ίιιιιιιιιιιιιιιιιι. Επιάσαμμας.

Η ώρα εν τέσσερις και μισή το πρωί.  Κάθουμαι στον καναπέ αγουροξυπνημένος τζιαι ακόμα χτυπά η καρδία μου σάν το τύμπανον της ορχήστρας.   

Ετζοιμούμουν καλά καλά πρί μισήν ώραν.  Εροχχάλιζα.  Τίτσιρος.  Στην αγκάλην της Αγάπης τζιαι του Μορφέα παρτούζαν.  Η Αγάπη με τις ωτασπίδες τζιαι τη μάσκαν ύπνου σάν το τερατάκι, αχάπαρη με το στόμα αννοιχτό.  Ο μορφέας ντυμένος με παρδαλόν κοστούμιν όπως τες ταινίες του Φελλίνι, σωστή γκροτέσκ καρικατούρα ύπνου.  Κρατά μου το χέρι μμου οπως κοιμούμαι.  Ο ανεμιστήρας σαν μιά τεράστια πουμπουρία που βουϊζει ναννουριστικά στη γωνιά.  Εθώρουν όνειρο οτι είμαι σε ππάρτι με παλιούς φίλους τζιαι κανένας δέ θέλει να μου μιλήσει, όνειρο συχνό, αχχωτικό.  Έδρωννα.

Ξαφνικά παίζουν οι συναγερμοί του σπιθκιού:

"ίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίί.  (120 ντεσιμπέλ),   "

Alarm Speaker  Voice  :    "Front Door Breached!!!     Disarm system NOW!!   ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"


Διάσπορος   (αντελοσσιασμένος, που ενόμισεν ξαφνικά στον ύπνον του οτι ήταν στρατόν τζιαι ήρταν οι τούρτζοι έφοδο στο φυλάκιον να τους πιάσουν τη σημαία τζιαι οτι ήταν θαλαμοφύλακας τακκωμένος, πρέπει να γυρέψει τες εξαρτύσεις του, το G3, άρβυλα, το λοχίαν, τους φακούς του, τζιαι μετά να ορμήσει το επόμενο δευτερόλεπτον να κάμει σφαγήν με τη ξιφολόχχην  αφού βροντοφωνάξει "ΆΛΤ  ΤΙΣ  ΕΙ?")    : :WHO'S THERE?

(εν το μεταξύ, πόψε κατα τες 9, την ώραν που εμασουλούσαμεν στο σαλόνιν τες αντζούγιες μας πάς το ψωμίν της ταπιόκας το απαίσιον, είχαν ανάψει οι αυτόματοι προβολείς της αυλής τζιαι είδα δύο μπάτσους να βουρούν μές την αυλή μμου με τα πιστολούκκια τους να πετάσσουνται στην αυλήν του γείτονα, τζιαι μετά του άλλου παουρίζοντας σε κάποιον να σταματήσει να βουρά. )

Άρα ήμουν κουρτισμένος.

Επετάχτηκα που το κρεβάτιν όπως τον δεκαοχτάχρονον τζιαι εβρέθηκα κάτω που τη σκάλαν πρός την πόρταν έτοιμος πελλοκυπραίος να σπάσω που το ξύλον όποιον ετόλμησεν να προσπαθήσει να μπεί μές το σπίτιν μου.  Τίτσιρος ακόμα.  " Θα σε κάμω να σιέσεις πάνω σου ππεζεβέγκη, τώρα να δείς την κορμάραν μου την κυπριακήν μπροστά σου να δείς τί θα πάθεις".  Άρπαξα τζιαι το ρόπαλον μου το αφρικάνικον τζιήνον που κουπαννιούν σιτάριν οι Μασσάϊ που ήβρα στο παλιατσίδικον, καλού κακού.  Θα του ώκω πάς τη κκελλέν.    Πάω ώς την πόρταν με βάδισμαν όπως τα έργα.  Εν ανοιχτή η εσωτερική θωρώ την που τη σκάλαν.  Φακκά η καρδία μου.  Έν θωρώ καλά.   Ο συναγερμός ακόμα τσιριλλά.    Ώωωωωππ.  Η εξωτερική πόρτα εν κλειστή.  Πώς γίνεται?  Δέν έχουμεν intruder...   Καταραμμένη κοτζιάκαρη κάττα άννοιξες την πορτούδαν την πουμέσα με το ποδούι σου?   γμτ κέρατο σσου.  Πρώτη φορά το κάμνει.  Έθελεν να πάει έξω ιμίσ.

