Άμα σου χύ**ει ο ασβός..

Ήμουν στο δάσος εχτές τζι  έφκαλλα πάλε φωτογραφίες  τζι εκατέβηκα ένα λοφούδι σε μιά λαξιάν που έτρεσιεν νερό για να δώ που κοντά ένα θάμνο πολλά ωραίο.  Ε,  επίσης ήμουν κατουρημένος πολλά τζιαι επροσπάθουν να έβρω έναν τοπούδι να ξαλαφρώσω Σάν εκάθουμουν δίπλα του θάμνου τζι έκαμνα όμορφες ρομαντικές σκέψεις χαϊδεύκωντας  τες ραβδώσεις των φύλλων με το βλέμμα τζιαι κατευθύνοντας  το υγρόν πύρ στο χώμα,  επρόσεξα ένα ζώο μικρό μαυρόασπρο κάπου τέσσερα μέτρα μακρυά, να έρκετε κουνιστό, λυγιστό, τζιαι να σιύφκει για να πιεί νερό με την ησυχία του με την ουρά την φουντωτή στον αέρα.  "Αμάαααν", σκέφτουμαι τζιαι κόφκεται μου η ροή,  "Επιάσαν μας".

Ένα ζώο μαυρόασπρο με φουντωτή ουρά, το περιβόητο skunk, ασβός, -τζιήνος που το μίκυμάους "Ρόζ Πάνθηρας" που εθωρούσαμεν παλιά, τζιήνος που εβρώμεν, ο 'γάλλος' τάχα που εβούραν την καττούαν συνέχεια πουπίσω να τη γαμήσει τζι έν του εκάθετουν.   Φανταστου τωρά τη σκηνή:  Εγώ δίπλα που το θάμνο, με το καπελο μου το μάλλινο, τη κάμερα στην τσέπη, με έκφραση αγαλλίασης στο πρόσωπο, με ηχητικά εφφέ νερού που τζιυλά που το κορμίν μου,  να θωρώ ξαφνικά το σκάνκ φάντη μπαστούνι μπροστά μου.  Τζιαι τζιήνο, να κάμνει γλούπς γλούπς το νερό του τζιαι στ' αρχίδια του που είμαι δίπλα τζιαι κατουρώ στο βιότοπο του.   Εν το μεταξύ, ο τρόπος που λειτουργά το σκάνκ εν φανταστικός.  Άμα νιώθει οτι τον απειλούν, γυρίζει σου τον κώλον του, τζιαι έσιει δύο βιλλούθκια μιτσιά μές την τρυπούδαν του που έχουν την ικανότητα να σου πιτιλλούν ένα υγρό τόσοο  βρωμερό σε απόσταση μεγάλη, να θέλεις να στρέψεις.   Μυρίζει λάστιχα κρουσμένα/σκατίλα/αρτζίδκια εκατό βουβαλιών ιδρωμένα.   Δηλαδή μιά σκέττη αηδία.    Άμα πιτίσει σκάνκ, μυρίζεις το σε απόσταση χιλιομέτρων -τούτον έννεν υπερβολή.  Έν έσιει χειρότερο χτιτζιό.  Θα προτιμούσα να ππέσω μές σε βόθρον τίτσιρος τζιαι να ρουφώ λύματα πλατσιουρίζοντας σάν να είμαι παραλίαν παρά να με λούσει το σκάνκ.

Άμα δείς σκάνκ πρέπει να φύεις ααμέσως, αλλά χωρίς να δείξεις καθόλου άγχος, έσιει ικανότητα να 'πιάννει'  το άγχος αμέσως, τζιαι μόλις καταλάβει οτι φοάσαι ή απειλάς τον πιτιλλά σου.  Τζιαι ο βρώμος έν φκέννει πουπάνω σου με τίποτε, για 3 μέρες ολόκληρες, τζι ότι θέλεις κάμε.  Λαλούν πρέπει να λουθείς με τοματοχυμό, αλλά τούτος εν μύθος που επλάσαν οι εταιρίες που πουλούν κέτσαπ.

