Back to "reality": Εγελάστηκα, τζι επιάσαμεν τον κλέφτην..

Το λοιπόν. Η έξω ζωή έχει εν μυστήριο τρόπο να σε φέρνει πίσω στην πραγματικότητα την κατάλληλη στιγμή, πρίν να 'παραταξιδέψεις' και χαθείς μές τες σπηλιές του Νού χωρίς ελπίδα επιστροφής σύντομης.

ήρθε σήμερα η πραγματικότητα να μου δώσει πάτσους, κλωτσιές, έπιασεν με που το γιακκά, έσουσεν με σάν τη μαριονέττα. Καλά το είπα το πρωί το "τέλος κεφαλαίου.." χαχαχα.

Είμαι τελικά μεγάααλο ψώνιο. Ευκολόπιστος. Αγαθός. Γαϊδούρι παλαβό που πιστεύει ακόμα στην αθρωπιά, τη ττόκκα, που πιστεύει στην υποστήριξη μικροεπιχειρήσεων της περιοχής (Buy Local!!), που βλέπει μέσα τους ανθρώπους κυρίως τα απλά, τες αρετές κλπ. Αθώος μαννοκίκκηρος είμαι γιατί πασκίζω να διώξω τη δυσπιστία μου για τους 'άλλους' κάτω απο το πάπλωμα που μου προσφέρει η ικανότητα να βλέπω το όμορφο, το καλό.

(sigh...)
Επιάσαμεν τον κλέφτην που μας είχεν ανοίξει το σπίτι το χειμώνα τζι έκλεψεν μας τα ψιλά μας, το ipod μου, τζιαι κάτι προφυλακτικά (!!???) που το συρτάριν. Επιάσαμεν τον.


Είμαι βλάκας. Πάρα, πάρα πολλά βλάκας. Γιατί είμαι βλάκας με περικεφαλαία άβολη?Εφκήκαν οι υποψίες μου σωστές 100%.

Ο κλέφτης ήταν όντως [τελικά] ο Tod o πογιατζής που γι αυτόν είχα γράψει ρομαντικά, εκθειαστικά, πέρσυ έτσι καιρό που μας επογιάτισεν το εξωτερικό του διασποροσπιτιού. Είχα πεί ήταν λεβέντης, αγέρωχον πλάσμαν, παλαιστής, με χιούμορ, της ττόκκας, άλλα πολλά. Εκαμνεν καλά τη δουλειά του!

Πέρσυ: Πογιατζής του Διάσπορου. Ώς δαμέ καλά..


Φέτος το καλοκαίρι: Δεντροκόπτης του γείτονα. Αποτέλεσμα: $2000 ζημιά στον κήπο μου. $10,000 στο καράζ του γείτονα. Έν τον πληρώννει για τα δέντρα ο γείτονας αφού εκατάστρεψεν τόσα πράματα. Ο Tod θυμώννει πολλά. Φεύκει. Ο γείτονας σάζει μου την αυλή. Αδρωπούιν ο γέρος. Είπαμεν "άτε, πάσα κακόν, τουλάχιστον έν τον επλήρωσες, έν θα ξανάρτει."


Σήμερα: Σάν ήμουν σε μάθημα, πιάννω μύνημα στο κινητό που τη γυναίκα μου "I'm ok. Thr's an emrgncy. CALL!!". Ζητώ συγνώμη που τον μαθητή. Τηλεφωνώ της.

"Ήντα μπου έγινε?????!!!!"

"Τρέξεεεε, έλα σπίτι τζι εν έξω ο Tod, ξητιμάζουνται με το γέρο, ο γέρος κρατεί το ρόπαλο του baseball, εν έτοιμος να του το γυρίσει! Ήρτεν ο Tod να ζητήσει τα ρέστα, απειλά το γέρο Γκήνσμπεργκ να τον σκοτώσει, εν πολλά θυμωμένος, ζητά του $8,000 αλλιώς θα τον παίξει λαλεί."

"Έρχομαι. Κλείδωσε. Βάλε το συναγερμό. Τα μωρά πού είναι? Εκάλεσες την αστυνομία?"

"ΝΑΙ. ΕΛΑ!"


Μπαίννω μές το Τογιότα, πατώ του τα 150, σε δεκαπέντε λεπτά επήα σπίτι πετητός.
Κοντέφκω της γειτονιάς. Στρίβω στο άλτ πρίν το σπίτι μου (είμαστε σε κύριο δρόμο), βλέπω τέσσερα περιπολικά με τους φάρους στο φούλλ, καμιά δεκαριά μπάτσους με στολές, 2-3 χωρίς στολές, τη γυναίκα μου στο παράθυρο έντρομη, το γέρο Γκήνσπερκ περιτριγυρισμένο απο μπλέ στολές να φωνάζει τρεμάμενος, να τον κρατούν οι μπάτσοι να μέν πέσει κάτω ή να πάθει καρδιακό, τζιαι τελικά τον αρχιμαλάκα Tod με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο δεμένο πισθάγκωνα
να αντιστέκεται τη σύλληψη. Τρέχει αίμα που το μέτωπο του.

