Καλά μου ντόνατς, τριπλόν λάττε, πού θα καταλήξει ο έρωτας μας?/







Σήμμερα το απόγεμα εκαρτέρουν σε μιάν πόλην πευκόφυτη χωσμένη στο δάσος,  να τζυλίσει  η ώρα μεταξύ μαθητών (είχα δύο ακυρώσεις, yes!!!!)   τζιαι επάρκαρα σε ένα χωράφι καφέ κατάξερο τζιαι ολόπηλο στην άκριαν μιάς λίμνης μισοπαγωμένης που καρτερά να έρτουν τα χόρτα τζιαι τα φκιόρα να την έβρουν.  Ο κλεφτός ήλιος έβρασεν σε λλίον το αυτοκινητούδι μου, άνοιξα τα παράθυρα να απολαύσω τους +5 ολόκληρους βαθμούς, έφκαλα το σάκκο μμου, το τρικό, τα γάντια, το μάλλενο καππέλλο -έμεινα με τη φανελλούδαν γιατί έθελα ο φτωχός  να καταλάβω οτι είμαι ζωντανός, τζιαι έγυρα την πολυθρόναν να ξαπλώσω σάν τον κάττον που στροντζυλοτυλίεται γουργουρίζοντας παλαβωμένος γιατί καρκαλλιεί  τον ο ήλιος ο ανοιξιάτικος.  Για μιάν ώραν εδκιάβαζα/ακολούθουν παρτιτούρες ενω άκουα τη ανάλογη μουσικήν στο άϊππο μμου (οπτικοακουστική ηδονή διπλή)  έπιννα τον καφέ μμου, τζιαι έτρωα τα ντόνατς μου ευτυχισμένος.  Ευφορία.  Ήρταν πετούμενες μετά οι απαλές  συννεφκιές της άννοιξης τζιαι ετυλίξαν ωραία τον ουρανόν, εκρύωσα, ανάπνευσα υγρόν αέραν.  Είμαι ζωντανός τζιαι σήμμερα.  Μούσα πού είσαι να με ξελογιάσεις τωρά που έχω όρεξη τζιαι είμαι μισοτζοιμισμένος/ευάλωτος/ευδιάθετος/προς διάθεσην??

Εσκέφτηκα διάφορα  ημιαχχωτικά πράματα (μήπως τζιαι χαλαρώσω λίγο) ... 


πχ

-Επιτέλους εαυτέ διάσπορε ήρτεν η άνοιξη.  

Περιμένω την να φανεί in person (σε τρείς μέρες) στην πόρτα μου, ψηλή, ήρεμη, σίγουρη,  καρτερώ την να με πιάσει που το σιέριν τζιαι να με πάρει κάπου να μου πεί δυο μυστικά ψιθυριστά να σηκωθεί η τρίχα μου, θέλω την να μου χαϊδέψει χαμογελαστή τους κροτάφους, τζιαι να μου τραγουδίσει νανουρίσματα ενω κοιτάζουμε τον φρεσκοπλυμμένο ουρανό σε κάμπο με αγριολούλλουδα που τα σίει ο άνεμος..  Εβαρέθηκα τον πατσιόγερον το σιειμώναν (όταν έρκεται ο σιειμώνας εν πάντα ωραίος, νέος, ούλλον μύς, μα γερνά ως την άνοιξη τζιαι δέν το θέλω άλλο), βρωμεί το στόμαν του γερίασην τζιαι σιόνια κατουρημένα, εν ούλλον νεύρα ο ξιδόντης, τζιαι βουρά με κάθη μέρα για να με "πειράξει" ο πορνόγερος -συνέχειαν προσέχω τα νώτα μου, κανεί έν αντέχω άλλο!!

-Εν αντέχω άλλον να εν η θερμοκρασία απάνθρωπα υπό του μηδέν για πέντε μήνες, εσπάσαν τα νεύρα μου, θέλω να ακκάσει  το δέρμα μου ο ήλιος, θέλω να παρπατήσω στη φύση ή σε απόμακρον εξωτερικό χώρο ελαφροντυμένος χωρίς να κινδυνεύει η ζωή μου ή τα άκρα μου.  Θέλω άμα τύχει να ξικατουρηθώ σέ άβολον τόπο να μπορώ να παρκάρω στην άκριαν του δρόμου τζιαι να πάω στο δάσος να ανακουφιστώ (αν είναι απόλυτη ανάγκη), χωρίς κίνδυνον να ποξιλώσει τζιαι να κοπεί που μόνος του ο διασποροτσούτσουνος.  Που την άλλην, η κρυάδα διατηρά μου την επιδερμίδαν μου σάν την κούνναν, έν πλάσκουμαι  ρυτίδαν ηλιογέννητην ενώ οι φίλοι μου στην κύπρον εκάμαν ήδη  'πόθκια της καρακάξας' δίπλα που το μμάτιν τους σάν τις ηλιαχτίδες παρά το νεαρόν της ηλικίας τους.

