Μυστήριος θάνατος

Πρίν καμιά-δυό βδομάδες, σάν εθωρούσαν τα πλάσματα τηλεόραση τη νύχτα κουρρωμένοι μές στο ζεστό τους σπιτάκι σε μιά γειτονιά κοντινής μου πόλης όπως όλες τες άλλες των προαστείων,  ακούουν έξω ένα "γδδδδδδδούπππππ" τεράστιο.  Έν εβάλαν τζιαι πολλά υπόψη, πίσω στην τηλεόραση.

Ξυπνούν την επομένη να πάν στες δουλείες τους τζιαι τί να δούν:

Ένα σώμα κατακρεουργημένο κομμάθκια.  Τζι επανικοβληθήκαν.   Ποιός serial killer έκαμεν άραγε τούντο κακό?  Εσυναχτήκαν, εκάμαν επιτροπές, εξαναανακαλύψαν πως έχουν γειτόνους τζιαι πως εν καλά να γνωρίζουνται μεταξύ τους, ήβραν αλληλεγγύη, εκάμαν περίπολα, εσυνάξαν τα κοπελλούθκια τους, εχτιμήσαν "Την Αξία Της Ζωής"  κλπ κλπ.  Τζι ύστερα, μετά που κανένα διήμερο, άμαν τους επέρασε λλίο, αγχωθήκαν, εγίναν καχύποπτοι.  Εικασίες σωρό.  Κάποιος που δαμέ έναι.  Έτσι σκέφτεται η φύση του αθρώπου.  Το σιόκ φέρνει μας να μονιάσουμε, τζιαι μόλις συνηθίσουμε το νέο στάτους κβό αρκέφκει η διχόνοια, έτσι σκουλήκια είμαστε που σερνουμε τα κορμιά σ' ένα πλανήτη μές τη μέση του σύμπαντος ξαπόλυτοι.

Οι μπάτσοι ήρταν λοιπόν με το CSI τους, το FBI έπιασε σβάρνα να κάμνει έρευνα τζιαι συνεντεύξεις  τζι όποιον εθεώραν ύποπτο εφέρναν τον μέσα (παίζει το μμάτι σσου?  ερωτούσαν σε ερωτήσεις) τζι αρκέψαν να καρφώννουν οι γειτόνοι όποιον έν εχωνεύκαν, όποιον έν εταίρκαζε με τη λίστα του καθωσπρέπει προαστειούχου.  Ευτυχώς δηλαδή που οι μπάτσοι δακάτω εν κοψονούρηες τζι έμπειροι με την αρρώστεια του κόσμου γιατί αν δέν ήταν, θα είχαμε επανάληψη των διάσημων salem witch trials όταν η υστερία του κόσμου έφαεν καμπόσους αθώους.  Ποιός είναι ο δολοφόνος ανάμεσα μας?


Φκέννει το πόρισμα του CSI.


Ήβραν τα κοπέλλια κάτι λάθκια πάς τα κρέατα, περίεργα λάθκια.  Η ανάλυση έδειξε πως έννεν του αυτοκινήτου.

Άλλον περίεργο:  Το  θύμα  (άντρας τελικά, τωρά πώς το εκαταλάβαν άλλη υπόθεση) είσιεν πιστωτικές κάρτες πάνω του, οι οποίες είχαν γίνει 100 κομμάθκια.  Πώς?


Τζιαι κάποιος έξυπνος που την ώρα που έκαμνεν επιτόπου έρευναν άκουσεν έναν ήχον πουπάνω του, τζι εδίκλησεν να δεί.  Επροσγειώννετουν αεροπλάνο στο κοντινό αεροδρόμιο της μεγαλούπολης.  Καρτερά ο CSI, σε 5 λεπτά αλλο ένα.  Τζι ήρτεν του έμπνευση:

Το θύμαν ΕΠΠΕΣΕΝ ΠΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΖΙ ΕΣΠΟΥΡΤΗΣΕ.


Ερευνήσαν ούλλα τα τζέτ τζι ήβραν αποτυπώματα μές την καμπίνα τους τροχούς σε ένα 737.  Ελύθηκε το μυστήριο.  Ήβραν πόθθεν, ήβραν τζιαι την οικογένεια του.


Ένας 16χρονος που πόλη μακρυνή είσιεν τη φαεινή ιδέα να ταξιδέψει μούχτη, εκατάφερεν να ρέξει απαρατήρητος τζι εχώστηκε μές τους τροχούς, επέτησεν, τζι όταν η θερμοκρασία στες 35,000 πόδια έππεσεν στους -80 κελσίου, εφύρτηκεν τζιαι μετά επέθανεν, τζιαι μόλις το αεροπλάνον εκατέβασεν τους τροχούς του για να προσγειωθεί, έππεσεν ο μιτσής τζι εγίνηκεν κομμάθκια  (αφού ήταν παγάκι ήδη).


Απορώ τωρά.  Πώς τους εδιέφυγε της προσοχής τζι εμπήχτηκε μές τους τροχούς?
Τί μαλάκες!   Έτο, εμείς για να περάσουμε που αεροδρόμιο πρέπει να μας κάμνουν εξονυχιστικό έλεγχο, ώς τζιαι τη βίλλα μας πιάννουν την τζιαι κάμνουν μας x-rays να θωρούν αν έχουμε εκρηχτικά μές τον κώλο μας, τζιαι ολόκληρο κοπέλλιν έν το είδαν που επετάχτηκεν το ττέλι.


Να δούμε τί άλλο θα δούμε δαμέ στη ΧΤΕρνία ρε!!!!

Σχόλια

Ο χρήστης Ωραία Ελένη είπε…
καλά μιλούμε είναι από τα απίστευτα!! δεν ξανάκουσα έτσι πράμα!! Πως είναι δυνατόν να τους ξέφυγε??
Ο χρήστης Disciple είπε…
εσυνδέσαν τον με τρομοκρατία όξα ακόμα;..

