H Πεθθερά, τζι η εφαρμογή της Γνώσης

Ώς γνωστόν, η πεθθερά μου εν δράκουλλας.  Έν έσιει άλλον πλάσμα σε τούντον κόσμον που να μου κάθεται τόσον πολλά στο στομάσιηιν σάν άθρωπος.  Εν όξινη, γαούριν, κατζιάρα, πικρόχολη, πικρόλοη κλπ κλπ.  Κάθε φορά που βρεθούμαστε, κάτι θα της φταίξει τζιαι κάμνει απίστευτα επεισόδια φωνών/κλάματος κλπ, κλπ κλπ.

Το σάββατον εννα πάμεν να την επισκεφτούμε πάνω στα βουνά τα καταπράσινα που βόσκει κοντά στον καναδάν.  Έσιει που το σεπτέβρη να τη δούν τα κοπελλούθκια, εν τζιαιρός.

Βάλλει με σε διλήμματα η επίσκεψη.


Προχτές αποφάσισα πως θα αντιμετωπίζω τον εξωτερικόν κόσμον με τον καλλύττερον μου τζιαι βαθύν εαυτόν, τζιαι πάντα να λειτουργώ (κατα δύναμην αθρώπινην) με όση σοφίαν γίνεται.  Τζιαι το ultimate test θα έναι η πεθθερά.  Αναμένετε.  Θα φκεί πουπάνω της κατάστασης ο Διάσπορος ή θα ππέσει μές την αμαρτίαν..?

Θυμάστε το σεπτέβρην το επεισόδιον με το τσιάρον που ετόλμησα να πιώ έξω στον κήπον της τζιαι απαγόρευσεν μου την είσοδον μετά..

¨Ε, έσιει συνέχειαν η φάση,...


Έλαβα πρωίν πρωίν έναν ημεηλούδιν που την πεθθερούλλαν μου με τους "Κανόνες Περί Τσιγάρου"  του σπιθκιού της.   Ελάλεν με λλία λόγια..:


"Σέβομαι την ανάγκη σσου να καπνίζεις ώς εθισμένον άτομον, τζιαι λυπούμαι ταυτόχρονα για τούντην αδυναμία σσου.  Αρνούμαι να συμμετάσχω όμως, and I will not enable your addiction by allowing you to smoke outside my residence.  Αν επιμένεις να σκοτώννεις τον εαυτό σσου, να το κάμνεις έσσω σου, όι έξω που το σπίτιν μου.  Σε παρακαλώ με όλην την ευγένεια όταν έρθετε στο ήρεμον μου σπιτάκιν αν θέλεις να καπνίσεις να πιάννεις το αυτοκίνητο σσου τζιαι να οδηγάς κάπου μακριά σε αχτίναν 2-3 χλμ, να καπνίζεις, να καρτεράς με ανοιχτά παράθυρα να ξιβρωμήσεις, τζιαι μετά να έρκεσαι πίσω στο σπίτι ήνα μή μυρίζω τα ρούχα σου.  Παρακαλήσε επίσης όπως έρτεις με φρεσκοπλυμμένα ρούχα σπίτι μμου.  Ευχαριστώ, τζιαι με όλην μου την αγάπην που ποττέ μέν ξεχνάς πως έσιεις,  η Πεθθερούλλα σου."



Με λλία λόγια είπεν μου  "έ το μασιέριν, κατέβασε τα παντελόνια να σου κόψω λλίον τα αχαμνά, έτσι λλίον, τζιαι μέν πείς λέξην."

Μα για να μου κόψεις τα αχαμνά, δρακούνα, πρέπει να κατεβάσω τα παντελόνια, yes?

Δηλαδή, πρέπει να σου απαντήσω.  Έν σου απαντώ.



Έχω τόση ψυχικήν ηρεμίαν που δέν μου επιτρέπει να της απαντήσω πίσω τζιαι να της δείξω πως τα αχαμνά μου εν αρσαλένα τζιαι το μασιέριν της έν πιάννει πάνω τους..  If it was up to me έν θα επηένναμεν, μα θέλω να δούν τα κοπελλούθκια τη 'γιαγιάν'  τους.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειλικρινά, δεν μπορώ με τίποτα να ψυχολογήσω το θέμα της με το τσιγάρο... Άτε πες εν εμμονή! Τούτον το ιμέιλ όμως τι ήταν;;;; Περνώ παρόμοια φάση, που προσπαθώ επίμονα να αναζητήσω την ψυχική μου ηρεμία και να την κρατήσω ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες. Το τσιγάρο κάποιες φορές βοηθά να κρατήσω την ηρεμία μου, να δαμάσω τα συναισθήματά μου. Προσπαθώ πάρα πολλά, χωρίς πάντα να τα καταφέρνω. Παλεύκω το όμως, όπως τζι εσύ. Ειλικρινά όμως, αν έπρεπε να περάσω τις δικές σου "εξετάσεις", ήταν να κοπώ πριν καν πάω να κάτσω... Από τα βάθη της καρδιάς μου υπομονή, κουράγιο τζιαι φρόντισε το αυτοκίνητό σου να έσιει πεζίνα...!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κόλλημα έshει μαζί σου?? Αμάν κακό!! Εν που της επήρες την κόρη της? Εν που εν της παραδίνεσε? :)))
Πολλήν πίκα, δώσμου-σημασία-απεγνωσμένα κατάσταση.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
korinha

Εννα τα καταφέρω να μέν την 'ταϊσω' τη φωθκιάν της τούντη φορά. Εκατάλαβα το που το γεγονός ότι έν ενευρίασα καθόλου μα καθόλου με το ήμεηλ της.
Εν που τες λλίες αδυναμίες που έχω το τσιάρον, το μόνον πράμαν που εκατάφερεν να νικήσει τη διάσημην μου θέληση..