Άρα, ήμουν σε μιά κατάσταση αρκετά δύσκολη.  Εβάστουν τον πούλλο με δύο χέρια τζιαι δέν ήξερα τί να τον κάμω  (ο οποίος κάθε δευτερόλεπτο που επερνούσεν μές την παγωνιά εμιτσιάνισκεν τζιάλλον)    εσταμάτησα εντελώς να ξαλαφρώνω τα νεφρά μου που το άγχος.  Τί να κάμω?  Να βουρήσω?  Έν έσιει τσιάνς να του φύω του σκάνκ εννα μου πιτίσει.  Τζιαι πώς να πάω μάθημα ύστερα!  Να μέν ταράξω?   Τζι αν νευριάσει ούτως ή άλλως τί να κάμω, είμαι τόσο κοντά που ενναν ούυυλλη δική μου, θα μου χύσει πιτητά πάς τη κελλέν τζιαι έν θα αντέξω, εννα φυρτώ δαμέ, τζιαι δέ θα έρκεται κανένας να με σώσει, εννα τους πιάννει εμετός στα 10 μέτρα τζιαι να ππέφτουν φυρμένοι σάν τες μούγιες.   Εεπούτσισα την, εννα πάω που σκάνκ.  Τόσους λύκους δαμέ, αρκουδίτσες μέσα μέσα να με φάν να πάω ρομαντικά όπως αρμόζει σ' ένα σάν και μένα, τζιαι να πάω που κρυοπαγήματα επειδή εφύρτηκα που το πίτημαν του σκάνκ.  Όι ολάν έν γίνεται.   Λαλεί το  "conventional wisdom"  να μείνεις τάχα ακίνητος ώσπου να φύει.  Σιγά ρε πελλέ μέν μείνω ακίνητος να θωρώ το σκάνκ.  Τζι αν αποφασίσει τελικά να μου πιτίσει έτσι τζι αλλιώς, εννα τη φάω σάν είμαι αδρανής???

Έμπηκεν το ένστικτο τη αυτοσυντήρησης μές τη κκελλέν μου βουρητό τζιαι είπεν μου "Ρέ πελλοκυπραίε κόπου του βούρου τωρά αμέσως τζιαι σικκιμέ, αλλά μέν βουρήσεις να φύεις".

Μαζεύκω θάρρος, διαλογίζουμαι για μερικά δευτερόλεπτα να ξιαγχωθώ,  μαζεύκω τη φωνήν μου που την εκατούρησα πιλέ, τυλίω την πράματην μου πίσω στη φωλιάν της, τζιαι αννοίω το στόμα διάπλατα,  αναπνέω βαθκειά, φκάλλω μιάν παουρκάν που θα εζήλευκεν πάνθηρας που του ετσιλλήσαν το αρχίδιν, τζιαι κόφκουμαι του βούρου ΚΑΤΑ  ΠΑΝΩ  του σκάνκ.    Εβούρουν σάν σε αργή κίνηση τζι εθώρουν τον μές τα μμάθκια.  Πατατρίκ πατατρόκ, εκάμναν οι ρότσες.   Εππιρίλλωσεν τα μμάθκια του.  Εππιρίλλωσα τα τζι εγώ.  Κάμνει να γυρίσει κώλον.   Ξαναβάλλω παουρκάν.  Έν γυρίζει κώλον.  Κόφκεται τζιαι τζιήνος του βούρου, προς τα δεξιά, εχάθηκεν μές τες συστάδες των δέντρων.   Τζι εγώ όπως εφώναζα θριαμβευτικά "Χα Χα Χα  ννά σου πάει γαουρόσπορε"   έχασα το ππούσουλα μου   εκουτσούβλησα τζι έδωκα ττάππα χαμέ σάν τη μάππαν.  Πάς σε ρότσους μουττερούς.  

Εννοείται έπιασεν με πάλε η ράσιη μου σήμμερα, όπως με είχεν πιάσει πέρσυ το σιειμώνα που έν ετάρασσα.     Αλλά έκαμα το σκάνκ τζι ήπιεν τα γαίματα του, τζιαι τούτον εν όλα τα λεφτά.

Σχόλια

Ο χρήστης the Idiot Mouflon είπε…
Από το Ιστολόγιο του Ασβού:

"...Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ενάντια στην Καταπίεση και τον Εκφοβισμό.

