Σάν παίζουμε ακκορτεόν, αγάπη μου γλυκειά..

Ξικουμπιάζεις τη δερμάτινη ζωνούα την κόκκινη που δέννει τα φυσούννια του ακκορτεόν. Ακουμπάς το στο στήθος σου, δέννεις τα λουριά πίσω στην πλάτη σου.  Είσαστε Ένα.   Τσιλλάς το μικρό μαύρον κουμπίν που ελευθερώννει τον αέραν τζιαι τραβάς με το αριστερόν χέρι τον κορμό του για να αναστενάξει τζιαι να ποφυσίσει το όργανο αέρα κακό τζιαι να αναπνεύσει αέρα καλό, σάννα τζιαι εν βουδιστής μοναχός που ρουφά  με έλεχχον την αύραν γυρόν του για να διαλογιστεί.  Σσιύφκεις.  Κάθεσαι.   Εν έτοιμον το όργανο μόλις συχρονίσεις την δική σου αναπνοή με τη δική του.   Να σκέφτεσαι ότι εν η γκόμενα σου τζιαι οτι κάθεστε στα σκοτεινά ρομαντικά χωρίς να μιλάτε τζιαι βαστάτε απαλά τα χέρια ο ένας το άλλου, χαϊδεύκεστε με στοργή στες παλάμες τζιαι αναπνέετε παράλληλα χωρίς να το σκέφτεστε.  Μόνον έτσι ανταλλάσσεις με το ακκορτεόν την ουσία της μουσικής. 

Άμα γίνει τούτη η προετοιμασία  -η οποία παίρνει μόνο μερικά δευτερόλεπτα αν ξέρεις να αφεθείς στη 'στιγμή'-   (η ίδια διαδικασία που συμβαίνει όταν έχεις χημεία με  τη/το  σύντροφο σου τζιαι ρεθίζεσαι, ξαπολάς  δηλαδή το κορμί  μέσα στο πέλαγος της στιγμής τζιαι νιώθεις την έλξη να τεντώννει τα κύμματα σου)  τότε πλησιάζει το δεξί χέρι για να κάτσει απαλά στο πληκτρολόγιο.

Δκιαλέεις ήχον.   Βαθύ?   Παραπονιάρικο?  Άλλο κουμπί.   

Χαϊδεύεις το κρύο πλήκτρο.   Γνώριμο το σχήμα της κάθε νότας.  Ξέρεις το κορμί του ακκορτεόν χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξεις κάτω.

Αναπνέεις βαθειά.

Στην εκπνοή πατάς το πλήκτρο, το αριστερό χέρι πιέζει τον αέρα, ο αέρας σίφφουνας ολόκληρος σε μίνι καταιγίδα στιγμιαία κατακλύζει τους θαλάμους του ακκορτεόν, φεύγει που τις τρυπητές μπουκαπόρτες τις μπροστινές αφού κλυδωνίσει τα καλάμια που σπαρμένα στον κάμπο τον εσωτερικό του οργάνου περιμένουν την καταιγίδα έτοιμα να τραγουδίσουν το σκοπό τους όλα μαζί, συντροφικά.

Κλαίει το όργανο.  Κλαίεις τζιαι σύ μαζί.  Ώρες πολλές.   Παίζεις το κομμάτι, δουλεύκεις πάς τα δύσκολα σημεία με οργάνωση τζιαι πειθαρχία.  Ακούεις προσεχτικά..   Δαμέ πιό δυνατά.,   δαμέ παραπάνω κλάμα, δαμέ θέλει να γυρίσεις με το δεύτερο δάκτυλο για να προλάβεις, δαμέ θέλει να αναπτύξεις ταχύτητα.  Σκύψε.  Πετάχτου.   Μέν κάμνεις λάθη.  Πέντε ώρες ξανά τζιαι ξανά.  Πείσμα να πετύχεις.   

Ξαφνικά κάτι 'ξένο' μπαίννει στο δωμάτιο.  Κάτι όμορφο ζεστό αντρίκιο θηλυκό μαζί.  Είναι η γαλήνη, η ελευθερία που μπαίννει που τα παράθυρα.  Η Λίθη.  Η Λησμόνια.  Προβλήματα πλέον δέν υπάρχουν.  Ούτε είσαι πιά άθρωπος.  Είσαι η Μουσική.  Τζιαι τότε το κορμί σου γίνεται όργανο, Ένα με το ακκορτεόν, τζιαι μαζί στην έκσταση σας παίζετε τη μουσική.

Η μουσική σ' αγαπά, τζιαι σύ τζιήνην.    Οι άλλοι ούλλοι που ακούουν εν μόνο παντιστηράες που αυνανίζουνται πάνω σας σάν τους κάμνετε σέχς-σιόου.  Έν θα καταλάβουν ποττέ τους αγάπη μου γλυκειά.


Καλήν μου τύχη αύριο....