ανώνυμη/ε

Έσιει κόλλημαν 12 χρόνια τωρά επειδή είμαι Μουσικός Γενάς Ξένος τζι απειλώ την με το καυστικό μου πνεύμα.. Έθελεν να ήμουν γιατρός ή δικηγόρος τζιαι να σιονώννω λίρες.. τζιαι να γονατίζω άμαν ακούω τη φωνήν της. Εν μαθημένη με άντρες ευνουχισμένους βλέπεις.
Ο χρήστης Leni είπε…
Ρε παιδί μου, αν σου πω ότι εν με ξένισε τίποτε στο email;; Σάμπου αυξάνεται ο φανατισμός μου ενάντια στο κάπνισμα;

Όπως και να'χει, εύχομαι σου να έβρεις τη δύναμη να την αντιμετωπίσεις όπως θέλεις.
Ο χρήστης Neraida είπε…
Δες το σαν πρόκληση.

Μεν καπνίσεις. Πίεννε λουμένος, μυρωμένος, σασμένος.

Μεν συζητήσεις, μεν αγχωθείς, μεν της δώκεις ευκαιρίαν.

Δηλαδή, don't react at all.

Αφού ΜΠΟΡΕΙΣ.

Άσε την να δουμεν τι εννα έβρει που μόνη της χωρίς να της δώκεις αφορμην. Εννεν αναγκη να παίξεις το παιγνίδιν της.
Ο χρήστης badcommand είπε…
Έσιει δίκαιο η Νεράιδα.

Πάρε όμως τζαι ένα ναργιλέ (που εν βρωμεί) καλού κακού για τις στιγμές αδυναμίας.



Τζαι ένα φίμωτρο, δεν ξέρεις ποττέ..
Ο χρήστης postbabylon είπε…
Naia mou pkion touti h geneka! Etsi control freak en eksanaeida! Kalo kouragio diaspore mou!
Ο χρήστης Joy Tears είπε…
Μπορεί ναν η ευκαιρία σου να κόψεις το κάπνισμα. Μεν το δεις σαν απειλή ότι θέλει να σε ευνουχίσει, γύριστην κατάσταση με το μέρος σου. Τζιας νομίσει ό,τι θέλει.
Ο χρήστης Ουφ! είπε…
νομίζω ότι την έχεις παρεξηγήσει τη πεθερά σου! πιστεύω ότι έχει πάρα πολλή χιούμορ! εγώ αυτό κατάλαβα από το μέηλ της!

γέλασε, κούνησε το κεφάλι και κάπνισε μέσα στο σπίτι. ότι συμβεί δεν θα είναι προμελετημένο, μεγάλη γυναίκα είναι :Ρ
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Oύτε σε μένα αρέσκει μου το τσιάρο τζιαι ούτε φκάλλω πλάσμαν έξω να καπνίσει,εκτός τζιαι θέλει μόνος του να φκει,για λόγους τακτ,αλλά τούτη επαράσιεσε το!!!!Μεν της διας σημασίς,μα πόσο γρονών ένι;
Ο χρήστης ιων σκεπτικός είπε…
Φαντάσου να με σε αγάπαν, τι θα σου έκαμνεν. Λέω μήπως να καπνίσεις πούρο και άμα φωνάξει, να της πεις ότι στο email μιλούσε για τσιγάρο... όχι για πούρα. χιχιχι

Διάσπρορε, μιαν φοράν είσιεν εναν λόρδον, επρόσλαβεν έναν μπάτλερ. Εδωκεν του σαφείς οδηγίες, σπαστικές. Την τάδε ώραν ακριβώς ξυπνάς με, τόση θερμοκρασια το νερό, τόσα λεπτά βρασμένον το αυκόν, ακριβώς την τάδε ώραν περίπατον, το τσάιν ακριβώς έτσι τρόπον κοκ. Εσπασεν τζιαι ετσάκρισεν ο μπάτλερ να τον εξυπηρετεί. Μιαν ημέραν άνοιξεν του ομπρέλλα για να κατεβεί που το αυτοκίνητον, επειδή έβρεσιεν, ο κύριος εγλίστρισεν έππεσεν χαμαί. Ο μπάτλερ ατάραχος κρατεί την ομπρέλλαν. Φωνάζει ο λόρτος: - Eσύ μπάσταρδε, γουρούνι, γιατί δεν με άρπαξες να μην πέσω χαμαί. Τζιαι γιατί δεν με βοηθάς να σηκωστώ;

Τζιαι ο μπλάτλερ απαντά με ατάραχος. - Δεν είναι μέσα στις υπευθυνότητες μου sir.

