Ταξίδι στο κέντρο, που θκυό κατευθύνσεις.

Στο κέντρον του εαυτού, έσιει έναν Ναόν.  Έξω στην πεδιάδα, ανάμεσα στα σιτάρκα τζιαι το κύμμαν του ανέμου, στέκουν οι πέτρες του Ναού, τζι αν τες δείς, πουλλίν αν είσαι δηλαδή, που ψηλά, κάμνουν κύκλον μές τον κύκλον μές τον κύκλον σε σχήμαν γαλαξία.  Στο κέντρον του κύκλου εν ένα χτίσμα κυλινδρικό που φτάνει ώς τον Ουρανό, χτίσμα ούλλον παράθυρα τζιαι ασπρόσκαλες.  Κάποιοι είπαν τούτον τον ναόν Βαβέλ, τζι είπαν εκαταστράφηκεν.  Μα αλήθκεια, κόμα εν τζιαμέ.

Εν το αρφάλιν της ύπαρξης οι πέτρες τούτες τζιαι ο πύργος, τζιαμέ που συναντιούνται το κορμίν τζι ο νούς με την άλλην πλευράν του αθρώπου -τη νόησην τζιαι τη ψυσιήν, τζιαμέ στο αρφάλιν καρτερά άδειος τούτος ο Ναός, χτισμένος τον τζιαιρόν που εφάνηκεν ο άθρωπος πάνω στη γήν τζι εδόθηκεν του δώρον να έσιει Νόησην για να αισθάνεται τον κόσμον έξω του τζιαι μέσα του.

Ο πλάστης που τον έχτισεν τον στέρεον ναόν τούτον, έκαμεν τον να ζεί αιώνια, τζι εν τζιαμέ η Πόρτα που οδηγά στην αιωνιότητα.

Θκυό ευκαιρίες έσιει ο άθρωπος να δεί τούτον τον ναόν.

Η μιά εν εύκολη..   Σάν πεθανίσκει, τις τελευταίες του στιγμές ταξιδεύκει στο κέντρον του εαυτού, διά γυρόν του κύκλου με τες πέτρες, τζιαι φκέννει τες σκάλες του ναού να ταξιδέψει προς το Αιώνιον.  Μιά στιγμή παίρνει τούτο, τζιαι σβήννει το τζιερί σου.  Τζι εν αργά.

Η δεύτερη ευκαιρία εν πολλά πιό δύσκολη.

Σάν εν ζωντανός, μπορεί ο άθρωπος να αρκέψει θκυό ταξίθκια δύσκολα.

Το έναν καραβάνι ξεκινά που τα απύθμενα βάθη, με οδηγόν τη ψυσιήν.
Το άλλον καραβάνι ξεκινά που την επιφάνεια, με οδηγόν το κορμίν.

Μιλούν θκυό διαφορετικές γλώσσες το κορμίν τζι η ψυσιή..

Τζι αν τα καταφέρουν να βρεθούν στο αρφάλιν παρέα φκέννουν τον πύργον προς την αιωνιότητα.  Η τέγνη έναι να κάτσουν ήρεμα τζιαι να μάθουν να μιλούν τη γλώσσαν ο ένας του άλλου για να μπορέσουν να μοιραστούν τη γνώση που θα τους επιτρέψει να ανοίξουν την πόρταν του πύργου.  Παρέα φκέννουν τες σκάλες του Αιώνιου, τζιαι παρέαν τες κατεβαίνουν.  Όποτε θέλουν.

Τούτος ο πύργος ανοίκει μας ούλλους, τζιαι το ταξίδι για να φτάσουμε τζιαμέ που τες αντίθετες κατευθύνσεις του κορμιού τζιαι της ψυσιής, εν ο σκοπός που είμαστεν Ζωντανοί.

Σχόλια

Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Πολλά καλόν. Εξηγά μου τζιαι τον λόγον που είμαι εναντίον κάποιος να μεν αγαπά τζιαι να κακομεταχειρίζεται το κορμίν του. Είναι σαν να κακομεταχειρίζεται την ψυσιήν του. Ξέρω. Ουδεις αναμάρτητος. Άσε που αμαρτίες γωνέων παιδεύουσιν τέκνα, αλλά ως που ζιείς είναι δυνατόν να έβρεις τον τρόπον να είσαι ζωντανός.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Έγραψα το επειδή είπεν μου έναν πουλλάκιν πως εν τζιαιρός να αρκέψω το καραβάνιν που την επιφάνειαν ώς το κέντρον. Το άλλον καραβάνιν , της ψυσιής, έφτασεν ι στον ναόν τζιαι καρτερά απορημένον.

