαναείδετε ζαρκάδιν που το ξιππάζουν" ROFL man!

τουλάχιστον ήταν τα δικά σας δηλαδή... σκέφτου να ήταν της γειτονιάς *shiver*

**Λόγια Παρηγοριάς, 1 ευρώ η λέξη - Προλάβετε**
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mana mou se ree..katalavainw pws einai na piennoun oulla strava..theleis na tylixteis mesa se mia malaxti kouverta tzai na ksipniseis ta Xristougenna..

Toloipon akou ti tha kameis. Tha mpeis mes to aeroplano, tha paeis sto Agio Oros, na se ksimmathkiasoun, tzai tha traoudiseis tzai 5 umnous me tous monaxous tzai th asou perasei. Enallaktiki lisi: Evre kamian magissa/medium pou kamnei tzai ksikamnei voodoo tziame konta sas, pie aima kokora/katoura panw se fwthkia/genika kame tzino pou tha se vale na kameis, tzai meta tha pnaseis.
Monon oi Megales Dynameis se swzoun pleon ahhaha
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Neraida

Άτε βοήθα λλίον την κατάσταση με κανένα δράμι νεραϊδόσκονης να δούμε χαϊριν.

Νομίζω εν η πεθθερά μου που φταίει, σίουρα έκαμεν μου μάγια.




ρόουζ

χαχα, νομίζεις εγώ δέ γελώ? Εφύρτηκα ύστερα που το εσκέφτουμουν. Επρόσεξες οτι όποτε εν η πεθερά μου κάτι γίνεται με τα αποχωρητήρια? Τί να σημαίνει αυτό? χιχιχι.

Τουλάχιστον ήρτεν ο χτίστης τζι έσασεν μου τη βεράντα που μου έσπασε ο βλάκας με το δέντρο.

Προψές εθώρουν όνειρο σμαράγδια σε τρείς διαφορετικές εκδοχές. Ένα κλεμμένο, ένα που βρήκα πίσω που σπασμένο παράθυρο, τζι ένα δακτυλίδι. Ενδιαφέρον,...



Μαρίνο

Ναί. Η αηδία ξεπλέννεται, οι μαθητές ομως εν επείγον. Τρέχουμε τωρά να ξανακτίσουμε το στούντιο. Αυτά έχει η αμερικανική οικονομία.
Είμαι αισιόδοξος όμως, έσιει πολλύν κόσμο δακάτω τζι άμαν είσαι καλός στη δουλειά σου βρίσκεις τα.


ρίτσα

γειά σου που τα πέρα. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, έλα να πιάσεις φλόκκο :-))

Τα χαρτιά πετάσσουμεν τα στο μέρος δακάτω, εν πολλά βολικό. Άμα πετάσσεις ομως υγρομάντηλα που εν που ρούχο έν καταλλιούνται τζιαι κολλούν μές την αποχέτευση. Όπως φαίνεται τούτοι που εμείναν σπίτι μας το καλοκαίρι είχαν πισινούς πολυτελείας τζι εχρησιμοποιούσαν τα ακριβά αυτά μαντηλάκια.





ρούθλες

Χαχα, είδες που έγραψα της ρόουζ? Σίουρα είσιεν σχέση με τον οχετό της πεθθεράς (που μας τα έκαμεν φράππες, αλλά τούντη φορά έν έσιει τίποτε κωμικό να γράψω, εν τραγική η κατάσταση της -σκέφτου έν μας έκαμεν ούτε μιάν ερώτηση για τες διακοπές μας στην κύπρο!)


Τη φραπεδιέραν έσασα την!! Θα την ονομάσω! ¨Εν είσιεν όνομαν.

Εν η Στάσα η Φραπεδιέρα.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Eolika

Εν μέρες να φέρω τον βιετναμέζον να μου κάμει αγιασμόν. Αν φκάλει όμως κανένα ντούριαν αντί για βασιλιτζιά, τί θα κάμω??

Τουλάχιστον η αυλή άρκεψεν να σάζεται.
Τζι ανακαλύψαμεν που τους μπάτσους οτι έσιει πολλά εντάλματα συλλήψεως τζιαι καταδίκες ο παρέας. Welcome to america που λαλούν.



σταλαματιά μου

αηδία, σκέτη αηδία. Ένναιν ο βόθρος μας που εγέμωσεν (έν εχουμε λάκκο, εν αποχετευτικό) εκλείσαν οι σωλήνες μόνο, τζιαι ήρταν πίσω ούλλα, τζιαι τα ξένα που το δρόμο, ίιιιιιιιααααξ.
Ήρταν ούλλα. Σήμερα έπαιζα 4 ώρες μουσική για να μου περάσει.





