Δέ μας χέζεις ρέ αμερική

Προσπαθώ να συγκρατώ τα νεύρα μου για το κακόν που μας εκάμαν οι τράπεζες τζι η λυσσιάρα του κόσμου, παίζω πελλόν, μα πιάννει με ώρες ώρες ο πέλλαρος χωρίς να έχω νόμιμη διέξοδο.

Μάχουμαι τούντες μέρες να κάμω refinance το δάνειο πέρκι ππέσει λλίον το μηνιάτικο τζιαι δούμεν κανένα δολλάριο παραπάνω μές την πούγκα μας.  Πάω στην τράπεζα, κάμνω 2-3 διαδικασίες μεταξύ των οποίων εν τζιαι ένα evaluation της αξίας του σπιθκιού μου.  Ανακαλύπτω πως έππεσεν η αξία του κατα 40%  (!!)  τζιαι πως 8 χρόνια που διώ χιλιάδες δολλάρια φρόνιμος τζιαι προκομμένος  τζι είχα ρίξει το δάνειο καμπόσο κάτω  (τζιαι ποττέ μου έν ετράβησα λεφτά που την αξία του, ούτε εγόρασα κανέναν παλάτι, έτω μιά τρυπούα 3 υπνοδωματίων σε καταχάλικη περιοχή έτσι για να λαλούμεν πως έχουμε σπίτι).

Τζι ανακαλύπτω πως οι $60,000 που επλήρωσα ήδη, επήαν ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, τζιαι πως ο τραπεζίτης παίζει μου τον ωραίον λέγοντας "μα πώς να σε κάμουμεν refinance αφού η αξία του σπιθκιού σου εν πιό λλίη που το δάνειον που χρωστάς, εν ρίσκο".  Τζι έκλεισεν μου την πόρτα.

Τζιαι ρέ κκεραττά, κκεβεζέ, ππεζεβεγκόκκελλε γαουρογάμητε πέρσυ που εκλαίεσουν ότι επάττησες τζι εδώκαμεν σου έναν τρισεκατομμύριο δολλάρια για να πλερώννεσαι τα μπόνους σου ερώτησεν μας κανένας?  Τζιαι τωρά έβαλες τα ριάλλια ούλλα στην πάντα τζιαι δέν βοηθάς τον κόσμο να πνάσει λλίο?

Έτσι έρκεται μου να κάμω πράξεις που έν μπορώ να τες γράψω δημόσια, τζιαι δέ θα έχω άδικο.


Σήμμερα αυτοκτόνησεν ο γιός του τζιήντου παραπόττη που εκατάκλεψεν 50 δις που τον κόσμον πρόπερσυ.  Που την αντροπήν του εκρεμμάστηκεν.  Να πώ εχάρηκα?  Όι.  Μα εν δικαιοσύνη.

Σχόλια

Ο χρήστης Pasxalina είπε…
Εν σοβαρομιλάς! Κουράγιο! Προφανώς προσπαθούν να μεν επαναλάβουν προηγούμενα λάθη με αποτέλεσμα πάλε να την τρώει ο κοσμάκης.

Απίστευτο το ότι αυτοκτόνησε και ο γιός του Μάντοφ! Μόλις διάβασα το ποστ σου μπήκα cnn και το είδα! Εν να αρχίσουν να αυτοκτονούν ένας ένας τωρά και τα λεφτά του κόσμου εν θα βρεθούν ποτέ... Αφού υποτίθεται ότι εν θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν, γιατί εν τα διούν του κόσμου, ας εν τζαι για μιαν μικρή εξιλέωση.. Δεν καταλαβαίνω τον κόσμο ειλικρινά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δαμε φιλε , φταιεις.
Φταιεις γιατι εν εισαι μονος σου.
Φταιει γιατι εσιεις γεναικα κοπελλουθκια.
Φταιεις γιατι εισαι ευσυνηδητος και εν θελεις να πιαεις τζι αλλους στο λαιμο σου.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΤΖΙΣΕΙΣ ΤΖΙΑΜΕ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΡΙΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ .


Andreas
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Πασχαλίνα

Μα είδες? Επήεν ο γιός του άδικα. Νομίζω μάλιστα ήταν αθώος. Εκρεμμάστηκεν τζι ήταν το μωρόν του 2 χρονών στο άλλο δωμάτιο. Με ήντα ψυσιή???




ρέ αντρέα
Αν εγίνετουν να τους τα φατσιήσω θα το έκαμνα πάντως. Εκανονίσαν τα με τέθκοιον τρόπον όμως που άμα τους τα ξαπολύσεις γίνεσαι αμέσως μαυροπινακισμένος τζιαι για 7-8 χρόνια ούτε πίσσες έν μπορείς να γοράσεις με δάνειο. Ούτε ενοικιαστή έν σε πιάννουν επειδή καταστρέφεται το credit score σου ακούεις. Έ, τζιαι πως έχω τωρά ΑΑΑ τί εκατάλαβα. ΝΝά μου μές τα μούτρα τζιαι της ευσυνηδησίας μου.
Ο χρήστης postbabylon είπε…
Ο κόσμος πάει που τα σκατά στα κότσιρα...
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Πρόσεχε να μεν σου το φάσιν. Στην Ελβετίαν που εν το άκρον άοτον της οικονομικής σταθερότητας το 1990 εφκήκαν τα επιτόκια στο 9%. Εγονατήσαν το 1/3 των ιδιοκτητών που δεν εμπορούσαν να πληρώννουν τες δώσεις τζιαι τα ακίνητα εκαταλήξαν μούχτιν στες τράπεζες. Όταν εκάμαν την πάρζαν τους εξαναππέσαν πάλε τζιαι η τιμές των ακινήτων εψηλώσαν για να μπορέσουν να τα πουλήσουν τζιαι να κάτσουν τα λευτά πούγκαν. Όσοι ακαουρώσαν την ράσιην τους τζιαι εμπορέσαν να πληρώννουν τες δώσεις τζιαι δεν τα εδώσαν μούχτιν εκερδίσαν ύστερα. Σήμερα τα επιτόκια οικιστηκά επιτόκια είναι 2.5% τζιαι οι τιμές των ακινήτων στα ύψη. Σφίχτου να περάσεις, πλήρωννε αν ημπόρεις τζιαι κόψε που αλλού διότι δεν μπορεί να είναι τούτον το πράμα μόνιμο. Τωρά συνάουν τους ππαράδες τους αδύνατους. Αν εντέξεις, μετά θα είσαι μες τους δυνατούς. Τζιαι μεν κατηγοράς την Αμερικήν. Στην Κύπρον με το χρηματιστήριον εκάτσαν πούγκαν λευτά του κόσμου όσα με έναν χρόνον εθνικόν εισόδημαν. Όσοι εντέξαν τζιαι είχαν καλές επενδύσεις, 4-5 χρόνια μετά δεν τα εχάσαν ούλλα.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
postbabylon