Το πρόσφατο επεισόδιο απάνθρωπης μεταχείρισης και εκφοβισμού από άνθρωπο με πρωταγωνιστή τον εαυτό μου είναι μόνο ένα από τα πολλά που ομοεθνείς μου βιώνουν σχεδόν καθημερινά.

Η συνεχής και προκλητική εισβολή των διπόδων στους χώρους διαβίωσης μας και το ανελέητο κυνηγητό δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα!

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα εκλέξουμε Οργανωτκή Επιτροπή με σκοπό τον καθορισμό στόχων αλλά και..."

Για την αντιγραφή: Αγρινό Ηλίθιο
Ο χρήστης drSpock είπε…
LOL!!! Είσαι τεράστιος!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Μούφλε

Χαχαα, τελικά είμαι 'ασβιστής' γμτ?

Να δείς που εννα συγκεντρωθούν έξω που το σπίτι μου να κορτώσουν τα κωλούθκια τους εις ενδειξη διαμαρτυρίας τζιαι να μου βρωμίσουν τη γειτονιά.
Κατίσχι μου, έν τζιαι ξεχάννουν οι ασβοί.



δρ σποκκούδα μου

Χεχε, όι ολά, λλίον παχουλλός είμαι :-P
Ο χρήστης ρίτσα είπε…
μα να μεν κάτσεις να μας τον φκάλεις μια φωτογραφία ολάν
τσ τσ τσ....
Ο χρήστης Leni είπε…
Αχαχαχαχαχα εν έshει έτι πράμα!! Μόνο ένας Διάσπορος θα μπορούσε να κάμει έτσι πράμα!!

Θέλεις να πεις εν shειρόττερη βρώμα που το ντούριαν;
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Να είσαι καλά Διασπορόρούδι μου ,εφύρτηκα που τα γέλια.
Ο χρήστης νηφάλια είπε…
διάσπορε μου,εσύ δεν είσαι αμερική λόγω της Αγάπης η της δουλειάς σου.

Χωρίς εσυ ο καιμένος να το ξέρεις το χέρι της μοίρας σε έσπροξε στην διασπορά όπου θα αντιμετώπιζε διάφορα ευτράπελα ( βλ. το κοπέλλι που σε έκλεψε,η καλαμαρού που σε έβρισε,και ο ασβός που σε συνάντησε ) έτσι ώστε ένας σημαντικός αριθμός ατόμων θα διαβάζει και θα γελά.

Δική σου,
νηφάλια.

ps: είμαι περήφανη που ενίκισες τον ασβό!
Ο χρήστης Neraida είπε…
axxaxaxaxaxaxaax
Διάσπορε, τι να σου πω γιε μου;

Είσαι η προσωποποίηση του απρόβλεπτου :-P

εφύρτηκα που τα γέλια πάλε
Ο χρήστης κι αγνάντευε... είπε…
Καλημέρα! Πολλά ψυχαγαγικό το ποστ, ό,τι πρέπει για σαββατιάτικο πρωινό! Μη μασάς, και τις αρκούδες όταν τις δεις έτσι να τις αντιμετωπίσεις - ποιος ρομαντικός θάνατος μάνα μου; Εν έσιει τέθκιους στην εποχή μας!
Ο χρήστης postbabylon είπε…
hahahahahahah!
en sou eipe oh mon amour, je t'aime? :-) Ethimises mou ton Pepe Le pew tziai paw youtube na ton ton dw
Ο χρήστης postbabylon είπε…
hahahahahahah!
en sou eipe oh mon amour, je t'aime? :-) Ethimises mou ton Pepe Le pew tziai paw youtube na ton ton dw
Ο χρήστης rose είπε…
αδικια Διασπορε εκεινο σ αφησε να του κατουρας τη γωνιούδα του!

χε χε χε
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ρίτσα

Επέρασε που το νού μου να βγάλω φωτογραφία αλλά μετά ήρτα στα σύγκαλα μου χεχε.



Λενη

Ούυυυυυυυυ, μούζη να 'χει το Ντούριαν. Η μυρωδιά του σκάνκ εν άλλου επιπέδου, έν έσιει απολύτως τίποτε ερεθιστικό. Μιλούμεν εμετός αμέσως.


