Σύντομον, της διαολοπεθθεράς..

Πάω δουλειά σε λίγο.  Με περιμένει ο Ντύλαν ο Αμπάλατος Χασίκλας να το διδάξω πιάνον.  

Έν εκοιμήθηκα καλά εψές ομως γιατί έχουμεν επισκέπτες που τα έγκατα της γής τζιαι ούλλη νύχτα εσουξουλούσαμμε -ήρτεν η πεθθερούλλα μου η καλικαντζιάρα να δεί τα αγγόννια της (έισιεν που το δεκέβρην να τη δούμεν, ευτυχώς ).  Θα γράψω πόψε λεπτομέρειες...
Με λλίγα λόγια:  Δέν έβριξεν που την ώραν που ήρτεν ώς την ώραν που έφυεν.  Ώς τζιαι για έναν πελάτην της δικηγόρον κοντόν τζιαι άλουτον, που έσιει πρόβλημαν με τον εθισμό στο πορνό τζιαι θωρεί πορνό συνέχεια πάς το τηλέφωνον του ακόμα τζιαι την ώραν της δουλειάς τζιαι παίζει ικι ικι κικι με τον εαυτόν του πουκάτω που το γραφείον - είπεν μας η καρτάνα.  Ετρώαμεν, έτσι κάμνει πάντα.  Αηδίασα τζιαι δέν επήεννεν κάτω το κοτόπουλλο.   Είπεν μας (με λεπτομέρειες για το σάϊζ και την αντοχήν του)  τζιαι για το διευθυντήν του ψυχιατρικού τμήματος που αππιδά τες νοσοκομούδες μές τα αρμάρκα τζιαι μετά έρκετε θεραπείαν τζιαι κλαίεται της..   Άααααα.   Έθελα ν' αννοίξει η γή να με καταπιεί.  Ντάξει πεθθερούλλα είσαι σεχχολόγος πάsh, τζιαι οι πελάτες σου εν ταραμένοι, ντάξει αρωτώ σε κάποτε για να σε πειράζω.  Αλλά σήμμερα άκουα ούλλη μέρα μουσικήν των σούφι τζιαι είμαι σε άλλον κόσμον όμορφον, μές τον οποίον εκατέβασες το παντελόνιν σου τζιαι έχεσες.  Σιχτίρ.  Δέν έχω την όρεξησ σου.    Εγώ ινταμπου σου έφταιξα τζιαι λαλείς μου τα???    Ετάραξεν μου το τόσον το στομάσιην μου τζιαι εθώρουν εφιάλτες με σεχ  ούλλη νύχτα.  Δέν έμεινεν πλάσμαν ανοστοκάμωτον που δέν με εβίασεν ι στον ύπνον μου.  Επιτεθήκαν μου όσες ξέρω κοτζάκαρες, ζαομουνταρισμένες, κατζιές, άνοστες, τζιαι εβάλαν με να τους "κάμω πράματα".

Τζιαι εξύπνησα νεκατσιασμένος με μίνι κρίση πανικού.

Σχόλια

Ο χρήστης ρίτσα είπε…
μα ποια ταινία ήταν τούτη, to meet the fockers?

;)
Ο χρήστης MARINOS είπε…
χεχε!

Σε όποια χώρα και αν είσαι, σε όποια ήπειρο και αν βρεθείς, η πεθερά είναι... πεθερά τελικά!
Ο χρήστης Λεμέσια είπε…
Ο Ρενουάρ με την Κάλλας θα σε ταξιδέψουν μακρυά από άσχημες σκέψεις...

www.youtube.com/watch?v=JJGnNiooeQA

Χαρισμένο :)
Ο χρήστης Κουνούπι είπε…
Καλά, μπορεί η θκιαολοπεθερά να σου κάμνει τη ζωή μαύρη αλλά είναι (σαν γκέστ-σταρ) μέσα στα χιουμοριστικά χάιλάιτς του διασπορομπλογκ! :D
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
χά χά χά. Εγώ παντρεύτηκα εσένανε και όχι, την πεθερά μου με πηλήκιο και λόγχη...