Σβήννω το συναγερμόν.  Έν σβύννει.  Είναι αργά.  Μιλά μου αυστηρά που το speaker του συναγερμού η κοπέλλα στο Κέντρο:  "Sir.  Is everything ok?  What is your password"?   Λαλώ της το.  Έν καταλάβει την προφοράν μου καθόλου.  Το κέντρον εν κάπου στ' ανάθθεμα, χιλιάδες χιλιόμετρα που δαμέ, σε πόλην του νότου (καταλάβω το  που την κουλλουφοπροφοράν της)    Εννα μου φέρουν αστυνομίες που στιγμή σε στιγμή αν δέν της πώ το password.  Ξαναλαλώ της το προσεχτικά, μιμούμενος την προφοράν του ΜαννόΓιωρκου Του λεγόμενου Θάμνου, πέρκι με καταλάβει.  Ζαβώννω δηλαδή το στόμαν μου τζιαι τραβώ τα σύμφωνα μου.  (τζιαι γώ ο αθεόφοος γιατί εθκιάλεξα ναν το password μου λέξη κυπριακή, {πχ  κυπαρισσόμελον} βαρετή τζιαι ακαταλαβίστικη?  Μόνον ένας παλαβός θα το έκαμνεν)  

Επιτέλους καταλάβει τί ήθελα να της πώ.   Κάμνει disarm  το σύστημα.  

Η Αγάπη ακόμα έν επήρε χαπάρι (!!!!!!!!) τζιαι κοιμάται με ύφος χάχα, ευτυχισμένη.

Εγώ που ήπια τα γαίματα μου ο φτωχός, κάθουμαι στον καναπέν να ηρεμίσω με ανέμελο βλόγινγκ.

Η κάττα βουρά πάνω κάτω χαρούμενη για κάποιο άγνωστο λόγο.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παρά να ήταν κανένας καλλιττερα η αμέριμνη κάττα.

τί παράξενο πράμα η αδρεναλίνη εν νεν?
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Ροουμ εν καλά που λαλείς. Ευτυχώς που ήταν η κάττα.

Η αδρεναλίνη κάμνει τον εγκέφαλο σου να συχχιζει το παρόν με το παρελθόν. Ορκίζουμε σου ενόμισα ήμουν στρατο μές τα σκοτεινά. It makes sense, αφού εν τζιαμέ που έμαθα να πετάσσουμαι που τα κρεβάθκια τζαιι να βρέθουμαι αμέσως ετοιμοπόλεμος.

Το κακόν εναι οτι εν μπορώ να ξανακοιμηθώ τωρά...
Ο χρήστης ρίτσα είπε…
amaaa

κύπρος τζιαι πάλε κύπρος φίλε μου που αφήννουμεν τες πόρτες ξηκλείωτες

καλά τα μωρά ένεξυπνήσαν;

τελικά ετζοιμήθκες;
Ο χρήστης Diasporos είπε…
l Ριτσα
.προς το παρόν εν κλειδώννετε στην κύπρον. Δώστου 2-3 χρονια να δείς.

Τα μωρά έν ξυπνούν ούτε με πόμπες, έν εξαναείδες έτσι καλόυπνα κοπελλούθκια. Τόση φασαρίαν τζιαι δέν επήραν πρέφα.

Άααα, έν μπορώ να κοιμηθώ, θα πάω δουλειάν πιντωμένος. Κατίσχι τους μαθητές εννα είμαι μούργος σήμμερα.
Ο χρήστης ρίτσα είπε…
mana mou ρε

λυπουμαι σε, τζιαι εγώ είμαι χάλια άμα εν κλείσω το οχτάωρο μου

άτε θα σε σκέφτουμαι ενώ πίνω το καφέ μου στο μώλο :ρ

είμαι κατζιά ξέρω το ;)
Ο χρήστης διασπορος είπε…
Άαααα κατζιά. Για δυο πράματα:

εννα πιείς καφέν στο μώλο. (ο μώλος εν 8000 χλμ μακρυά)

εννα πιείς καφέ. (εκόψα μμου τον)
Ο χρήστης Κουνούπι είπε…
Δηλαδή έχει συναγερμόν και πας την πόρταν της κάττας;;;
Ο χρήστης Marl3n είπε…
Inta xattan mes ta xaramata!