ΥΓ. Ευχαρίστως θα έρθω στο πάρκο.
Ο χρήστης Sike είπε…
ασπούμε σοβαρά.

να οδηγήσεις 2-3 χιλιόμετρα πάρατζει;; τον γιακκάν εννά τον σηκώσει να δει αν έshει ζούρα πουκάτω; εν εκατάλαβα την οδηγία με τα ρούχα.....

εν ο σταυρός σου διάσπορε!! κρύφε τζιαμέ, έρχεται ανάσταση!
Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Λατρεύω ιστορίες με την πεθερά!

Και εμένα βρομά μου το τσιγάρο οπότε την καταλαβαίνω ως ένα σημείο, αλλά αν κρίνω από άλλες ιστορίες σας, απλώς δεν σε χωνεύκει και βρίσκει πάτημα το κάπνισμα που είναι απαγορευμένο ούτως ή άλλως στην πλειοψηφία των τόπων για να σου παίξει την έξυπνη.

Να πάτε και αντί για τσιγάρου να της κλάσεις μες τα μούτρα. Να δούμε τι θα πει. "Εν φυσική ανάγκη" πες της!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οκ... κι εμένα δεν μου αρέσει το τσιγάρο, αλλά εν πολλύ το κακό της! Μπράβο που το αντιμετωπίζεις έτσι.. εγω δεν είμαι σίγουρη πως θα αντιδρούσα σε έτσι email. Που την άλλη, είμαι σε κατάσταση "κρίσης" και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική :)

Ρουθ
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Leni

Κόρη Λένη μου έν τζιαι βρίσκω σου άδικο. Ειδικά στην κύπρο.. Εν το κοντρόλ της που εν παράλογο, όι το γεγονός πως έν θέλει να μυρίζει τσιάρα (έτσι τζι αλλιώς έν είμαι γάρος εν έξω στο δρόμο που εκάπνιζα έσσω της, εν αμερική δακάτω). Γιά να δούμε τί θα γίνει.



Νεράϊδα

Έτσι εννα κάμω. Απλά τζιαι μόνο επειδή ΕΝ έβαλα υπόψη πουμέσα μου τζι είμαι Ατάραχος.




kritsku

Θέλει μεγάλο φίμωτρο τούτη ρε. Κουβαλά μέσα της το Κακό, τζιαι θωρώ το καθαρά.



postbabylon

Βρίσκει με σε περίοδον τεράστιας ηρεμίας τζιαι καλοσύνης. The ultimate test.




Joy

Θα ήταν καλή ευκαιρία αν δέν έφερνεν παρενέργεια το κόψιμο, εννα γεμώσω νεύρα δύσκολα τζιαι θα πέσω στον πειρασμό.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ούφ

Μάνα μου την εν ούλλο χιούμορ ;)
Σκέφτου πόσο θα γελάσουμεν αν άψω τσιάρον τζιαι ποφυσίσω της τον χαχαχα.




σταλαματία

Δακάτω έν έσιει κανένας καπνιστής την απαίτηση να πιεί τσιάρο σε κλειστό χώρο, πάμεν ούλλοι έξω στην κρυάδα να μέν βρωμίζουμε τον κόσμο, μα τούτη θέλει τζιαι κώλον.. Κόμα 70 χρονών έναι να φανταστείς -που στην αμερική σημαίνει 50.



ίων

Χαχαααχα ωραία η ιστορία του μπάτλερ, σωστή. Εν πιάννουν πάνω της τούτα όμως, εδοκίμασα πολλές φορές να της κάμω κάστια τζιαι παραπάνω χτιτζιάζει.



σάϊκ

Θέλει να φορήσω ρούχα φρεσκοπλυμμένα να μέν μυρίζουν τσιγάρο εννοεί. Σκέφτουμαι σοβαρά να μέν λουθώ για κανένα τριήμερο...



Αντίχριστε

Τζι εγώ καταλαβαίνω την ρε, στην αμερική έν είμαστεν γάροι οι καπνιστές να ποφυσούμεν μές τον κόσμον ή σε κλειστούς χώρους, εν απαίσιο. Εν το κοντρόλ της που εν το θέμα μου μόνο. It's not the context, it's the intent (άτε πάλε είπα το τζιαι δικηγορικά χαχα)


Ρούθ

Ευτυχώς έν είμαι σε περίοδον κρίσης, θα εγίνετουν πυρηνικός πόλεμος. Είμαι Ατάραχος. Μα πολλά λόγια λαλώ, τζιαι θα δείξει το σ/κ χαχαχα.
Ο χρήστης Sike είπε…
ναι, εννοούσα ότι εν εκατάλαβα where the hell that came from!

καλό σ/κ!! θα έχουμεν την έννοια σου
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Sike

Say a prayer and wait for an on site post.;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.