κουλλούριν


Όντως εψές είχα εφιάλτες, εθώρουν οτι ήρταν η τούρτζοι (καλά θωρώ το συχνά τούτο, τί να σημαίνει άραγες?)

Κάτι συμβολικόν εναι ο οχετός. Ψάχνω το, ψάχνω το.

Όποτε έρτουμεν κύπρον πάντως παίρνει μου μιάν εβδομάδαν να συνηθίσω τα χαρτιά στον κάλαθον. Εν αηδία αμαν ξημάθεις. Λυπούμαι τους ξένους πάντως.



Habilis

Εγέλασα πολλά τζιαι γώ. Σήμμερα.



Richie

Ήταν τέλλεια ελληνική κωμωδία η κατάσταση.
Η πεθθερά μου φταίει λαλώ σου@!. Τουλάχιστο έν έτυχε την ώρα που εκάμναν τα μωρά μπάνιο, ήταν να τραυματιστούν δια βίου χιχι.



Αντί-χριστο

χαχα που μέναν καρτεράς να έσιει ελπίδαν η ράτσα μας? εγώ πάω να την μπασταρτέψω με αμερικάνικα γονίδια τζιαι θα κάμω γένος δικό μου να κτίσουμεν μιά μέραν αποικία σε κανέναν ασπροβούνιν στους τρούλλους με διασπορούθκια πολλά να μολύνουν τα σχολεία με επικίνδυνες ιδέες. ;-)




Φλεγόμενε

Γειά σου. Το καλοκαίρι ετέλλειωσε, έλα πίσω...



Άκου τον Otello, εν κυπριακό έργο πρώτα πρώτα, πολλά δυνατό. Έχω του αδυναμίαν του βέρντι, ειδικά στο Requiem του που το ακούω οποτε ετοιμάζομαι για μάχη. Έβρε το στο γιούττουπ αμα λάχει, έν θα χάσεις.


Η μουσική εν μεγάλη κουβέντα. Για μέναν εν μιά καιόμενη βάτος, κρούζει με (για να σου μιλώ στη γλώσσα του φλεγόμενου) χωρίς να πονώ. Πιάννεις μέ?


Έχω πελάτη χειρούργο που ακούει μόνο μπετόβεν την ώρα που χειρουργεί. Οδηγά το μυαλό του να συγκεντρωθεί, λαλεί.

Πιστεύω οτι η μουσική εν η μόνη πόρτα που έμεινεν του αθρώπου να τον οδηγεί στην ένωση με τον πλάστη, αλλά το δώρο έν το έχουν πολλοί δυστυχώς. Άλλον να την καταναλώννεις αναίσθητα, τζι άλλο να την ζείς με το είναι σου, σωστά?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ΔεmΩΝ

Αχαααχαχ μα τί συγχρονισμός ήταν τούτος? Πρέπει να έπαθες την πλάκα σου προς στιγμή.
Τί θα εγίνετουν αν επήαιννες στην τουαλέτταν τζι επετάσσετουν το νερόν πάνω σου τότε?




Ανώνυμε/η

Στην αμερική έρκεται αμέσως ο υδραυλικός. Οι υπηρεσίες δακάτω εν πολλά καλές για τον καταναλωτή. Γι αυτόν εν κακομαθημένοι οι αμερικάνοι τζι όπου πάν κάμνουν χούγια του κόσμου.

Εσάστηκεν η φραπεδιέρα!!



σικε

αχ, δυστυχώς ήταν της γειτονιάς...

εν το αποχετευτικό μας που έκλεισεν.

ίιιιιιιου.





κκέηκη

Νομίζω μόνον οι μάγισσες/χαρτορίχτριες με σώζουν. Στον άγιον όρος αμα πάω εννα με καταλάβουν τζιαι θα με αφορίσουν αμέσως. Εφοούμουν να φύω που το σπίτι σήμερα, εσκέφτουμουν οτι ήταν να πάθω κακό. Πόσα μαζεμένα ολάν?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Δρ σποκκ

Αγαπητή, δυστυχώς έν μου το είπες τούτον εχτές να της το πετάξω της πεθθεράς. Γμτ έν το εσκέφτηκα, ήταν να αφρίσει που το κακόν της. Κρατώ το, φυλάω το, τζιαι θα έβρω ευκαιρίαν να της το σύρω.
Να σαι καλά χιχιχιχιχιχιι.
Ο χρήστης Leni είπε…
Oh sh*t..!!

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (εν θυμούμαι ποιος ήταν, βαρκούμαι να πάω πιο πάνω) ότι τουλάχιστο εν τα δικά σας που ήταν.!

