Πίκρες για τη ξενοφοβία

Θκιεβάζω τες "δηλώσεις"   για τον ξένο με τα σκατά τζιαι το ξέθαμμα των οστών.  Θκιεβάζω τον ακέρα, τον Αγρινό, που μου τα εφέραν στην προσοχή.  Θυμίζουν μου οι δηλώσεις του 'κόσμου', των media, των 'αρμοδίων'  οπαδούς τους ρεπουπλικάνους του Bush  που ζούν στα τριβίλλουρα στην αμερική, μές την άγνοια,  σε κάτι χωρκά ρατσιστικά κάτω στο νότο, που άμα δούν ξένους στην γειτονιά τους φαντάζουνται τέρατα.  Εν τζιαι τζιήνοι σάν μερικούς κυπραίους φανατισμένοι της θρησκείας τζιαι της πατρίδας.  Εν τζιήνοι που εφέραν να πηαίννει η αμερική να κάμνει εισβολές όπου της καβλώσει.  Εν τζιήνοι που δέν σέβουνται τα δικαιώματα της γυναίκας, του ξένου, του χρωματιστού  (τζι εγώ μες τζιήνους, υπόψην!)  τζιήνοι που λαλούν η έκτρωση εν φόνος, η αλλαγή της κουλτούρας εν έγκλημα, το "Πρίν"  ήταν παράδεισος τζιαι η αλλαγή του "Τώρα"  εν κόλαση, τζιήνοι που λαλούν τους φτωχούς κηφήνες, που έν θέλουν δημόσιο σχέδιο υγείας για ούλλο τον κόσμο.  


Τζιαι ρέ κυπραίοι (απευθύνομαι στους συντηρητικούς τωρά) που έσιεται παρόμοια πιστεύω με τους Bushικούς, με ποιά μούτρα τους κατηγορήτε τους αμερικάνους.  Είσαστε χειρότεροι, τζι αν έβρετε ευκαιρία, εννα λυντσάρετε ξένους σιγά σιγά.  Κλαίεσται για την κύπρο του πρίν.  Άς γελάσω με την ουτοπία σας.


Η γή ανήκει σε ούλλους, έν καταλάβει που τα πλαστά σύνορα.


Τζιαι μιάν ημέραν έν θα έχουμε εθνικά σύνορα.  Μόνον έτσι τελειώννουν οι πολέμοι, καταλάβετε το.

Σχόλια

Ο χρήστης ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε…
Διασπορε,

Παρολο που συμφωνω μαζι σου εννα καμω εξαιρεση για την εκτρωση διοτι ασπαζουμε την τριλογια

Οϊ θανατικη Καταδικη
Οϊ Ευθανασια
Οϊ Εκτρωση

Ξερω οτι εννεν πολλα της μοδας αλλα τουτη η τριλογια εν που τα core beliefs μου στα culture wars της Αμερικης.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Συμφωνώ για τη θανατική. Όι θανατική.

Διαφωνώ για την Ευθανασία, θεωρώ το αρχή του σύμπαντος το δικαίωμα πάνω στο κορμί μου. Να πάω όπως θέλω, όποτε θέλω. -τζιαμέ που έν τα βρίσκω εν στον τρόπο. Έν θέλω άλλος να με ευθανατώσει. Εν εύκολο δακάτω να το κάμουν abuse, να σκοτώννουν γέρους λόγω ασφάλειας υγείας.


Στην έκτρωση συμφωνώ με το 'μακάρι να μέν γίνει' αλλά ταυτόχρονα θεωρώ δικαίωμα μιάς γυναίκας πάς το κορμί της να λειτουργήσει όπως θέλει. Έν θέλω το κράτος να μου απαγορεύει.
Ο χρήστης Aurora είπε…
Συμφωνώ για τη θανατική καταδίκη. Για την ευθανασία κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής αν επιθυμεί να απαλλαγεί από μια ζωή-μαρτύριο.
Για την έκτρωση... υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που καλύτερα να μη φέρεις ένα μωρό στον κόσμο, όταν αυτό θα είναι καταδικασμένο σε φτώχια, ασθένεια, ανίκανους γονείς κλπ. Ή στην περίπτωση των γόνων βιαστών. Ή τοκικομανών.
Και δεν το λέω όσο ελαφρά τη καρδία μπορεί να ακούγεται.
Η ουσία είναι ναι, ότι πρέπει να έχω το δικαίωμα της επιλογής και όχι να μου απαγορεύει το κράτος κάτι το οποίο μπορεί να με απαλλάξει από μια μαρτυρική κατάσταση.
Ο χρήστης postbabylon είπε…
Λαλεις τα σωστα διασπορε... τυιαι γω υθ σαν μουζουρου αναμεσα σε ασπρους τζιαι ξερω τι παει να πει...
ως προς την τριλογια του κυπρολεων εκαλυψετε με με την Aurora
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακάρι η γη να ανήκε σε όλους, όπως λες, και να νιωθαν όλοι τη γη πατρίδα. Κι αν ποτέ δεν έχουμε εθνικά σύνορα, η ξενοφοβία λες πως θα είχε εξαφανιστεί; Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Έχω την αίσθηση πως, ακόμα και κάποιοι από τους Κύπριους που φεύγουν για λίγο από την Κύπρο, παραμένουν το ίδιο προσκολλημένοι στα πιστεύω τους...
Περαστικά μας!
Λουίζα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.