-Επίσης,  εκατάλαβα οτι άρκεψα να μέν αντέχω άλλον την ξαγρυπνία, τέσσερις ώρες ύπνον τη νύχταν δέν με φτάννουν, έσιει που το καλοτζιαίρι να κλείσω μμάτιν ο γάρος, (εγώ φταίω που δέν κάθουμαι ήσυχος..)  τζιαι πάλε κοττώ ούλλη μέρα σάν διδάσκω μές τα σπίθκια του κόσμου (ρεζιλλίκκια, μα γίνεται να κλείουν τα μμάθκια σου σάν παίζει ο άλλος βαρετά γλήορα κομμάθκια του πεττόβε? ).

-Ντάξει, βρίσκω  χρόνον να γράφω μουσικές τζιαι ποιήματα για ώρες μετά τη δουλειά κλπ ενώ έχω βρέφη δίδυμα,  τζιαι εν εντάξει να δουλεύκω έξι μέρες της εφτομάς, ναι γίνεται, έν έσιει πρόβλημαν, αλλά εν πρόγραμμαν πιεστικά ψυχοφθόρον, το οποίο  καταστρέφει  το κορμίν.  Είπεν μου το κορμίν μου "Ρέ μπάσταρτε διάσπορε έφταιξα σου τζιαι έσιεις τα μαζίν μου τζιαι δέ μμε ξεκουράζεις ποττέ? "  Οκ, κορμάτζιην, ήρτεν η άνοιξη -γυναίκα με ψηλά στάνταρτς-  τζιαι πρέπει να κάμουμεν κοιλιακούς, να φάμεν ττόφου με σόϊ σος, τζιαι να τζοιμούμαστε 6-8 ώρες για να την εντυπωσιάσουμεν.  

-Τελευταίον:  Νυστάζω συνέχεια.   Εκατάληξα τωρά αντί 2-3 φορές την εβδομάδαν, να πίννω κάθε απόγευμαν γιγαντοκαφέν λάττε, με δύο ή τρία σιότς εσπρέσο, τζιαι να καταπίννω δύο ντόνατ ολόφρεσκα σπαρταριστά (ένα σιοκολάτας, ένα με καραμελλωμένη ζάχαρη, μμμμμμ).  Αμέσως  γίνουμαι ούφο πετάσσω αζίνες για περίπου 3 ώρες που τη ζάχαρη (actually it's genetically modified corn syrup)  τζιαι την καφεϊνη, αλλά μετά ττουμπάρει η ψυχοσωματολογία μου.  Τζιαι μετά δέν μπορώ τη νύχτα να κλέισω μάτι.  Δηλαδή φαύλος κύκλος.



Εσκέφτηκα τα τζιαι εγέλασα.    Μα αφού αρέσκουν μου τα ντόνατς γμτ...   Τζιαι ο καφές εν υπέροχος.  Τζιαι αρέσκει μου να μέν έχω ύπνον γιατί δημιουργώ συνέχεια (άρα Είμαι), επίσης η αγρυπνία φέρνει μιάν μεσοσυνειδητή κατάσταση α-φορίας στο σύμπαν του νού σου που ξεσχίζει την αίσθησην του χωροχρόνου,  τζιαι χτίζει πολλά εύφορον υλικόν άδειον, κατάλληλον να γίνει καλούπι  για σκέψεις, ποιήσεις τζιαι profound realizations.   Εξαναγέλασα.  Ευτυχώς που δέν μου αρέσκουν οι απαγορευμένες ουσίες γιατί κατίσχι μου αν μου αρέσκαν.  

Τί να κάμω?  Αφού δέ θέλω να κοιμηθώ.    Μα πρέπει.    Μπρός κρεμμός τζιαι πίσω άλλος κρεμμός.   Πάμε πίσω στον κόσμο της μουσικής τζιαι της εξήγησης της, τζιαι μετά βούρ στην Καλύβα.



Σχόλια

Ο χρήστης Sike είπε…
mmm doughnuts...

en eshei san tin akyrwsi twn mathimatwn a!
Ο χρήστης Demis G είπε…
[-- να ξαπλώσω σάν τον κάττον που στροντζυλοτυλίεται γουργουρίζοντας παλαβωμένος γιατί καρκαλλιεί τον ο ήλιος ο ανοιξιάτικος. --]

αν υπάρχει και δεύτερη ζωή μετά που τούτην, θέλω να επιστρέψω κάττος..