Πήαιννέ στο λίνκ τζιαι τσίλλα πάνω στην πεθθερά να ακούσεις τον Ανδρεάδη να τραουδά

http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=12824
Ο χρήστης rose είπε…
έχω τροπο να της την σπάσεις της πάσh σεξολόγου

κατέβασε απο το διαδικτυο το χάρτη δεοντολογιας της ψυχιατρικης εταιρείας της περιοχής της - απομόνωσε το άρθρο περι απορρήτου, μεγενθυνέ το και βγαλε κόπι

την επόμενη φορά δινε κι απο ένα αντιγραφο όταν ανοιγει το στόμα της
αν δεν πιασει το υπονοόυμενο

που θα το πιάσει

να της πεις ότι θα την καταγγέιλεις

αμα!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
ρίτσα
Το αστείον της υπόθεσης τούτον έναι. Εν σάν την ταινίαν η πεθθερά μου. Σπαστική γελοία ταινία που πάντα καταλήγει σε μάλλωμαν. Γι αυτόν απαγορεύουμεν της να μας θωρεί πάνω που τρείς φορές το χρόνον..]


μαρίνο
Όι μαρίνο μου σάν τες πελλοπεθθερές τες κυπραίες έν έσιει φίλε μου, τουλάχιστον οι αμερικάνες άμαν τους πείς "Ππππάα" καταλάβουν τζιαι φεύκουν, επίσης ζουν μακρυά- οι κυπραίες εν τέλλεια μές τα απιπι σου.


Λεμέσια
Αχ χρειάζουμουν το τούτο!! Καλό σου σάββατο.


Κουνούπιν
Εν καλά που λαλείς. Η πλάκα έναι οτι δέν υπερβάλλω ποττέ μου αμα γράφω για την πεθθεράν. Το κείμενον 'γράφει τον εαυτόν του' , τοση κωμωδία έναι..


ακερα
Μα που τον αθθυμήθεις τον Ανδρεάδη!!! Έχω τον για παιδικόν ήρωα/αρχέτυπο.... Έβαλλεν τον ο παπάς μου μές το αυτοκίνητον οτα εταξιδεύκαμεν μιτσιοί. Έν εμίλαν κανένας (εν σοβαροί οι γοννιοί μου πολλά) τζιαι η κωμικοτραγωδία του ανδρεάδη εκόλλησεν μου στον νούν τζιαι εσχημάτισεν μου το χιούμορ μου χαχαχ.


ροουζ μου
εκατάντησεν αηδία βρέ. Ακόμα λίγο θα μας λέει και ονόματα. Τζιαι καλά να με νεουλιάζει την ώρα που τρώω, τζιαι να σπάζει τον όρκον της για το απόρρητο. Χάννει τέλλεια. Ξέρεις όμως, αν φέρω υπονοούμενα για το απόρρητο θα με ακκάσει πππίιιιιιι, εθώρουν την έχθρα μές το βλέμμα της εψές τζιαι εμαζεύτηκα. Οχιά πτου πτου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχαχαχα ήταν πολλά αστείο τούτο!!!
Ο χρήστης κι αγνάντευε... είπε…
Διάσπορε καημενούλη μου πραγματικά σε λυπάμαι. Τι τέρας μάνα μου τούτη η πεθερά... ΟΥΦ!!!! Ευτυχώς δηλαδή που τη βλέπετε μόνο 3 φορές το χρόνο. Κάμε της αντίποινα. Βάλλε της τίποτε περίεγες μουσικές να ακούει την ώρα του δείπνου (κατά προτίμηση από ταινίες εξορκισμού!), για να μεν μουρμουρά!
Ο χρήστης Diasporos είπε…
κι αγνάντευε
Καλώς την! Έσιει μήνες να μου γράψεις.
Μέν σου τύχει για πεθθερά...
χσχαχαχ λαλείς να τις βάλω μουσικές τρόμου ρε?
Τζιαι αν σχιστεί ξαφνικά το δέρμαν της τζιαι πεταχτεί έξω ο Δαίμονας, τί θα κάμω :0
Ο χρήστης κι αγνάντευε... είπε…
Διάσπορε αγαπητέ μου, είπαμε, σε διαβάζω τακτικότατα, παρότι δε γράφω! Παρακολουθώ τις αναζητήσεις, τις γέννες, τα γραψίμια σου. Είχα τρεχάματα το τελευταίο διάστημα, σου ξανάπα κιόλας τη γνώμη μου για τις μπλογκοφιλίες... Η πεθερούλα μου εν καλή, ευτυχώς! Παίρνω πίσω την εισήγησή μου, εφαντάστηκα την σκηνή που περιγράφεις, ήταν να σας σταθεί το φα-ίν, τζιαι εν κρίμαν η Αγάπη! :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.