Πάντα κάμνω τα ανάποδα τα πράματα ρέ φίλε, εν κουβέντα?

Συνήθως, τα πλάσματα που ψάχνουνται γλέπουν το κορμίν τους τζιαι το μυαλόν τους πρώτα με γιόγκα, άσκησην, meditation -οι παραπάνω βλέπεις γεννιούνται με την αίσθηση του κορμιού.
Παίρνουν το κορμίν ώς το Ναόν, τζι ύστερα αρκέφκουν το ταξίδιν της ψυσιής.

Εγεννήθηκα ανάποδος.. Είχα πάντα αίσθησην της ψυσιής, ποττέ μου του κορμιού. Γι αυτόν τζι έν καταλάβω το έγκλημαν που κάμνω στο σώμαν μου. Έν το νώθω πως υπάρχει. (έν το ένωθα δηλαδή).

Τζι εταξίδεψεν πρώτη η ψυσιή στο Ναόν, έδωκεν μύνημαν του κορμιού να αρκέψει το ταξίδιν.

Λαλούν πως της ψυσιής το ταξίδιν εν το δυσκολόττερον, μα εμέναν ήρτεν μου φυσικόν, οδυνηρόν μέν, μα έχω ταλέντον οπότε ορισμένα πράματα ήρταν μου φυσικά να τα μάθω τζιαι να "δώ".

Ήνταλως έναι το ταξίδιν του κορμιού ολάν? Πώς αισθάνεται το πλάσμαν οτι έσιει κορμίν τζιαι να του έρκεται η επιθυμία να το γλέπει, να το κάμει δυνατόν? Εν δύσκολον ταξίδιν τζιαι τούτον? Όσον της ψυσιής? Οξά έρκεται φυσικά τζιαι τούτο?
Ο χρήστης ιων σκεπτικός είπε…
Διάσπορε, δάσκαλε, τούτος εν ο σκοπός που είμαστεν ζωντανοί. Λαλείς πολλά βαθκιές έννοιες με απλά λόγια. Εγώ έμαθα ότι υπάρχει τζιαι μια τρίτη στιγμή που ανεβαίνουμεν τούτην την σκάλαν. Αμα ονειρευόμαστε, η ψυχή μας είναι στο σύνορο, σε τούτην την σκάλα, αλλά δεν το ξέρουμεν, τζιαι νομίζουμεν ότι εν όνειρα που βλέπουμεν. Μόνον άμα το κορμίν τζιαι ο νους καταφέρουν να έχουν συνείδηση την ώραν που η ψυσιή μπεί στον ορίζονταν, μπορεί να πάρεις γνώσεις τζιαι να βοηθηθείνα ανεβει πιο ψηλά στα σκαλιά του πύργου. Τι λες εσύ;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ιων με τις σκέψεις τες σπουδαίες, οι βαθκιές οι έννοιες εν απλές πάντα, τζι η γλώσσα των συμβόλων εν πανανθρώπινη, απλή, ο καθένας μπόρει να την αποδικοποιήσει με τον ιδιαίτερον του τρόπον. Το αιθερικόν μας κορμίν, δηλαδή ο εαυτός που θωρούμεν στα όνειρα, εν πραγματικό όσον τζιαι το κρεάτινον μας κορμίν. Τα όνειρα εν κόσμος σε άλλη διάσταση. Τζι ένα που τα σπίθκια στον πίνακα της μάνας μου εν το σπίτι των ονείρων. Μπορεί ο άθρωπος να μάθει τον έλεγχο του αιθερικού κορμιού τζιαι να ταξιδεύκει συνειδητά στον κόσμο των ονείρων. Εν σπουδαίος κόσμος άμα ξέρεις να τον ταξιδεύκεις συνειδητά. Πράγματι μπορείς να πάρεις γνώσεις για να σε βοηθήσουν στον ξύπνιο σου. Βοηθά να ξέρεις καλά τη γλώσσα του υποσυνείδητου που δουλεύκει με σύμβολα πρωτόγονα. Οι χάρτες του ταξιθκιού προς τον πύργο εν ούλλοι μές τα όνειρα μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελάτε στες μουσικές

Τρώγοντας το Ντούριαν