Διερωτούμαι αν ήταν πάντα σκατά ο κόσμος ή αν εν φρούτο του 20-21 αιώνα.




Aceras

Προσέχω να μέν το φάν οι τράπεζες πώς τζιαι πώς. Έτο ρε κουμπάρε τωρά που εππέσαν τα επιτόκια έθελα να ξαναρκέψω το δάνειο που χαμηλόττερο τόκο, να πνάσουμε νάκκο να περάσει το κακό.

Μα η ελβετία έν έκαμεν πελλάρες με τες επενδύσεις τες επικίνδυνες τζι έσιετε καλογρονιά?
Ο χρήστης Α είπε…
καλά με τα νέα μέτρα που υποτίθεται εψηφίσαν πέρσι εν προστατεύεσαι; αφού εσυγχίσαν μας ούλλους. εμένα τωρά χρεόννουμε αν δεν βάλω κατάθεση μέσα στο λογαριασμό μου κάθε μήνα. γι'αυτό κάθε μήνα βκάλλω 50 δολλάρια τζαι ξαναβάλλω τα πίσω την άλλη μέρα.

τούτοι οι "άνθρωποι" πάντα υπήρχαν, αλλά με άλλα πρόσωπα. κανένας δεν γίνεται πλούσιος χωρίς να εκμεταλλευτεί τον απλό κόσμο.

Οι έλληνες που είχαν τα πλοία πριν 100 χρόνια εγίνουνταν μεγάλοι και τρανοί άμαν εκλειδώναν τους εργάτες/ναύτες μέσα στα αμπάρια τζαι μετά εβυθίζαν το πλοίο σε "καταιγίδα" για να πιάσουν τις ασφαλίσεις τους. όξα νομίζετε εγίναν μεγιστάνες με ήθος και αξιοπρέπεια;

και οι ίδιοι συνεχίζουν να μας περιπαίζουν ως τωρά.

ο γιος του μάντοφ εν ξέρω αν εν αθώος ή όι (πάντως εν τζείνος που τον εκατάγγειλε!). η γυναίκα του με την κόρη του όμως τι εγυρεύκαν στην ντισνευλαντ τζαι αφήκαν τον με το μωρό μόνον του στο anniversary της καταδίκης του παπά του; ούλλοι φταισιν. τζαι ειδικά οι παλαβοί που του εδώκαν τα λεφτά τους για ἑπέδυση. ως τζαι η κουτσί μαρί εκαταλάβεννεν ότι ήταν κλάππα.

τον ομπάμα εψηφίσαμεν τον να βάλει φόρους σε τζείνους που πιάννουν πάνω από 250.000 που εν επληρώναν ούτε τους μισούς φόρους που τον απλό κόσμο (εν δουλειές του μπους τούτες) τζαι έκαμεν τα σιόνι τζαι γαστρίν.
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Eτσι κι'αλλιώς η αμερική χεσμένο έχει το κόσμο όλο.
Είσαι έξυπνος εν σε φοούμε εν να κάμεις το κουμάντο σου!Απλά λαλεί το πλάσμα ,ας μεν μας τα τρών ούλλα,τι να πούμε τζιαι μεις στην Ελλάδα;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
A

Έχω 30yr αλλά ο τόκος μου εν 6%, τζιαι απλά θέλω να τον κατεβάσω στα 4.5%.

Τζιαι ο Οπάμας έκαμεν τα πίττες. Μεγάλη απογοήτευση.



σταλαματιά

Στην ελλάδα κόρη ετρώαν καμπόσοι, είσιεν διαφθορά τζι επλήρωσεν ο κοσμάκης. Δακάτω ήταν διαφορετικό, δακάτω εξεγελάσαν τον κόσμο να καταναλάσει τζι έφερε το κακό μόνος του πάς τη κκελλέν του.
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Παντού, Αμερική και Έλλάδα, Ευρώπη και τώρα πια και στην Κύπρο (όπως θα λέγαμε αν ήταν διαφήμιση!) για τον ένα ή άλλο λόγο, εν ο απλός κόσμος που πληρώνει τις μ......ς των άλλων.

Όπως σου είπαν κι άλλοι Διάσπορε, κόψε που αλλού και άντεξε. Το σπίτι εν μεγάλη κουβέντα... Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση πιστεύω.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ρούθλες μου γειά σου
Κόφκω για να αντέξω. Τζι όπου μπορώ, έν θα δούν γρόσι που 'μένα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.