Όπως είπε και ο παπάς μου μια φορά που εβουρήσαν φρικαρισμένοι οι αρφούες μου τζαι είπαν του "παπάαααα η Μαρίνα (μικρή ξάδερφη) εβούττησε τα shέρκα της μες στους λάκκους τζαι βουρά να μας τζίσειιιιι",
"Ίνταλως κάμνετε ρε, εμείς τζι εμείς shέζουμε"

Ο χρήστης Sike είπε…
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

σε τέθκοιες φάσεις επήαιννεν πολλά να είσαι κουρκουτάς. Να φκάλεις την πέτσα σου τζιαι να βάλεις άλλην. ΓΙΑΞ ΜΑΝ >:Z

Ο προλαλήσας, λένη.
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Ά, θωρείς τζιαι σού όρομαν ότι έρκουνται οι τούρτζιοι; Εγώ εθώρουν το για χρόνια τούτον το έργον. Θα το έχω ψυχαναλύσει αρκετά διότι δεν μου έρκεται πιόν. Το άλλον που μου έρκετουν ήταν ότι εστρέφουμουν Κύπρον τζιαι ελείφκουνταν μου 8 μέρες που τον στρατόν τζιαι έπρεπεν να ξαναπάω πίσω. Επήαιννα τζιαι εκρατούσαν με για πάντα. Νομίζω θέλεις αλλό 10 χρόνια στην ΧΤΕρνια για να σου περάσει.

Λατρεύω τους συμβολισμούς τούτης της ανάρτησης.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Λένη

:_P είπα ευτυχώς έν ήταν τα μωρά τζιαμέ την ώραν που επίταν. Θα το εδιασκεδάζαν πολλά/ εμείς, όι.



σικε


Γιάαααξ έν λέει τίποτε. Έσιει που τζιήνην την ημέρα αμα κάμνω μπάνιο έχω φοβίες. Επίσης πιάννω την loofah τζιαι τρίφουμαι όπως το λέπρη. Έμεινεν μου OCD που την αηδίαν μου.




Ακερα

Θωρώ το συχνά ρε φίλε. Πάντα κρατώ μαρτίνιν για κάποιο λόγο, τζιαι δέν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω. Έν παίζει. Λαλείς εννα μου περάσει?

Τζιήνο με το στρατό θωρώ το ακριβώς το ίδιο. Πάω κύπρον τζιαι ξαναπιάννουν με τζιαι προσπαθώ να τους πείσω οτι έπρεπεν να απολυθώ δαμέ τζιαι τζιαιρό, κάποιο λάθος θα έγινε! Τζιαι φοούμαι να μέν με κάτσουν μέσα επειδή εν μακρυά τα μαλλιά μου τζιαι είμαι "ακομβίωτος" (χιχι, θυμάσαι το τούντο κουφό?!)
Ο χρήστης Ωραία Ελένη είπε…
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
Νομίζω να μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα αυτά, παράδοξα και μη, θα σου δώσουν υλικό για νέες δημιουργίες!
Ο χρήστης ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε…
Ε ναι... τζιεινο με τη βάτο έπιασεν με, έδωσες κέντρο


τωρά αν είναι ένα μέσο για ένωση με τον όποιο Πλάστη εν το ξέρω. Ίσως εσύ να είσαι πιο αρμόδιος.

"θυμουμαι έναν πολλά καλό μουσικό στο σχολίο, τούτος λαλούσαν έπιασε βραβεία σύνθεσης, είπε μου να σταματήσω το πολύ κλασσικό, διότι αμα μπω βαθιά στη κλασσική έχει μεσα σατανιστικά μηνύματα"-τουτο ειπα σου το για να προβάλω τα άκρα που μπορει να έχει κάποιος άποψη στη μουσική μας.


Το Θεό μες το νου μου, έχω τον πχ να κατεβεί, να μας πει ότι υπάρχει, και να μας πει "μεν ασχολείστε με μαλακίες"
Αλλά να κατεβεί, έτσι που τον ουρανό. Να μην έχει κανένας, καμιά αμφιβολία.


Η κατανάλωση...Το βίωμα και η διαφορά τους

Ειναι το full fat και το light γάλα.


Καλά να περνάς και ευχαριστώ για τις σαφείς λεπτομέριες του κομματιού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι δεκάθκιασμα έσιει χρόνια να συναντήσω.

Μα να σπάσει η φραπεδιέρα?????


Συγχώρα με αλλά εγέλουν κακαριστά όπως την κότα.

ΥΓ. Πούλα το κορμί σου να φκεις τζαι που πάνω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.