Η παράδεισος τζι οι έντεκα αισθήσεις.


Έξι μήνες αληθινής ζωής.

Έξι μήνες αγάπης.  Εφόρησα τα σανδάλια του θεού τζι επαρπάτησα μές τους κήπους της παραδείσου. 

Στην παράδεισο έν έσιει ξένους.

Ούλλοι εν αδέρκια στην παραδεισο,ακόμα τζι οι πέτρες, τα δέντρα, αδέρκια, όργανα κουρτισμένα ,ορχήστρα.

Στην παράδεισο ξέρεις τί χρειάζεται ο άλλος, τζιαι πώς να του το δώσεις.

Στην παράδεισο αντί πέντε αισθήσεις έσιεις έντεκα. Έξι τζιαινούρκες, που σου αννοίουν τα μμάθκια διάπλατα. Εν αισθήσεις δυνάμενες τζι αγαθές, επιτρέπουν σου να διαισθάνεσαι το περιβάλλον σου πιό έντονα τζι αληθινά. Θωρείς ακούεις τζιαι μιλάς τους άλλους με καθαρότητα.  Αντιλαμβάνεσαι τη σκέψη τους, τον εσωτερικό τους κόσμο όσο καλά αντιλαμβάνεσαι τον δικό σου κόσμο. Εν μαγικό, μεθυστικό συναίσθημα όταν ξυπνούν οι έξι καινούργιες αισθήσεις, καταλαβαίνεις αμέσως πως είσαι μέρος ενός τεράστιου συστήματος δημιουργίας, τέλειου συστήματος, τζιαι πως έσιεις την ικανότητα να επικοινωνήσεις με κάθε μορφή της πλάσης τζιαι να την αισθανθείς.

Περνάς δίπλα που πλάσματα τζι νώθεις  την ηχώ του κόσμου τους, σαν το χάδιν.  Περνάς δίπλα που δέντρον τζιαι η αύρα του τυλίει σε, μιλά σου.

Οι έξι αισθήσεις της παραδείσου φέρνουν τόσην αρμονία στη ψυσιή που τίποτε δέ σου έναι ξένον πλέον.  Τζι άμα τις βάλεις υπόψη καταλάβεις πως δέν θα εμπορούσες ποττέ να βλάψεις άλλον, τζιαι πως η μόνη αλήθκεια εν η Αγάπη.

Τζι όσον Δημιουργείς είσαι μές την παράδεισον, ζείς ζωήν αληθινήν., δουλεύκεις τζιαι τες έντεκα σου αισθήσεις, Ιριδίζων  Άνθρωπος Ωογενής.

Στην αληθινή ζωή της παραδείσου οι ατέλειες εν αδέρκια μας. 

Ο εγωισμός εν δαμασμένος.

Το συφφέρον τους πολλούς εν το ίδιο με του ενός.

Στην παράδεισο έν έσιει Κριτήν. 

Ο Κριτής διοικά μόνον τον κόσμο των πέντε αισθήσεων.

Στην παράδεισο αντί Κριτήν έσιει αρμονία μουσική γυναικεία μήτρα μητέρα. 

Μέν μου ζητάτε, πέντε απατηλές μου αισθήσεις να ξεχάσω την παράδεισο τζιαι πάλε μές το ψεύτικο μμου το κορμίν να στραφώ.

Σχόλια

Ο χρήστης andy είπε…
eisai thetiko atomo bravo sou
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Όσον είμαι θετικός είμαι τζι αρνητικός. Παλανσάρουν.
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Τούτον τον παράδεισον μόνο μέσα μας εν να τον έβρουμε,εν δύσκολο σχεδόν αδύνατον να τον γυρέψεις αλλού.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Διάσπορε μου.
Ο χρήστης Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε…
Σιέρουμε που επανήλθες. Η προηγούμενη ανάρτηση έδειχνεν την κόπωσην που ήρτεν με τζιήνα ούλλα τα παλέματα - ήταν για να γεμώσουν οι παταρίες! :) Ζιεις τζιαι σε όμορφην πολιτείαν με πιο ανοιχτόμυαλον κόσμον που άλλες, τζιαι διαβεβαιώσε τούτον κάμνει διαφοράν - στο να θυμάσε τζιαι να βιώνεις τον παράδεισον πιο τακτικά.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
stalamatia

Ο παράδεισος ο μέσα έσιει παρακλάθκια που φκέννουν προς τα έξω, τζιαι γίνεται να τον βιώννεις μέσα-έξω σου, θέλει τεράστιαν προσπάθειαν όμως τζιαι κουράζει με ώρες ώρες. Μα έτσι έν η φύση.



αντζιελοσσιασμένη μάγισσα

Η ψυσιή άμαν προσπαθεί πολλά, φκάλλει έξω Ποίησην τζιαι μαζί σκουπίθκια, ακριβώς όπως κάμνει το σώμαν για να λειτουργήσει σωστά. Έχουν τζιαι τζιήνα τη θέσην τους, πρέπει να τα εκφράζουμεν για να φύουν που πάνω μας. Εν καλά που λαλείς για τον κόσμον στην πολιτείαν που ζιώ. Επιτρέπει πολλήν ελευθερίαν το περιβάλλον τούτο για να βλαστούν ιδέες μέσα μου.
Ο χρήστης Xenoudis - Ξενούδης είπε…
συμφωνώ με τη ΣΤΑΛΑΜΑΤΙΑ.
με το νου μας τα πλάθουμε όλα, αλλά και μετ πόδια βαθιά ριζωμένα στη γη...
Ξενούδης
xenoudis.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.