μακάρι ο καφές να είχε το ίδιο εφφέκτ και σε μένα.. πρέπει να είμαι στην μειοψηφία όταν λέω ότι ο καφές μπορεί να με κοιμίζει παρά ν με ξυπνά...

Διάσπορε, οι φωτός που βάζεις είναι πολλά καλές! Υποθέτω τις βγάζεις εσύ ο ίδιος, ναι?
Ο χρήστης Mafalda είπε…
Prwta apo ola h kafeinh sunhthizetai kai oso pernaei o kairos tha xreiazesai olo kai megaluteres doseis gia na exei kapoia drash panw sou.
Oso gia ton upno... Kapoia stigmh tha ton xreiastei to swma sou pragmatika kai tote osous kafedes kai na pineis den tha exei shmasia :)

Ta donuts einai adunamia mou, opote den lew tipota :P

Kalhmera :)
Ο χρήστης MARINOS είπε…
Φίλε Διάσπορε, πάνω που ούλλα πρέπει να προσέξεις το θέμα του ύπνου.

Διότι αν κλείεις συνέχεια τα μαθκια σου την ώρα του μαθήματος, σιγα σιγα θα δεις οτι οι μαθητές σου θα σταματήσουν να σε εκτιμούν και να σε ακούν. Θα σε θεωρούν "τον τζιμισμένο καθηγητή που δεν ξέρει τι του γίνεται..." Σκληρό αλλά έτσι είναι.

Και θα δεις πως αμα ξεκουραστείς καλά 2-3 μέρες η Μούσα σου θα είναι εκεί να σε περιμένει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι υπέροχο κατεβατό είναι αυτό...Μου έφτιαξες τη μέρα...

Το μόνο παρηγορητικό στις κρυοχώρες μας είναι η διατήρηση της επιδερμίδας. Στην Κύπρο την περασμένη φορά ρωτούσαν τη μαμά μου τι σπουδάζω και λίγο έλειψε να μου κάνουν προξένια "ένα καλό παιδί"! :)))
Είναι ωραίο να σε θεωρούν 10-15 χρόνια νεότερη/ο, αλλά και λίγο εξωφρενικό...

Κατά τ' άλλα, καιρός για δίαιτα, Διάσπορε μου. Η Άνοιξη δεν αστιεύεται, τέρμα τα φουσκωτά ρουχαλάκια του Χειμώνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το αστειεύεται με ΕΙ (δεν άντεξα να μην το διορθώσω...)

Γειααα
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
Έτσι να γράφεις πάντα! Απόλαυσα το.
Αλλά ρε ευλοημένε, έτσι ωραία φάση εγώ ήταν να κόψω εναν κουρούι, όϊ να τρώω, να πίνω, να θκιαβάζω τζιαι να έχω μασκαραλλίκκια μες τα φτια. Τζιαι με το τιμόνι μες τα..σιέρκα μου!
( παρεπιπτόντως Μαρίνε, η θέση του Διάσπορου είναι πιο δύσκολη, αφού αν κοιμηθεί εννα τον ακούσουν τζιόλας οι μαθητές του την ώρα που εννα κουτουλά τα πλήκτρα. Νομίζω να συνεχίσεις την δίαιτα διάσπορα, τζιαι να καβαλλικκάς του πιάνου, να πέφτεις μπρούμυτα, να βάλλεις τα σιερούθκια σου κάτω που το πηγούνι σου τζιαι να τους θωρείς που πάνω. Αλλά η φάση θέλει πιάνω με πολλά στάνταρντ, με ουρά και ιστορίες....)

ατε έσιετε γεια
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Εφαντάστηκα τον εαυτό μου να κόφκει ένα κουρούι μες το αυτοκίνητο άλλο πράμα.
Αλλά Διάσπορε μου θέλεις ύπνο εν λλίες οι ώρες που τζοιμάσε.
Επίσης χρειάζεσε ένα ταξίδι στη Κύπρο για να βράσει λλιο το κορμί σας που το σιειμώνα.
Ατε φιλούθκια.
Ο χρήστης papoutsosiko είπε…
mian imera se 3 ores efa 6 ntonats loumena tis zaxares tziai ipia tziai 2 kafedes. epetassoumoun ishia pano ,epiame oi taxikardies ,edrona, epiame i parania . pou tzini tin imera ekopsa ta ntonats tziai elliana ton kafe
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Όπως έβαλες πρόγραμμα τζιαι κάμνεις τα ούυυυλλα τούτα... να οργανωθείς τζιαι λλίο στο θέμα ύπνου τζιαι διατροφής Διάσπορε μου. Εν γίνεται καλέ μου 4 ώρες ύπνο μόνο τζιαι να τζοιμάσαι την ώρα που κάμνεις μάθημα στα παιθκιά!! Άτε να δω... Εν να καταρρεύσεις τζιαμαί που δεν το περιμένεις... Άσε που δεν βοηθά longterm στην έμπνευση τζιαι δημιουργία.