Σχόλια

Ο χρήστης dokisisofi είπε…
Υπέροχο..εδώ και μέρες θέλω να σου στείλω κάτι που διάβασα τελευταία και ξέρω ότι θα σου αρέσει. Τώρα να δώ πως θα σκανάρω 20 τόσες σελίδες...
Καλή σου τύχη
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
Θα σου το φέρω αύριο σε φωτοτυπίες!
Ο χρήστης Neraida είπε…
Καλή τύχη για αύριο διάσπορε.

Εν πολλά όμορφο....

Η σχέση ενός μουσικού με τη μουσική εν καθαρά ερωτική. Ίσως έννεν υπερβολή να πούμεν ότι εν απόλυτος έρωτας.

Εν όπως τον έρωταν των ναυτικών με τη θάλασσα....

Η Θάλασσα, η Μουσική, η Τέχνη... ερωμένες ανθρώπων που εν τους κανεί ένας άλλος άνθρωπος....για να δώσουν τζιαι να δωθούν...
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Πολλά ερωτική η σχέση τούτη, τζιαι πολλά μοναδική. Αύριο κλείσε τα μμάθκια τζιαι αφέθου στο άγγιγμα, άκου την τζιαι μετά χάθου μαζί της... Εν να πετάσετε μαζί!

I wish I was there!

I will :)

Δεν θα σου πω καλή τύχη, γιατί έννεν θέμα τύχης το δικό σου. Εν θέμα ψυshις... τζιαι ήβρες την. Φιλιά πολλά.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
dokisisofi

Ευχαριστώ πολλά!

Ναί κάμε κόπι τζιαι φέρτο αύριο. Είμαι περίεργος να μάθω τί είναι τούτον που σου άρεσε.


Νεράϊδα

Ιδιαίτερα η μουσική εν ερωμένη. Επειδή εν ζωντανή, έσιει οστά, μέλη. Αγαπά μας την ώρα που την αγαπούμε εμείς.

Έσιει μέρες που το νιώθω πολλά. Τωρά νιώθω το επειδή δκιαβάζω κάθε μέρα με τες ώρες τζιαι εν σάν να περνάς πολλά ωραία με ένα άθρωπο δικό σου που έσιει καιρό να τα πείτε.

Θα σε δώ.



Ρούθλες

Στην Καλύβα αμαν πάεις θα είμαστε εκεί, να παίζουμε αύριο το απόγευμα.

Απόλαυσε τες διακοπές σου καλή μου.
Ο χρήστης νηφάλια είπε…
για μένα που δεν ξέρω κ αν θέλεις βέβαια να μου πεις,που θα είσαι αυριο?

anw,απόλαυσε την αυριανή μουσικοθερινή σου νύχτα :D
Ο χρήστης κουλλούριν μουσσιεμένον είπε…
Είπες μας την κανονικότατα! Δηλαδή εγώ που τα θωρώ ούλλα μέσα που τον φακόν ίντα μπον ναμαι αραγες σου; ο μικρός αρχιπαντιστηράς;;

Θωρώ εν νάσιει μπλοκοκίνηση πόψε, ωραία ωραία!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
νηφάλια έστειλα σου ήμεηλ




κουλουρούϊν

χαχαχα, εσύ είσαι ο πορνοσκηνοθέτης νομίζω αφού εννα βαστάς τζιαι κκάμεραν ¨-))))
Ο χρήστης Triolouin είπε…
'Οντως δεν θα καταλάβουν ποτέ! Έτσι νιώθω τζιαι 'γώ άμα παίζω σαξόφωνο, ακριβώς έτσι!
Ο χρήστης MARINOS είπε…
Ευχομαι όλα να πάνε καλά φίλε Διάσπορε. Εραστή και δούλε της μουσικής!
Ο χρήστης drSpock είπε…
Αχ, τι ωραία. Κι εγώ είμαι στις ξενιτιές και τα χανω. Καλές μελωδίες!

(Εγώ νιώθω έτσι σε βιβλιοθήκες με παλιά βιβλία :))
Ο χρήστης κουλλούριν μουσσιεμένον είπε…
Έτσι νάταν οι πορνοταινίες τζιαι εν να τις εγόραζα ούλλες!

Εν τω μεταξύ τζιαι νάκκον πιο σοβαρά (πάει τζιαι για το τριολούι τούτο): εν εσείς που πρέπει ναβρετε τον τρόπο να μας κάμετε να καταλάβουμε - ας εν τζιαι λλίον. Φκάρτε το προς τα έξω ολάν να ανοίξουν τζιαι μας τα μμάθκια μας!

Ιμίσς κρυφοί έρωτες τζιαι πελλάρες...
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Καλή επιτυχία Διασπορε μου.
Αλλην ημέρα να μας βάλεις τζιαι τη μουσική που εν να παίξετε ας εν τζιαι λλίο να ακούσουμε τζιαι εμείς που εν θα έρτουμε να σε καμαρώσουμε.
Ο χρήστης Neraida είπε…
Μαγευτική η μουσική του διάσπορου....


Ευχαριστώ.....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.