Εεεσιέστηκα πάνω μου.

Μπαίνω στο driveway μου αργά να μέν αγχώσω τους μπάτσους που στέκονται 4 μέτρα μακρυά.



"Αγάπη, τί έγινε!?"

"Άστα.. Έδωκεν του με το ρόπαλο ο κ. Γκήνσπερκ, μπράβο του. Επιτέθηκεν του το ζώο, γέρου αθρώπου! Νομίζω είχε πιστόλι. Δέν είδα καλά. Αλλά δέν πρόλαβε να του κάμει κακό, ήρταν οι μπάτσοι σχεδόν αμέσως".

Έρχεται ένας μπάτσος, χτυπά μας την πόρτα.

"Καλησπέρα. Ντετέκτιβ ΧΨ. Μπορείτε να μιλήσουμε?"

"Ναί. Διάσπορος Πόσπορος, χαίρω πολύ."

"Τον Tod Walsh ξέρετε τον?"

"Μάλιστα ξέρουμεν τον, επογιάτισε το σπίτι μας πέρσυ. Έν είχαμε προβλήματα μαζί του at the time, αλλά το καλοκαίρι έριξε δύο δέντρα στου γείτονα, έκαμε τεράστιες ζημιές, τζι ο γέρος έδιωξεν τον, έκοψεν του την πληρωμή."

"ΕΙΠΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?"

"Eεεε, ναί... είπα σας, έν είχαμε πρόβλημα. Μα έκαμε ζημιές στην περιουσία μας το καλοκαίρι.
Νομίζω ήρθε να εκβιάσει το γέρο Γκήνσμπεργκ για να του αποσπάσει λεφτά."



"Κύριε, θα σας πώ κάτι τωρά, πολλά σοβαρό. Βλέπετε το χαρτί που κρατώ? Εν το rap sheet (ποινικό μητρώο) και ένα ένταλμα συλλήψεως για τον 'κύριο' Tod Walsh. He's on probation from prison. Όταν τον προσλάβατε είχετε υπόψη σας (γλύφει το δάκτυλο με σημασία, μετροφυλλά το κιτάπι του) ξέρετε οτι είναι καταζητούμενος για βιαιοπραγία, για attempted rape (....), assault and battery, grand theft auto, possession and/or distribution of narcotics class A banned substances, breaking and entering???"




Εμείς: (με τη σιαγόνα να εκούμπησε στο στήθος που το σιόκ)


"..........!.....!>>>>!>....! Εεεε, εεε όι, έν μας το .. ανάφερ..εν "

"Πήτε μου, όταν εδούλευεν στο σπίτι σας, σίουρα έν έτυχε τίποτε κακό?"


"Εεε, είχαμε break in. "

Πετάσσεται η γυναίκα μου "Είδες που σου το ελάλουν ρε?? Τούτος ήταν!"


Ο μπάτσος συμφωνεί.
"Τούτος ήταν. Εξανάκαμεν το πολλές φορές το κόλπο. Πάει σε σπίτια να 'δουλέψει', μετά κανονίζει τους φίλους του να τα χτυπήσουν. Εκλέψαν πολλά?"

"εε, κάτι μικροπράματα. (πουμέσα μου: χεχε, εχτός που τα προφυλακτικά που of course ήταν size XXXL) Νομίζω εθέλαν να βρούν τα μετρητά μου, πλήρωνα σε μετρητά ο ηλίθιος."



Ο μπάτσος κοιτάζει με υποτιμητικά, αν ήταν κυπραίος μπάτσος θα με εδεκάθκιαζεν.

"Καλά κύριε Διάσπορε έβαλες έτσι άθρωπο σπίτι σου?"

"Μα έν ήξερα..."

"Καληνύχτα. Θα τον πάρουμε στο τμήμα. Δέ νομίζω να σας ξαναενοχλήσει."

"Ευχαριστώ. Να προσέχετε κ. ΧΨ."

"Ευχαριστώ."


-----------------------------



Ναι.

Τελικά είμαι βλάκας.








Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά είσαι στην Αμερικήν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε μου δεν είσαι βλάκας! Τί λαλείς? Απλά να είσαι πιο προσεκτικός πρέπει διότι εκεί πέρα βρίσκεις πολλά περίεργα. Η αγάπη και η αφέλεια μας είναι αυτά που μας οδηγούν στη ζωή και μας κάνουν αυτά που είμαστε. Ευτυχώς που δεν επάθατε τίποτε και αυτό το ζήτημα λύθηκε.
Ο χρήστης rose είπε…
τελικα τελείωσε :-)
Ο χρήστης Marl3n είπε…
Shit happens. That's a scientific fact i THINK. And anyways, you cannot be suspicious all the time. It just would be you anymore.