Τζιαι νάρτεις Κύπρο να ζεσταθείς τζιαι να σε δούμε που κοντά :)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
sike
Έφαες αμερικάνικα ντόνατς? Εθισμός...
Ά, τούντην εποχή επειδή συνέχεια αρρωστούν τα κοπελλούθκια έχω κάθε μέρα ακυρώσεις.. Yeeeeeiiiha.

Demetri
Μα έν σε πιάννει ο καφές ρε? Τί κάμνεις αμα νυστάζεις το απόγευμα? Κόφκεις κουρούδι σάν τον κάττον αλώπος.
ΥΓ
ναι εν δικές μου οι φωτο στο μπλογκ.. Προσπαθώ να μάθω, έν εχω αρκετά χόμπυ τζιαι γυρεύκω νέα ;_0


mafalda
καλησπέρα..
Για την καφεϊνη: Επρόσεξα το γμτ, άρκεψα που απλόν καφέ, τζιαι καταλήγω σε τριπλά εσπρέσσο για να με πιάσει, θέλω αποκαφεϊνωσην.. Συνήθως, το καλοκαίρι που δέ δουλεύω κόφκω ύπνους τζιαι κρατούν με ούλλο χρόνο. Το σύστημαν δέ δουλεύκει όμως που τον καιρό που εκάμαμεν τα δίδυμα. Στα μισά του χρόνου αρκεφκω να μέν τραβώ.

Μμμμμμμμ, ντόνατ (που λαλεί ο Χομερ Σιμσον αν τον έχεις ακουστά)


Μαρίνο
Σωστά. Ευτυχώς δέν με έπιασεν κανένας μαθητής να κοιμούμαι ώς τωρά γιατί κάθουμαι πίσω τους τζιαι δέ με θωρούν, αλλά ε ρεζίλιν συμφωνώ. Πρέπει να ξεκουραστώ. Όι πόψε ομως τσιμπά με η μούσα στις ζάμπες.

Λεμέσια
καλημέρα σου :-)
Ξέρω τί εννοείς, τζιαι έννε μόνο η επιδερμίδα, φορούμεν τζιαι το πέπλον της ξένης χώρας -το 'διαφορετικό' φαίνεται πάς το πρόσωπο σου..
Κατα τ' αλλα, ναί, καιρός για λίγη δίαιτα έν μου μπαίννουν τα ανοιξιάτικα παντελόνια χιχιχι.

δοκισισοφη
χααχαχα η εικόνα που μου έδωσες εν τέλεια... Πάς το πιάνον σάν τη ντίβα, να τους θωρώ που πάνω να ξεκουράζομαι χιχιαχ. Πάντως εσκέφτηκα να κοιμηθώ μές το αυτοκίνητο σήμερα αλλά έν μπορούσα να χαλαρώσω μές την ερημιά .


σταλαματια
Αχ ένα ταξιδάκι στην κύπρο θα το έκαμνα τωρά, να δώ την οικογένεια τζιαι να πάω θάλασσα βουβό κάμπο να περπατήσω στους δρόμους να θωρώ τες φάτσες που μου μοιάζουν να πάει η ψυχή μου στον τόπο της.. φιλιά..


παπουτσόσυκε
έξι??? αθεόφοε, έλυσες το πάγκρεας σου τζιαι έπαιξεν τα γι αυτό σου εγύρισε ρε. Το λιμιτ πρέπει να έν 2-3. Τραβάς τα. Ο καφές δια στο κορμίν που έφαεν ντόνατς τούρπο πέλλαρο, πρόσεχε πρόσεχε.


ρουθλες
Πάντα κάμνω πρόγραμμαν, τζιαι σάν τυπικός αρσενικός φευκω που το πρόγραμμαν στην εφτομάδαν. Αλλά πρέπει να το πάρω σοβαρά γιατί έχω ευθύνες τωρά.. Ειδικά τη διατροφή. Τζιαι τον υπνον, γιατί εξανάπαθα collapse μεγάλον το '96, τζιαι δέν ήταν ωραία καθόλου.
φιλιά, i wish i could come to cyprus.
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
" καφές δια στο κορμίν που έφαεν ντόνατς τούρπο πέλλαρο "

aresen mou polla touto:)))))

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.