πάντως απίστευτο...χαρά στο νου του μητσή.
Ο χρήστης Pasxalina είπε…
Α, για να δουν αυτοί που μου λεν ότι το CSI δείχνει υπερβολές!!!! Αφού γίνονται στην πραγματικότητα!!
Ο χρήστης Sike είπε…
Όι άρεσεν μου πολλά ο CSIς!!!

Ο χρήστης Anti-Christos είπε…
Τι ωραία, συναρπαστική ζωή ζεις! Εμάς δαμέ, το πολλύ να βρεθεί ένας κάττος ψοφισμένος κάτω από το αυτοκίνητο και να το κάνουμε θέμα...
Ο χρήστης Disciple είπε…
Ε Αντίχριστε, τι περιμένεις; Πιάσε όπλο τζιαι πυροβόλα, άμπα τζιαι γίνει πιο συναρπαστική η βαρετή ζωή στην Κύπρο
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ωραία Ελένη

Έλα που τους ξέφυγε!!! Αγχωθήκαν πολλά, αυξήσαν την ασφάλεια τωρά, μιλούν για τρομοκρατικό ρίσκο.



Αππωμένη

Ππέεε, φυσικά εσυνδέσαν το με τρομοκρατία αμέσως, ύστερα ερωτήσαν την οικογένεια του τζι ανακαλύψαν οτι ήταν λλίο 'μισοδότζιη' ο μιτσής απλά.



Πασχαλίνα

Ε, ακούουνται υπερβολές στο CSI αλλά όπως λαλούν τζι οι αμερικάνοι "truth is stranger than fiction"!!


sike
Μα είδες μυαλόν ο άλλος χαχαχα.?


Anti-Christos
Τζι εν αστείο που τα έχουμε κάθεμέρα τούντα συμβάντα, σε σημείο που εν απλά τζιαι φυσιολογικά.
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Ρε φίλε η έννοια του γείτονα τζιαι της καλής ζωής της γειτονιάς είναι παροχημένη. Που τον τζιαιρόν που ο άθρωπος μπορεί να ταξιδέψει 10 μίλια σε 10 λεπτά γιατί να κάθεται να υποστεί τα πλάσματα που δεν επέλεξεν τζιαι να μεν μετακινηθεί λλίον τζιείττε μέρου να περάσει την ώραν του με αθρώπους που γουστάρει; Επειδή έτυχεν δηλαδή να γοράσει το τάδε τζι ό τάδε οικόπεδον δίπλα μου πρέπει να κάμνω κάθε απόγευμα τζιαι σούβλα μαζίν του; Από τα πόθθεν ως τα πόθθεν τζιαι η έννοια του καλού γείτονα είναι κάτι το ιδανικό; Ήταν τον τζιαιρόν τον παππούδων μας των οποίαν η ακτίνα διακίνησης σε διάστημαν δέκα λεπτών ώρας ήταν η νάκρα του μαχαλλά τζιαι ο ένας είχεν τον άλλον ανάγκην τζιαι έπρεπεν να αποταθεί σε απόστασην του βεληνεκούς του. Η απόσταση που τους γειτόνους έχει τζιαι τα καλά της τζιαι μπορεί ναν τζιαι παραπάνω που τα κακά της.

Τρομερή η ιστορία σου
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Aceras

Στέκει τούτον που λαλείς ρε. Άκου κάτι περίεργο όμως που επρόσεξα μές τις γειτονιές της πόλης (όι στα προάστια ) Υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των γειτόνων τζιαι ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Εν τρόπος επιβίωσης που μας επιτρέπει να αμυνούμαστε ενάντια στους εισβολείς. προσέχουμε ποιός έρκεται ή φεύκει. Μόλις φανεί ύποπτο άτομο πέφτουν τηλέφωνα. Στα προάστια έντο έχουν.
Ο χρήστης Neerie είπε…
απίστευτο!!
εν του είπε κανένας του μιτσή ότι εν κρυάδα στο διάστημα?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Neerie

Φαντάστου πόσο σχεδιασμό εχρειάστηκε τζιαι μελέτη για να έβρει ο μιτσής τον τρόπο να μπεί στο αεροδρόμιο, να μπεί στον τροχό, πού να κρατεί κλπ κλπ. Τζιαι το πιό ΑΠΛΟ, ΕΝ ΚΡΥΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, έν το σκέφτηκε. Άβυσσος ο νούς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλά κρίμα, έννεν? Φαντάσου απελπισία που είχε μέσα του!

Το διάβασα σήμερα και στις δικές μας εφημερίδες που το έγραφε.

:(
Ρουθ
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ρούθ

Πολλά κρίμα. Μα έν τζι ήθελε να σκοτωθεί. Ήταν κακός σχεδιασμός. Κανενού έν του το είπε, οπότε έν ξέρουμε τα κίνητρα του. Έν νομίζω να ήταν αυτοκτονία έσιει πιό απλούς τζιαι λλιόττερο οδυνηρούς τρόπους. Φαντάζουμαι τον που επάγωννε μές τα σκοτεινά τζιαι ανατρισιάζω.
Ο χρήστης A είπε…
πολλά πολύπλοκη υπόθεση. σήμερα εφκήκε να μιλήσει η μάνα του (η οποία ζει σε άλλη πολιτεία που τον μιτσή - τα συμπεράσματα δικά σας) τζαι είπεν ότι ο μιτσής εφοάτουν τα ύψη τζαι δεν εξανανέβηκεν σε αεροπλάνο.
άμπα τζαι ενόμισεν εν έτσι που πετούμεν με τα αεροπλάνα;;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.