σταλαματια

Χεχε, εγέλασα τζι εγώ, ύστερα. Καλό σαββατο σταλαματία.


νηφάλια

Εν καλά που λές! Ο χάρτης της ζωής μου περνά συνέχεια που δύσκολα σημεία εσωτερικά σε συνδυασμό με αστεία στην καθημερινότητα, τί λές να σημαίνει τούτο??



Νεράϊδα

Χιχι, καλημέρα σου κόρη.




κι αγνάντευε

Μα αφού θέλω να με ακκάσει η αρκούδα? Τί να κάμω, έτσι θέλω να πάω. Έσιει έτσι θανάτους, θέλω τον!


postbabylon

χαχα, θύμισες μου τις φράσεις του Πεπέ του Χτιτζιάρη, "ah cherie..." χαχα, τί ύφος έχει ο κερατάς. Κλασσικό μίκυμαους.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ρόουζ


ε, έπρεπε να το αφήσω να μου χ**σει ολά? Ας έρτει σπίτι μου να ουρήσει τζιαι τζιήνος. Άστα, άμα δείς να σε σημαδεύουν τα βιλλούκκια του αριστερά και δεξιά της τρυπούδας, αχχώνεσαιιι, αχχώωωωνεσαι πολλά. Μετά ο σώζων εαυτόν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχα ωραία φάση! αρέσαν μου όμως τζαι δκυο λεπτομέρειες στην αφήγηση
1. εβάστας τον πουλλο σου με δκυο σσιέρκα;; εν βόα που κρατας τζαι χρειαζεσαι δκυο σσιερκα;
2. "Τυλιω την πράματη μου" Έκαμες την τζαι φιόγκο;
χαχαχα!
Ρε φιλε..να σε χαιρεται η Αγαπη σου γιατι μαλλον εκτος που το ταλεντο στη μουσικη, εχεις και αλλα ταλεντα ;-P
Ο χρήστης Diasporos είπε…
cake

1. χαχαχα, εβάστουν τον πούλλο με δυο χέρια για να σημαδεύκω καλύτερα, μέν πάει πάς τα παπούτσια.

2. Τυλίω την... -αδιανόητο να γράψει άντρας κείμενο που να περιλαμβάνει πούλλους τζιαι να μέν χουμιστεί για προσόντα που 'θα ήθελεν να έχει'. Εντελώς αδιανόητο, γι αυτόν αφήννω τον αντρικόν εγωισμόν να μιλήσει unedited :-P
Ο χρήστης rose είπε…
πήγες να συμμαζέψεις το "τυλίω την" και έγραψες:
"εβάστουν τον πούλλο με δυο χέρια"

σιγά ρε - να γίνεις εθελοντης δασοπυροσβέστης
Ο χρήστης Diasporos είπε…
χαχαα πού να το συμμαζέψω το 'τυλίω' , δέ συμμαζέφκεται. Το σκέφτομαι για δασοπυροσβέστης, εν καλά να χρησιμοποιάς τα προσόντα σου για το καλό της φύσης, χαχαχαχαχα άτε εννα αρκέψω να ξημαρογλωσσιάζω πολλά αν συνεχίσω χιχιχι.
Ο χρήστης Richie είπε…
Εσhει ωραν που μαχουμαι να καταλαβω αν η αναρτηση εν για το οτι ενικησες τον ασβο (ΤΑΡΑΤΑΡΑΜ) ή αν την εσhεις καμποσην.Νομιζω εσυγχιστηκα αλλα εμπασει περιπτωση εγω ηταν να βουρω ωσπου να μεν με σωνουν αλλον τα ποδκια μου (τζι ας ες εμεινισκεν τζ' η μιτσια ποξω)

χαχαχαχαχαχαχαχα
Ο χρήστης Diasporos είπε…
richie

Xε χε, χεε, χε.

Πάντα να με διαβάζεις κυριολεκτικά/αλληγορικά/φαντασιωτικά -αφήνω τον αναγνώστη να διαχωρίσει μόνος του τα τρία στοιχεία χιχι :-P

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.