Atleast get some rest when you stop working.

P.S. Unbelievable gia ta babies sou and the wify :P
Ο χρήστης Λάζαρος είπε…
Καφές, μόλος, 59 τζιαι πόψε.

ΥΓ: Στις γάτες συγχωρούνται τα πάντα.
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
"Καταραμμένη κοτζιάκαρη κάττα άννοιξες την πορτούδαν την πουμέσα με το ποδούι σου? γμτ κέρατο σσου."

χαααααααααααααχαχαχαχαχα
Ο χρήστης papoutsosiko είπε…
kala cafe descafeine nerozoumi en mpiris na pinis ?Toulaxiston ennashis tin psevdestrhisi oti pinis kafe tziai mpori na voithisi llio to withdrawl sydrome.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Κουνούπι
Όι, έχω δύο πόρτες,μιάν εξώπορτα τζιαι σε 3 πόθια μιάν εσωτερική (για την κρυάδαν). Ήταν τσάς αννοιχτή τζιαι επείραζεν την η κάττα με το ποδαράκιν ώσπου τζιαι άννοιξεν. Θα εμάσιετουν 2-3 ώρες μάλλον η καρτάνα. Σχεδόν 19 χρονών ζώον, μαύρη σάν τες κοτζιάκαρες των βουνών με την κουρούκλαν, ούλλον πείσμα.


Marl3n
Τα μωράκια μου εν τέλεια -ξέρω οτι καταλάβεις! Κοιμούνται η ώρα 7, ώς τες άλλες 7, βρέξει χιονίσει. Βάλλεις τα να ππέσουν τζιαι κλείουν τα μματάκια αμέσως, ούτε σούσμαν ούτε ναννούρισμαν. Εν εξαναείδα. Τζιαι δέ ξυπνούν ποττέ τους να κλαίν μές τα μεσάνυχτα, ούτε ακούν. (το οποίον κάμνει καλό στη σεχσοζωήν χιχιχι).

λάζο
59!!!



dokisisofi
Μιά μέρα θα τη γνωρίσεις, να σου στείλω φωτό, ξέρω αρέσκου σσου οι γάτες.


παπουτσόσυκε

ούτε ποτούτον δικαιούμαι γμτ, έσιει οξέα ακούεις ο εβλοημένος!!
Ο χρήστης drSpock είπε…
Νομίζω το ρόπαλον ήταν αχρείαστον. Με το που θα σε εβλέπαν έτσι θα ετρέπονταν εις άτακτον φυγήν! Τα δίδυμα πρέπει να επήραν που τη μάμα τους (ευτυχώς!).
Ο χρήστης Diasporos είπε…
δρ σποκκ

Χαχα εν καλά που λαλείς. Έμοιαζα με κάτι πασιοζάμπηες που εν πας τα αρχαία βάζα διόνυσους, τζιαι λλίον του λεωνίδα σε παχουλλό version, ήταν να χέσουν πάνω τους.
Ο χρήστης kkai-Lee είπε…
Πέρασα να πω ένα γεια,

Να προσέχεις που τες παλιές κάττες
Ο χρήστης Diasporos είπε…
kkai-lee
Γειά σου τζιαι σένα. Τα λόγια σου εν σωστά τζιαι σοφά.
Ο χρήστης stalamatia είπε…
Δηλαδή Διάσπορε αν ήταν ληστής τζιαι εκράταν τζιαι όπλο ήταν να φοηθεί έναν τίσιρο Κυπραίο με ένα ρόπαλο στο σιέρι.Διάσπορε μου ίντα ξέρω ήντα μου ήταν να πάθεις!!!!.
Ευτυχώς που ήταν η κάττα σας.Αλλη φορά να ελέχεις καλά πριν τιτσιρωθείς.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
stalamatia μου αν ήταν ληστής κατίσχι του θα του εδίουν με τον κόπανον στη κκελλέν. Συνήθως οι ληστές εν μιτσιοί γαουρόσποροι της γειτονιάς, εν τους φοούμαστεν. ήταν να με δεί τίτσιρον να του κοπεί ο σπόρος που λαλούμεν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.