Have a nice day:)
Ο χρήστης Richie είπε…
αχ ρε Διασπορε ΧΧΧΧΛ
χαχαχαχαχα
φιλε μου παλε καλα που σας επκιαεν μονο το ιποτ τζιαι κατι ψευτιες τζιαι δεν εχρησιμοποιησεν τζεινα τα προφυλακτικα πανω σας
Ο χρήστης Blackbeard είπε…
Σαν να τζαι θωρώ το The Wire που την αρχήν...
Ο χρήστης νηφάλια είπε…
respect στην Αγάπη που αντέδρασε εντελώς γυναικεία!
κ ευτυχώς που δεν έγινε τπτ πιο σοβαρό..
Ο χρήστης Antigonistyli είπε…
Αχ.. μη χειροτερα... Ο Γερούης εν καλά; Η κόρη του ήταν παρούσα;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
στροβολιώτη

Τελικά πρέπει να το καταλάβω χαχαχα.



ανώνυμη/ε

Έν τζι αλλάζω. Άμαν μου τύχει κάτι τέτοιο πάντα ξητιμάζω με στην αρχή αλλά πάλε έρχεται η εμπιστοσύνη για τους αθρώπους πίσω, έν ισιώννει ο νούρος του σσιύλλου.


rose

Μα είδες rose? Τελικά έννεν μόνον που είχα 'φύγει'. Εν τζιαι που ήρταν δαμέ 'άλλα'. Σήμερα ξύπνησα καλά, το σπίτι αλάφρυνε, ένιωσα το.
Τα κούτσουρα των δέντρων κλαίν ακόμα ομως γμτ. Τί να τους κάμω..?


μαρλέν

SHIT happens εν γεγονός. Παρολλίον να πάθουμεν κακά σοβαρά που τούτον! Το κακό δακάτω εναι οτι αμα φέρεις εργάτη για το σπίτι έν μπορείς να ξέρεις. Νιώθω οτι σάν προστάτης του σπιτιού έπρεπεν να είχα προαίσθηση, εν γι αυτό που νιώθω άσχημα.



richie

Αμάν ρέ κουμπάρε αστεία αστεία αλλά θα εμπορούσεν ο παρέας να πράξει κάτι τέθκοιο γμτ. Ξέρεις πόσες μέρες ήταν δαμέ τζι επογιάτιζεν μόνος του? Με τη γυναίκα μου τζιαι τα μωρά μόνα τους? Κάτι μας επρόσεχεν νομίζω.


Blackbeard

Τέλλεια. Άμαν ζείς το action εν πολλά αδρεναλιτικό μπορώ να πώ. Κκιάολε τί θα δουν άλλον τα μμάθκια μας μες τούντην πόλην άχχ.



νηφάλια

Τζι ελάλεν μου το η Αγάπη τζιαι γώ ατού "όι κόρη άεις τον άθρωπον ήσυχον τί σου έκαμεν ολάν?".
Συμβουλή προς τους άντρες: ΑΚΟΥΤΕ ΤΕΣ ΓΕΝΑΙΤΖΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕ. ΕΧΟΥΝ ΕΧΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗΗΗΗ!!!!




AntI-I

Εν καλά ο κ Γκήνσπερκ, αλλά αν δέν έφερνεν η Αγάπη αστυνομίαν έν ξέρω τί θα εγίνετουν. Ήταν τζι η κόρη του τζιαμέ, επαλάβωσεν τζι εθώρεν. Ούλλα καλά τωρά.
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Αν τα σκέφτεσουν ούλλα τούτα μόλις τον εθώρες πρώτη φορά τζιαι ελαλούσες μας τα είshe να σε φκάλουμε παρανοικό... τζιαι θα ήσουν! χα χα.

Στην Αγάπη douze point που λεν τζιαι στη Eurovision!
Ο χρήστης κι αγνάντευε... είπε…
Διάπορε, έχει μέρες να περάσω από το σπίτι σου λόγω εργασιών, και έπαθα ένα ψιλο-σοκ με αυτό που διάβασμα. Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτε, πραγματικά είχατε ευχες (τζιαι που τα 20 νύσια της γιαγιάς σου!. Όχι, δεν είσαι βλάκας - γιατί αν είσαι, σημαίνει ότι είμαι κι εγώ! :)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ρούθλες

Τα σημάδια ήταν τζιαμέ, αλλά ετυφλώθηκα μόνος μου που τα λόγια του παραπόττη.

Άλλη φορά εννα ακούω της γυναίκας μου.



Κι αγνάντευε

Αμάν είχαμε ευχές πολλές. Σήμερα το εσκέφτηκα καλά πόσα κακά εμπορούσαν να συμβούν. Ακόμα το σκέφτουμαι. Μπορεί ακόμα να μας κάμει κακό, έσιει ρεμάλια φίλους, σίουρα. Θα προσέχουμε.

Έν νιώθω βλάκας πλέον. Έν θα χάσω την εμπιστοσύνη μου στον κόσμο για ένα ρεμάλι γάρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.